merhaba arkadaşlarrr. bende hamileyimmmmm. İlk önce allaha şükürler olsun sonrada Tüm maya ekibine çok çok çok teşekkürlerr.
ikizdir inşallah çok isterim tabiki. test yaptıcağım günün önceki gecesi kanamam oldu ve sabaha kadar üzüntüden ağlamıştım. sabah test olumlu çıkınca çok sevindim ama hala pembemsi lekelenmeler oluyor. Çok stresli bir süreç allah herkesin yardımcısı olsun ve allah herkese nasip etsin.buarada tedavim sürerken şerife hemşireye senden bahsetmiştim. adını bilmediğim için kim olduğunu çıkaramadı tabii. sizi anlata anlata bitiremiyor demiştim.kaydirigubbakcemile5bence de sanırım ikiz... opuyorumnanaktan benimkinin ilki 233, ikincisi 377 gibi birşeydi... ve tek gebelik oluştu... istiyorsan ikiz çok güzel, esel de Maya'da ikiz hamile kalanlardan... 20. haftasını geçti maşallah herşey yolunda... Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım... sevgiler...
hayırlı uğurlu olsunLAR :))))
ikizler yolda galiba :)))
çok teşekkür ederim azra. Cümlemize allah sağlıklı hayırlı bebeklerimizi almak nasip etsincanbursa canım hayırlı olsun Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
maya çok doğru bir seçim. hem osman hoca hemde adnan hoca birlikte ilgileniyorlar.genelde adnan hoca bakıyor yalnız. transferin ertesi günü döndüm.arkadaşım bende ekimin ilk haftası mayada tedaviye başlıyorum.şehir dışından gidicem bende.sen transferden kaç gün sonra yola çıktın?birde dr un kimdi.
ikizdir inşallah çok isterim tabiki. test yaptıcağım günün önceki gecesi kanamam oldu ve sabaha kadar üzüntüden ağlamıştım. sabah test olumlu çıkınca çok sevindim ama hala pembemsi lekelenmeler oluyor. Çok stresli bir süreç allah herkesin yardımcısı olsun ve allah herkese nasip etsin.buarada tedavim sürerken şerife hemşireye senden bahsetmiştim. adını bilmediğim için kim olduğunu çıkaramadı tabii. sizi anlata anlata bitiremiyor demiştim.kaydirigubbakcemile5
kızlar bu sabah yarım bardak pekmezin üzerine soğuksu döküp bir dikişte içtim... fondip yaptım resmen... kaydirigubbakcemile3 bu bebeğimin sağlığı için dedim, derin bir nefes alıp içtim... yoksa başka hiçbir kuvvet beni bunu yapmaya zorlayamazdı.. sonra da birşeyler atıştırdım midemi bastırsın diye... bakalım inşallah devamı gelir...
Demir ilacını doktorum ikiye çıkartmıştı, sabah akşam dediler ama dün tüm gün yemek yiyince, doktoruma sordum ikisini de yatmadan içebilir miyim diye... öyle yap dedi... çok şükür, Senacığım bu da benim formülüm... tescillidir... opuyorumnanaktan
kızlar geldim aç gündür internet bağlantım yoktu çatladım yazamadım diye
ayın 24ünde dotora gittik
size bir ŞOKKKK haber
benim oğlanda malesef kıza dönüştükaydirigubbakcemile3
çok şükür sğlıklılar biri 371gr diğeri 379gr
kızlar bu sene sanıırım kız senesizemuszemus
önce şok gecirdim ağladım biraz ama alıştım şimdi iki kız olmasına
artık birine bi süre mavişler giydiricem:hulya:
hepiniz iyisiniz okudum
yeni hamile kalan arkadaslarada hayırlı olsun diyorum
yavrum benim, bu vesile ile fondip becerinden dolayı kutlamak lazım seninaniknanik
demir ilacı bende hiç kabızlık yapmamıştı ama olanları çok duydum aman dikkat .. kuru kayısı + suyu ihmal etmeyesin..
saolun ızlar bu hafta organ taraması yapıldı
çok şükür ikiside cok sağlıklı
dotorum ikizlerde nadir olduğunu ve ikisininde tek bebek gibi oldugunu söyledi
kim besliyorsa anneyi devam dedikaydirigubbakcemile2
yok be nurgülcüm ne yalan söyleyim üzüldüğüm için ağladım
hani çift cinsıyet olursa tekrar cnım isterse denerim diyodum ama şimdi
bi kaç gün zor oldu alışmam
sanırım psikolojim bozuldu
sanki eşim artık sevinmiyormuş gibi geliyor
yazık onun bişey dediği yok ben öyle hissediyorum:sinifsinif:
birazdan yola cıkıyoruz eşim beni anneme bırakıp yurtdışına cıkacak sanırım 1ay
istanbul dışındayım