Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

babytwin canım benim... yazdıklarını baştan sona kadar okudum...yaşadıklarıını,hissettiklerini nede güzel anlatmışsın...hele mayayı nede güzel anlatmışsın...tıpkı cans gibi... ben ankaraya çok uzağım yakın olsam bende hiç düşünmeden mayada yaptırıdım herhalde...:dance:
canım inşallah toplanan yumuşlarından hepsi sağlıklı döllenir...ve sana transfer edilenlerde sımsıkı tutnurlar inşallah...canım allah yanında ve yardımcın olsun inşallah...a.s.

Babytvın Çok gÜzel yazmıŞsın arkadaŞım ınŞallah en yakın zamanda haberını alıcaĞım burdan olumlu haberını tabıkı... Rastgele gırdım topıĞınıze Çok etkılendım...

babytwin anlattıkların o kadar güzelki çoğu zaman duygularımıza tercüman olmuşsun... ben 2 kere tüp bebek deneyip herşey çok iyi gebe kalmaman için hiç bir durum yok denilirken ikisindede negatif sonuç aldım... tedavim sıdasında merkezimden memnundum fakat üzülerek söylüyorumki yanlış bir seçimmiş... bir kaç kez telefonla maya ile görüşmüştüm... şimdilik bir tedavi söz konusu değil fakat kendimizi toparladığımız zaman (hem maddi hem manevi) annemde ankarada ankarada yaptırmayı düşünüyorum...
neyse kafanı şişrdim.... inşallah sen bu güzel duygular ve ekibinle, bu pozitiflikle meleklerine kavuşacaksın... bu güne kadar olan neşen senin en büyük silahın... bu pozitifliğini sakın bırakma.... çünkü bizim en güçlü silahımız o... a.s.

Bugün çok heyecanlı bir gündü benim için... Dünden beri kaç yumurtamın döllendiğini merak ediyorum. Aklım Maya'nın laboratuvarından gelecek haberde...

Osman Hoca nasıl olduğumu sordu ayak üstü, çok iyiyim sayenizde dedim... çok mutlu oldu...

Kerem Bey yanıma gelerek 17 yumurtadan 12'sinin dolu olduğunu bunun da 10 tanesinin döllendiğini haber verdi, bu çok iyi bir sayı dedi... 2 ya da 3 tanesini transfer ederiz kalanları dondururuz dedi... Çarşamba bakacağız tekrar dedi... kendisine içtenlikle teşekkür ettim...
Teşekkürler Allah'ım... Teşekkürler Maya....

Bu haberi ilk eşimle paylaştım... espriyle karışık gittikçe fire veriyoruz dese de sesi çok sevinçli geliyordu...

Trasferim çarşamba olacak gibi görünüyor...

Görüntüleri çekip benimle paylaşır mısınız diye rica etmiştim... çekmişler sağolsunlar, kerem bey de benimle paylaştı...

İzleyince çok tuhaf oldum belki bir başkası için herhangi bir ICSI görüntüsü olabilir, teknik olarak bir fark yok... ama benim için öyle değildi inanın... göz yaşlarımı tutamadım izlerken... çok ilginç bir şey... bir hayat başlıyor... izlediklerim de benim ve eşimin hücreleri... Bu tür görüntüleri izleyince Yaratıcının çok büyük olduğunu hatırlıyor insan... şükrediyor...

Benim gördüğüm en başarılı "Kısa Film"di...

Son düzenleme:
Babytwin tüm yazdıklarını baştan sona okudum, beni ağlattın inan, ama mutluluk gözyaşları desek daha doğru olur herhalde, o kadar güzel yazmışsın, tedavideki duygularımızı o kadar güzel ifade etmişsin ki, seni tanımasam da çok sevdim ve hamile olduğuna gönülden inanıyorum... mutlu haberini bekliyorum... sabırsızlıkla..

babytwin, içimden bir ses bunu başaracağını söylüyor. sadece inanman ve pozitif olman degil, her aşamasında bilinçli olman da çok önemli bir silah..umarım allah gönlüne göre verir, çarşamba günü eve gelirken bile hissedeceksin içinde bir ya da birkaç can oldugunu :))) progestanı ben 12. haftamda olmama ragmen halen kullanıyorum ama merak etme o uyuşukluk hissi zaman zaman baş ağrıları sonraki haftalarda geçecek, ona ihtiyacımız var gercekten , güzel haberlerini bekliyoruz çarşamba günü de.allah yardımcın olsun

canımmm benimm... inşallah öyledir canım. hem yazdıklarımla hem de size vereceğim güzel haberle bir umut ışığı olurum inşallah sizler için... inanki sadece yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazıyorum. biraz da duygusal bir süreç oluyor sanırım. yazana değil yazdırana bak derler ya hani... :asigim: inşallah ben de sizlerin güzel haberlerini bekliyorum.

canımmm serenanes... hep yanımda olduğunu bilmek ne güzel... :1hug:
progestanın etkilerinin azalacağına çok sevindim, dedim ya barışmalıyım onunla... evet çok silahım var donandım gerçekten.. en önemlisi de siz dostlarım... teşekkür ederim bana inanılmaz moral oluyor buraya yazmak...a.s.

biz de seni merak eder hale geldik. dıptıs dıptıs da seninle aynı zamanlarda transfer olmuş olacak değil mi ? sizleri de 2009 da tüp bebek deneyenler listesine ekleyeceğiz, inşallah sonra da HAMıŞLER bölümüne kaydederiz. dualarımız sizinle..allah gönlünüze göre versin diyorum da başka bişi demiyorum a.s.

Dıptıs benden 6 gün sonra başladı... benden 4 gün sonra da ese 83 başladı... dıptısın da bu haftasonuna doğru yumurta toplaması olacak... hafta başında da transferi olur inşallah...
bakalım yarını da atlatınca heyecanla sonucu bekleyeceğiz... canım inşallah.. teşekkür ederim verdiğin moral için...

mutluluğun resmini çizebilir misiniz?
12/5/2009

Bugün önceki günlere göre biraz durgun bir gün yaşıyorum...
Ama yarın önemli bir gün olacak, şuana kadar tedavimin en önemli günü olacak benim için... Bundan daha güzel bir gün sanırım onların bana tutunduğu haberini aldığım gün olur...

ılk kez gebeliğe aday olarak da olsa adım atacağım ve bu duyguyu yaşayacağım...
Daha önce hiç bir gebelik yaşamadım, hiç bu kadar yakın olmadım bu duyguya...

Onlar şuan hayata tutunma yarışı içindeler? Yan yana mı yoksa ayrı kapsüllerde mi gelişiyorlar acaba? Bu konularda herhangi bir fikrim yok...

Onlar aynı anda hayata adım atan kardeş hücreler...

Çok güzel bir çocukluğum oldu... biz 5 kardeştik... kardeşlik duygusunun ne kadar güzel bir duygu olduğunu çok iyi bilirim... 3 ablam bir de erkek kardeşim var... Erkek kardeşim 1 ay içinde baba olmaya hazırlanıyor bu arada... bir oğlu olacak... haberini aldığımda o kadar mutlu oldum ki anlatamam... çok iyi bir baba olacağından eminim... hep teyze olmaya alışkın olan ben, bu kez ilk kez hala olacağım...

Resim derslerinde mutluluğun resmini çizmemizi isterdi öğretmenimiz... Ama bu kompozisyon bir türlü çizilemeyen yegane resimdi benim için... Ta ki Abidin Dino'nun o meşhur resmini görene kadar... O tabloyu ilk gördüğümde işte mutluluğun resmi dedim kendi kendime... ben nasıl düşünemedim bunu... Sonra da o tablonun adının "Mutluluğun Resmi" olduğunu öğrendimde çok şaşırdım... :bbo:

Bir ailenin sıcaklığı ancak bu kadar güzel resmedilebilir...

Bu kez mutluluğun resmini nasıl çizeceğimi çok iyi biliyorum... yerimseniben

Canım benim, tüp bebek merkezi moral açısından çok önemli canım... maya'yı içtenlikle tavsiye ediyorum... Osman hoca çok değerli bir doktor... yaşadıklarımı hissettikleri hiçbir abartı katmadan yazıyorum...gerçekten zor bir tedavi, emin ellerde olmak gerekiyor...

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım... senin için dua edeceğim... kaydirigubbakcemile5

babytwin,
sana şimdiden cok başarılı, sonucu garanti olacak, seni mutlu edecek, gönlünden geçeni sana verecek bir transfer diliyorum..yarın transfer sırasında yapabilirsen ekrandan seyret..o an hissedeceksin hangisinin senle kalacagini,ona / onlara bakarak dua et, ben inanıyorum duanın tutacağına..ben hep söyle dedim..." bebişlerim ben burdayım, sizi bırakmayacağım , siz de beni bırakmayın..." herşey gönlüne göre olsun, sadece senin değil bu umudu besleyen herkesin..allah hepimizin yardımcısı olsun... birkaç gün gelme buralara..evet seni merak edeceğiz ama ilk birkaç gün dinlen, güzel umutlar hayaller besle içinde..sonra gel bize de haber ver emi a.s.

babytwin canım yazdıklarını baştan sona kadar okudum bende yakın zamanda tüp bebeğe başlıyacam gerçekten anlattıkların hiç bişey bilmeyen bana yardımcı oldu inş tedavin olumlu olurrr canım inş dualrımız seninle...

babytwin dilerim herşey gönlünce olur.yazılarını okuyunca çok duygulandım.dün dr um bana tüp bebek yoluyla hamile kalabileceğimi söyledi.birkaç aydır iğneydi ilaçtı aşılamaydı denedik ama malesef.senin yazdıklarından sonra bende inanıyorum ki tüp bebek sayesinde anne olacağım inşallah.güvenilir bir merkez arıyordum.sanırım aramama da gerek kalmadı.senin güzel haberlerini takip etmeye devam edeceğim.allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin.sana ve evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarıma.

babytwin ben daha gecen hafta ilk kez hala oldum super bir duygu hayirlisiyla sende tat insallah!! canim bende bu arada 4 cu tup bebek tedavimle ugrasiyorum en son 2004 de istanbulda memorial hastanesinde denemistik sonuclari baska bir zaman anlatirim su anda diyecegim anlattiklarinla bana o gunleri yasattin aglayarak okudum yazdiklarini ne kadar cok emek verdigini biliyorum rabbim ellerini bos cevirmesin insallah hamilesindir verecegin mutlu haberi sabirsizlikla bekliyecem bana destek ve moral olmasi icin rabbim isteyen ugrasan herkesin dualarini duysun insallah !!! bunu yazarken tranferin gerceklesmistir mutlaka ALLAHIM yavrularina tutunma gucu versin sana bagislasin onlari duam senle k.i.b

şkerim biz sana gelme buralara demedik mi :)))))))))
tutamadın kendini di mi:))))

merhaba arkadaşlar,

dün transferim gerçekleşti size dünü anlatmak için sabırsızlanıyorum. kendimi biraz toparlayınca yazacağım... hepinize çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için... inşallah başaracağız...

canım inş. mutluluğun resmini çizmene az kaldı. çok güzel ve detaylı anlatıyorsn hikayeni. ben ve benim gibi olan arkadaşların kafasında ki soru işaretleride cevaplarını bulmuş oluyor...teşekkür ediyor ve inş. güzel haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…