Babytwin tüm yazdıklarını baştan sona okudum, beni ağlattın inan, ama mutluluk gözyaşları desek daha doğru olur herhalde, o kadar güzel yazmışsın, tedavideki duygularımızı o kadar güzel ifade etmişsin ki, seni tanımasam da çok sevdim ve hamile olduğuna gönülden inanıyorum... mutlu haberini bekliyorum... sabırsızlıkla..
babytwin, içimden bir ses bunu başaracağını söylüyor. sadece inanman ve pozitif olman degil, her aşamasında bilinçli olman da çok önemli bir silah..umarım allah gönlüne göre verir, çarşamba günü eve gelirken bile hissedeceksin içinde bir ya da birkaç can oldugunu :))) progestanı ben 12. haftamda olmama ragmen halen kullanıyorum ama merak etme o uyuşukluk hissi zaman zaman baş ağrıları sonraki haftalarda geçecek, ona ihtiyacımız var gercekten , güzel haberlerini bekliyoruz çarşamba günü de.allah yardımcın olsun
babytwin anlattıkların o kadar güzelki çoğu zaman duygularımıza tercüman olmuşsun... ben 2 kere tüp bebek deneyip herşey çok iyi gebe kalmaman için hiç bir durum yok denilirken ikisindede negatif sonuç aldım... tedavim sıdasında merkezimden memnundum fakat üzülerek söylüyorumki yanlış bir seçimmiş... bir kaç kez telefonla maya ile görüşmüştüm... şimdilik bir tedavi söz konusu değil fakat kendimizi toparladığımız zaman (hem maddi hem manevi) annemde ankarada ankarada yaptırmayı düşünüyorum...
neyse kafanı şişrdim.... inşallah sen bu güzel duygular ve ekibinle, bu pozitiflikle meleklerine kavuşacaksın... bu güne kadar olan neşen senin en büyük silahın... bu pozitifliğini sakın bırakma.... çünkü bizim en güçlü silahımız o... a.s.
merhaba arkadaşlar,
dün transferim gerçekleşti size dünü anlatmak için sabırsızlanıyorum. kendimi biraz toparlayınca yazacağım... hepinize çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için... inşallah başaracağız...