Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Osman Hoca ilk muayenemi yaptı. Ultrason odasına girerken Maya'da bu ay tedaviye başlayan 150. hasta olduğumu söyledi. Ben de kapıdan girerken gül mü dökersiniz üstüme, yoksa yurtdışına tatile mi gönderirsiniz artık bilemem dedim. :) Seni anne yapacağız canım... dedi. Bu cevap çok daha hoşuma gitti tabii. :)
OHSS riskim olabileceğini ama bunun olmaması için bütün önlemleri alacağız inşallah dedi. Sık sık kan vermem gerekecek ve sık sık kontrol olacağım. Kerem Bey ile de konuşma fırsatım oldu, OHSS riski görülenler kesin hamile kalır dedi... :)

ılaçlardan mıdır bilmiyorum arkadaşlar, hormonlarım inanılmaz derecede pozitif çalışıyor. Maya'yı bir mutluluk dükkanına benzetiyorum...

Canım hakkında hayırlısı olsun rabbım ınŞallah bu tedavınden olumlu sonuÇ almayı nasıp etsın ınŞallah...

Bu arada Kadınlar Kulübünün ilk talihlisi Meryem'in hamile kaldığı haberini aldım dün. KK'ya ve Maya'ya teşekkürler...

Bu arada Kadınlar Kulübünün ilk talihlisi Meryem'in hamile kaldığı haberini aldım dün. KK'ya ve Maya'ya teşekkürler...

bak ne güzel demişsin meryemi örnek al kendine
maya bana burda okuduklarımla hep güven verdi
nedense yazını okuyunca seninde hamile kalacağın hissi doğdu içime :CüvCüv::CüvCüv:

Canım hakkında hayırlısı olsun rabbım ınŞallah bu tedavınden olumlu sonuÇ almayı nasıp etsın ınŞallah...

Canım nurticim... seni burada bulduğum için çok mutlu oldum :) msn'den görüşürüz artık... dualarına çok teşekkürler canım...kaydirigubbakcemile5

bak ne güzel demişsin meryemi örnek al kendine
maya bana burda okuduklarımla hep güven verdi
nedense yazını okuyunca seninde hamile kalacağın hissi doğdu içime :CüvCüv::CüvCüv:

Sağol arkadaşım... Allah gönlümüze göre versin... tüp bebekte güven çok önemli canım... normalde canını teslim edersin ya bir doktora önemlidir... tüp bebek olunca canının canını teslim ediyorsun... var mı daha ötesi...alkisalkisalkis

Güneşli ara ara yağmurun yağdığı ılık ve güzel bir hava var bugün ankara'da...
tedavimin 4. günü... Sabah eşimle birlikte bir tıp merkezinde detaylı kan tahlilleri, EKG ve Akciğer filmi gibi bazı tetkikler yaptırdık. Damar yollarım zor bulunuyor... Kan verirken biraz canım yandı... Maya'da Şerife Hemşire'nin elinin hafifliğine alışmışım sanırım, o hiç canımı yakmıyor... a.s.

Osman hoca bugün 2. muayenemi yaptı... Benim yumurtalarımın biraz acele ettiğini hızlı geliştiğini söyledi... ilk muayenede bahsetmişti ohss riskinden... yarın tedbirleri almaya başlıyoruz... gerekli tahlilleri yapacağız ve ona göre ilaç kullanacağım.

Dr. Osman Denizhan Özgün'den bahsetmek istiyorum bugün biraz sizlere...
Kendisini yaklaşık 1 yıldır tanıyorum... Sohbet etmek son derece keyifli kendisi ile. Sizler de aslında burada yazılanlardan az çok tanımışsınızdır. Bilgili ve esprili bir insan, güven veriyor. Şerife hemşire nasıl kendini kardeş gibi hissettiriyorsa, Osman Hoca da bir Baba gibi hissettiriyor... Tüm çocuklarına eşit mesafede, güleryüzlü, derdine derman olmaya çalışan ton ton bir baba...

ayyy OHSS deme bana içim fena oluyoooo ((
transferin biran evvel bitsin de sevinçle bekle istiyorum :)))

2-3 gündür yazamadım sizlere...
OHSS riskim olacağını sanmıyorum artık... osman hoca çok kontrollü gidiyor... dozumu oldukça düşürdü. önce 150 sonra 100'e düştük... belki bugün biraz daha düşecek...

günler koşar adım ilerliyor... yumurtalarım da öyle... her an opu olabilirsin dedi seçil hemşire, hızlı gelişenleri 10. günde alıyoruz dedi. Çok şaşırdım ve heyecanlandım... ben kendimi 12. güne hazırlamıştım... anneler gününde bebeklerim benimle olacak çok büyük ihtimal.. belki de transferim o gün olacak... bugün belli olur...

bugün 9. günüm

dıptıs ile tanıştım bugün maya'da... tedavisinin ilk günüydü.. cafede oturduk sohbet ettik... mayadan, kadınlar kulübünden, pco'dan... hayallerimizden konuştuk...

inşallah ikimiz de anne olacağız.. o kadar çok benziyoruz ki kardeş olduğumuza karar verdik... :1hug:

hihoyyyt
hadi bakalım inşallah herşey yolunda gidecek sewnin için :)
ben de buygun bebegimin burun kemiginin olustugunu ogrendim, cikinca agladim ama ne aglama .. hala bu bebegimi de dusurur ve kaybederim diye korkuyorum, 11. haftadayim doktor biraz endiselerinden uzaklasmaya basla artik atlatacagiz bunlari dedi. 2 hafta sonra 2 li tarama ile DOwn testleri yapılacakmış.. bu zamanlar geçsin hepimiz bebek fotoları yollayalım birbirimize istiyorum...tanrım bizlere de göstersin inşallah o günleri ....

serenanes canımm... ne güzel bir ağlama bu... tahmin edebiliyorum. herhalde ben de o günleri görürsem ağlarım. burun kemiği mi oluşmuş? ah canım benim ya...
canım aklına sakın kötü birşey getirme... sakın... bebeğin seninle olacak... evet bekliyorum fotoğraflarını... ben de embriyo fotolarını atarım inşallah en kısa sürede :)

Osman hoca bugün 3. muaynemi yaptı...
e2'im 3'e katlamış.. dozum yarıya düşürülecek...
yumurtalar çok güzel büyüyor...

muayenem sırasında şerife hemşire hep yanımda... sürekli bana gebe kalacağımı söylüyor... osman hoca ile durumumu değerlendirdiler... herşey çok iyi gidiyor dediler...
yumurta toplama işlemim muhtemelen perşembe ya da cuma günü yapılacakmış... yarın kesinleşirmiş...
yarın yine kan vereceğim, e2 bakılacak...

bugün kendimi hergünden daha güçlü ve mutlu hissediyorum...
artık çok daha yakınım... büyük mucizeye hazırım...

Son düzenleme:
ah canım allah bu yolda acı üzüntü çeken hepimize nasip etsin, allahın bizi sınadığını, sınadıklarının da sevdiği kulları oldugunu düşünürüm..her annenin evladı kıymetlidir ama bizimkileri düşünemiyorum delikafadulden

babytwin, canım hikayen benimle o kadar uyuşuyorki, bende pkoluyum ve eşimde de sayı azlığı ve hareket problemi var, bir aşılamadan sonra heralde bizde tüp bebek deneyicez ama çok panik bi durumdayım senin o güzel, insanın içini rahatlatan yazılarını okuyunca moralim düzeldi, sabırsızlıkla bekliyorum ve bazen inancımı yitiriyorum, halbuki Allah'ım neyi dilerse o olur, olmaz denilenler hamile kalırken hiçbir sorunu olmayanlarda sebepsiz hamile kalamıyor, bu bizim imtihanımız inşallah Rabbim çok aratmadan imrendirmeden bizimde yüzümüzü güldürür..... ona tevekkül oldum ve bekliyorum............ ama ya hiç olmazsaşüphesi varsa o beni çok üzüyor, Allah'ım sen dayanma gücü ver hepimize....neyse böyle karamsar olmak da istemiyorum.
inşallah bu pozitif inancınla senin bebeciğine çabucak kavuşmanı Rabbimden diliyorum,darısı hepimizin başına...:teytey:

canım serenanes, kesinlikle haklısın canım arkadaşım...

yaradan dünyadaki her canlıyı, her mikro organizmayı üremeye kodlamış, şartlamış... hepsinin tek bir asıl görevi var, çoğalmak... bizler de çoğalacağız Allah'ın izniyle... inşallah...

yokluk olmalı ki varlık önemli olsun...

bize verdiklerine çok şükür Allah'ım... verdiğin bütün hücerelere şükürler olsun...

babytwin yazılarını takip ediyorum.çok pozitifsin,umut veriyorsun...allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz.senin ilk denemendi dimi?sanırım yumurtalarımız beraber toplanıcak.

Canım esos, hikayelerimiz benzeşiyor ki içimizi buraya döküyoruz... tek amacımız var çocuk sahibi olabilmek...

ben 1 kez aşılama denedim, olumsuz oldu... eşinin değerleri biraz iyiyse ve senin yumurtlaman düzenli ise aşılama öneririm... yoksa tüp bebek başarı oranı çok daha yüksek... güzel dileklerin için çok mutlu oldum. inşallah hep birlikte anne oalcağız... biliyorsundur polikistik overlerin çok büyük şansı oluyor bu çoğalan yumurtalar...

sen elinden geleni yap öncelikle... aklına kötü birşey getirme... yolumuz açık olsun...

babytwin yazılarını takip ediyorum.çok pozitifsin,umut veriyorsun...allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz.senin ilk denemendi dimi?sanırım yumurtalarımız beraber toplanıcak.

selam xolix, inşallah bu umutlu pozitif halimizle başaracğız canım...
evet canım ilk mikroenjeksiyon denemem olacak... senin de tedavin hayırlı oslun canım.. tedavim seninle de benzeşiyor... Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah... Şeniz

bugün 10. gün...

Yine E2 için kan verdim... bu uğurda sağlam kalan son damarımı da feda ettim doğrusu... çok hassas bir cildim ve damar yapım var sanırım. seçil hemşire kan aldıktan sonra özür diliyor, geçmiş olsun diyor. aslında bir kerede alıyor. şerife de o da. olur mu diyorum sen kusura bakma. dakikalarca inceliyor damarlarımı, geçiştirmiyor. 1 kerede alabilmek için büyük sıkıntı veriyor kendisine... inşallah haklarını helal ederler. hepsini kardeşim gibi seviyorum...

ben biraz da nazlıyımdır... annemin nazlı kızıyım... canım tatlı galiba... kaydirigubbakcemile3

Tedavimi yavaş yavaş aile üyeleri ile paylaşıyorum... çünkü dua etmelerini istiyorum. başta söylememeyi düşündüm. özellikle annemin endişelenmesini istemediğim için... onu aramayı erteliyorum bu günlerde. dayanamam söylerim, sıkayım dişimi şurda ne kaldı diyorum. bir taraftan da içim içimi yiyor. ablamlar anlatmıştır mutlaka... o zaten her zaman dua eder bana...

ama anneler gününde arayacağım, herşeyin çok güzel bir şekilde bittiğini anlatarak gülümseyerek neşe içinde konuşacağız...
insan kaç yaşına gelirse gelsin, annesi için bir bebekten farksız gereçkten... neyse konuyu değiştireyim biraz daha bu konudan bahsedersem gözümdeki yaşları tutamayacağım..
annem hayatımın en önemli insanıdır... uzun yıllardır ayrı şehirlerde yaşıyoruz... bu nedenle birbirimizi sürekli özlüyoruz... çok az anneler gününü birlikte geçirebildik... duygusallığım bu nedenle sanırım...

anadolu hayat sigortanın bir reklamı var...
benim babam doktorrr diye başlayıp.... benim annem öğretmennn, benim annem kuaförrrr, terziiii.... ayakkabı bağlayıcısııııııı.... diye devam diyor... aynı benim annem gibi... annelerimiz herşeyimiz... çok sevdim bu reklamı...alkisalkisalkis

Hayata genellikle gerçekçi yaklaşırım...
Ama bu sıralar -homonlarımdaki değişikliklerden sanırım- pembe gözlüklerle bakıyorum...

Bu biraz da Maya'daki ortamdan kaynaklanıyor... Tedavim gerçekten risk taşımasına rağmen şuana kadar sorunsuz geçti... Bunda başta Osman Hoca'mın ve sevgili Şerife hemşirenin büyük katkısı var.

Çok pozitif ve rahat bir tedavi geçiriyorum... Her zaman olduğu gibi çok şanslıyım...
İyi olacak doktor hastanın ayağına gelirmiş, benim de öyle oldu... Maya maceram...

Bu sabah yine her sabah olduğu gibi e2 için kan verdim. Şerife yakında ayak damarlarımdan kan alacağını söyledi. ben de inandım. ve çok güldük... Şerife ile sürekli gülüyoruz biz, gülmek için fırsat yaratıyoruz

E2'im 5000'den 6700'e çıktı. nedenle dün iğne yapılmadı... opu da bu nedenle bir gün gecikti... geçmişti... bakalım bugün kaç gelecek. bugün yine e2 için kan verdim, herşey yolunda giderse tedavimde bir dönem daha kapanacak ve bu gece çatlatma iğnesi alacağım...

Çatlatma iğnesi belli bir büyüklüğe gelen yumurtaların toplama işleminden önce çatlatılması için vuruluyor. ve tam 36 saat sonra yumurtaların toplanması gerekiyor. 18-20 mm olduğunda kıvama gelmiş olarak kabul ediliyor ve çatlatılıyor.

Çok sayıda yumurtam dün 18mm çapına ulaşmıştı... o kadar çok yumurta oluşmuştu ki... opu'ya bir bakraçla inmemiz gerekecek diye espri yaptı Osman Hoca... süprizzzzz

OPU (yumurta toplama) işlemim şimdilik cumartesi günü görünüyor...

tabii herşey e2'nin sonucuna göre göre şekillenecek...

Aslında tedavim sürprizlerle dolu... müthiş bir raslantılar silsilesi..

Gün yaklaştıkça heyecanım artıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…