Cemre :)
14/9/2009 ·
Uzun zamandır yaptığım isim tarama çalışmaları neticesinde beğendiğim isimleri renkli bloknotlara yazıp çantama atıyordum... baktım baya bir isim birikmiş ve yaptığım çalışmalarla isim konusunda master yapmak üzereyim, bıraktım arayışımı...
Pazar günü eşim uyurken bloknotlarla tepesine çöktüm resmen... "Babası haydi kızımıza isim bulacağız" dedim... evet adayları göreyim dedi heyecanla... ben de bloknotları eline tutuşturdum... her bloknotda en az 5-6 isim vardı 3 tane isim beğendi: Defne-Sena ve Cemre...
Defne, başta favori ismimdi, o gece rüyamda sabaha kadar Defne ile ilgili yorucu rüyalar gördüm ve bu isimden soğudum... Sena ismini soyadı ile uyumsuz olduğundan hemen eledik...
Eşimin de benim de en beğendiğimiz isim "Cemre" oldu... :hulya:
Baharın Müjdecisi...
Önce havaya, sonra suya en son da toprağa düşen Cemre hep bana gizemli gelmiştir... Hatta İletişim Fakültesi'nde okurken ilk gazetecilik tecrübesi olarak bir hikaye anlatılırdı... Şefi tarafından çömez gazeteciye "Cemre bugün düştü, fotoğrafını çek getir." denilir... zavallı da akşama kadar cemre'nin çekebileceği bir fotoğrafını arar ve tabii ki bulamaz ve bitap şekilde geri dönermiş... kaydirigubbakcemile3
Canım Kızım...-tatlicadiarzu-
Bir bahar mevsiminde, bir anneler gününde dünyaya ilk merhabanı dedin... 3 gün sonra düştün içime... yine bir bahar öncesi de kucağıma düşeceksin... :asigim:
İsminle yaşa inşallah...
Senacığım, isminin anlamı çok güzel.. bir de gelin kaynana aynı isim olmaz dedim...
teşekkür ederim canım... nasıl yeni doğan bebişiniz görüyor musun? sen alıştırma yap onunla...
Sevgili arkadaşlar,
Asuman Canbursa, pampal ve diğer dostlar..
Sanmayın ki bizler bu sürecin bazı aşamalarını geçtik de artık başka rüyalarda başka dünyalarda yaşıyoruz, nerdeee , her gün aramıza katılan nice arkadaş var. Niceleri hepimizin sıkıntılarını, göz yaşını, çevre baskısını, iç huzursuzluğunu, evlat hasretini çekip de buraya gelip kaydoluyor... Kendimize nasıl dua istediysek, nasıl edenlere teşekkür ettiysek, nasıl burada arkadaş olduysak aynısını sizlere de devam ettiriyoruz emin olun lütfen. Henüz anne olmadık, bu iş bir maratonmuş , kucağımıza laabilirsek eğer, Allah nasip ederse o zaman başka hikayeler anlatacağız belki... O zamana kadar anlattıklarımız, heyecanlarımız, buradaki yazılan konular paylaşmaya hala ihtiyaç duyduğumuz için yazılıyor.. Umarız hiçbirinizi gücendirmez, kendi sevincimizi yaşarken sizin hassasiyetinize haksızlık etmeyiz.
Hepinizin hakkında hayırlı olan, sağlıkla, huzurla gelir göbüşünüze konar inşallah.. Hepinizin ayrı bir hikayesi var, ben kendi adıma dinledikçe memnun oluyorum, hele hele sevinçli haberler aldıkça daha bir keyifleniyorum... Hepinize hayurlı evlatlar, güzel cadılar, yakışıklı sıpalar diliyorum a.s.
yarın gidiyorum şekerim , staj yapıcam kaydirigubbakcemile3
allahtan annesi hemen gel , beraber yaparız bir sürü şeyi diyecek kadar alçakgönüllü ve paylaşımcı bir insan.. bugün Doruk cuğumun perdesini seçtim , bu en çok içime sinen odadnin 2. aksesuarı oldu.. darısı diğer eşyaların başına :))
Rejim hala aktif bir şekild devam ediyor, Perş günü jinekoloji , cuma günü de diyetisyen kontrolüm var.. Bakalım sırtımı sıvazlayacaklar mı gene yoksa naaptın diyecekler mi, negatif bir sonuç beklemiyorum doğrusu, doktor randevularıma gururla gidiyorum vallahi
biz de kızımızın odasını boşaltıyoruz iki haftadadır... bazı eşyaları verdik... önce bir boya yapacağız, fıstık yeşili düşünüyoruz... baharın rengi -tatlicadiarzu- sonra da orayı orman gibi dekore edelim diyorum.. opuyorumnanaktan
boyayı da babası ile kendimiz yapıcaz... filli boyanın çocuklar için su bazlı yavru filli boya diye boyaları var... tavsiye ederim.. waltdisney kahramanlarından bordürleri ve çıkartmaları da harika.. en kısa sürede onlardan alıp süslemeye başlicaz... şu bayramı atlatalım kolalrı sıvayacağız...
sana muayenelerde bol şanslar canım... kaydirigubbakcemile
Kızlar Allah bebeklerinizi size bağışlasın. Allah tamamına erdirsin. Bu arada Cemre süper bir isim
Canım serenanescim :1hug: çok incesindir sen. Çok mutlu oluyorum Bebek bekleyenlerin gelişimlerini okumak bilmek umut ve ayrı bir heyecan veriyor.
her zaman söylüyorum... yazılarımı kızım için yazıyorum... ama hem bloğumda hem de burada da paylaşıyorum ki sizlere ve herkese umut olsun... kk'nın gebelik sayfasını ziyaret ettim orada da yazmayı denedim ama oradakiler bizi anlamıyor... burası tüp annelerinin sayfası... kaydirigubbakcemile2