Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

esel bitirdin beni,
2 çocuk üstüne bir daha yola devam diyosun yani, amanin siz bayağı cesaretli tüpçüler oldunuz bakıyorum,alkisalkisalkis

benim dondurmalarım var ben de doğumdan sonra 1 sene bekleyeceğim ama korunmayı düşünüyorum sadece bebiş gelsin diye değil PKO olduğum için adet düzenimin yani vücudumun hormon dengesinin yerine gelmesi için doğum kontrol hapı zarurui bende.. o esnada rahim toparlanır, yeni bir hamilelik i,çin kalsiyum, demir, şeker , ve tüm kan değerleri için ortalama 1-2 yıl geçsin diyor doktorlar. ben mantıklı buluyorum, emzirdiğin için diyet falan da yapamazsın o arada vücudun toparlanır normale döner diye düşünüyorum. sonrasında bir umut belki tüp bebek tedavisi yaptıktan sonra yumurtlama düzenimiz bize bir süpriz yapar da kendiliğinden bebiş gelirse ohhh ne ala , başka ne isterim.. yoksa bebiş 2 yaşına girsin şansımı bir daha deneyeceğim vallahi..

sevecen selam,

esel gibi ben de progestan ialcı içtim.. gerçekten zor günlerdi bizim için.. .bildiğim kadarıyla iğne biraz daha riskli durumlarda veriliyor.. ama sana artık jel kullanabilirsin demiş, bu güzel bir haber... ama jeli bana önermemişlerdi etkisi çok daha az ve steril olmaz diye.. ama tabii sen kendi doktorunla görüş bunu öncelikle... progestanla vedalaşmak en güzeli oluyor... herşey bebeklerimiz için canım.. sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum...

Sena dünaynın en çılgın tüpçü anneleri burada toplanmış sanırım... :sm_cool: karnımızdakini doğurmadan şu kurduğumuz hayallere bakın... :1hug:

nazenin güzel haberini bekliyoruz canım... o minik bebişin pıt pıt kalp atışlarını duymak herşeye değer... opuyorumnanaktan

sevecen bir farklı progestan hikayesi de benden ...
ben hapını kullandım transferden önce ve sonra , kısa bir süre trasnfer sonrası yapışkan bant versiyonunu da kullanmıştım ama baktım ki çamaşıra sürtününce zırt pırt değiştirmek zorunda kalıyorum doktoruma söyledim hapa çevirdi. yanlız enterasandır ben hiçbir yan etki yaşamadım, ne baş dönmeleri, ne halsizlik ne tansiyon vs.. kullanıp kullanmadığımın bile farkında değildim içiyordum işte günde 3 tane :)) darısı başına inşallah canım

hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar.sanırım bende ilk ultrosonda doktorumla görüşene kadar iğneyle devam edicem.şuracıkta ne kaldıki 15 güncük kaydirigubbakcemile3.hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakınhihoyyyt

nasılsınız kızlar? Senacığım Silivri'de değildin değil mi? Allah'ın bereketi deriz ama... bu kez öyle olmadı... cuma günü de çok yağış oalcakmış... dikkat kendine bir süre o taraflara gitme... ölenlere Allah rahmet eylesin...

yok nurgül üm, 10 gündür istanbul dayım , yağmur berekettir evet ama bu alt yapıya ne dayanır mafoldumben
mahvoldu insancıklar, bu devirde böyle azap, eziyet olur mu yaaaa mafoldumben

ben izleyemedim ama internete koyarlar sanırım.. nasıl bir duygu kızlar ben daha önce yaşama yolculuk'u izlemiştim.. animasyondu ama gerçek gibiydi... bütün gebelik sürecinin de analtıyor...

yaww ben başka bir yerde yarım yamalak göz ucuyla baktıydım sezaryendi..
7 kat kesiyorlar deyimi gerçek resmen.. ve de kestikçe kan temizliyorlar alt katmanları da görüyorsun. hepi topu 5 dakika sürüyor bebeğe ulaşmaları , sonra dikimi var o biraz daha uzun. bebeiş bir çıkıyor popoya şaplak , valla bence normal doğumdan daha kolay sezaryen :)))

ama tabii ki normalin sağlıklısı ve faydalarının yanına yaklaşamaz..
gebelik sürecini daha evvel national geo da seyretmiştim o da enterasan hakikaten..

ben de national geographyde izlemiştim, ama şimdi sizden özenip normal ve sezeryanı izlim dedim... normal doğumu izlerken tansiyonum düştü, nasıl kapattığımı bilemedim... sezeryana geçemedim bile... en iyisi bilmemekmiş... gördüklerimi unutmalıyım... akannehir

muallim senin bebekleri yıkaman da oaly olur.. valla istanbulda olsam yardıma gelirdim... sıra ile cıp cıp yaptıracaksın... kaydirigubbakcemile2

kızlar ben de dün muaynee oldum sırf bebişi görmek için... babası da geldi ama malesef yarım saat önce tekme atan bebeğim o an mışıl mışıl yüzü koyun tam cenin pzoisyonunda uyuyordu... dürttük ama bırakın beni der gibi elini kolunu sallayıp çukurun içinden kafasını kaldırmadı... biz de pes ettikk... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…