Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

teşekkürler Plum... darısı başına canım...

Amin tüm isteyenlerin.
plum cum, senin güzel haberlerini alacağımız günü iple çekiyorum...
sen, nesrin, yeşim .. sırayla geleceksiniz arkamızdan inşallah...

inşallah canım inşallah. Bu sefer tamamlayabilirim umarım. Allah bizim gibi Anne olmak için sabırsızlanan çırpınan herkeze versin.

Cemre :)
14/9/2009 ·

Uzun zamandır yaptığım isim tarama çalışmaları neticesinde beğendiğim isimleri renkli bloknotlara yazıp çantama atıyordum... baktım baya bir isim birikmiş ve yaptığım çalışmalarla isim konusunda master yapmak üzereyim, bıraktım arayışımı...

Pazar günü eşim uyurken bloknotlarla tepesine çöktüm resmen... "Babası haydi kızımıza isim bulacağız" dedim... evet adayları göreyim dedi heyecanla... ben de bloknotları eline tutuşturdum... her bloknotda en az 5-6 isim vardı 3 tane isim beğendi: Defne-Sena ve Cemre...
Defne, başta favori ismimdi, o gece rüyamda sabaha kadar Defne ile ilgili yorucu rüyalar gördüm ve bu isimden soğudum... Sena ismini soyadı ile uyumsuz olduğundan hemen eledik...
Eşimin de benim de en beğendiğimiz isim "Cemre" oldu... :hulya:

Baharın Müjdecisi...

Önce havaya, sonra suya en son da toprağa düşen Cemre hep bana gizemli gelmiştir... Hatta İletişim Fakültesi'nde okurken ilk gazetecilik tecrübesi olarak bir hikaye anlatılırdı... Şefi tarafından çömez gazeteciye "Cemre bugün düştü, fotoğrafını çek getir." denilir... zavallı da akşama kadar cemre'nin çekebileceği bir fotoğrafını arar ve tabii ki bulamaz ve bitap şekilde geri dönermiş... kaydirigubbakcemile3

Canım Kızım...-tatlicadiarzu-

Bir bahar mevsiminde, bir anneler gününde dünyaya ilk merhabanı dedin... 3 gün sonra düştün içime... yine bir bahar öncesi de kucağıma düşeceksin... :asigim:

İsminle yaşa inşallah... :nazar:

adıyla yaşasın inşallah babytwin belki hatırlamışsındır daha öncede burda yazmıştım aşılama yapılacak vb diye aşılamam tutmadı ekimde tüp bebek yaptırmayı düşünürken 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim şu an 4 hafta 5 günlük hamileyim:nazar::Saruboceq: ummadıım anda geldi bebeğim inşallah sağlıkla gelişir :Saruboceq:

bu arada herkezin kadir gecesi mübarek olsun ve yüce rabbim tüm dilek ve dualarınızı kabul etsin sevgiyle kalın

anemone çok sevindim... ne güzel bir haber bu... hem de doğal yolla oldu demek... inan çok sevindim... işte yeni bir mucize... allah bebeğini sana bağışlasın canım... ben de antalyalıyım, orda doğdum büyüdüm... daha bir sevindim gerçekten... kutlarım seni... :lepi:
nasıl hissediyorsun? iyi misin?

arkadaşlar hepinizin hayırlı kandilleri olsun inşallah allah'ım bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin hepimize onun tarafından hayırlı bebekler versin

anemone çok sevindim... ne güzel bir haber bu... hem de doğal yolla oldu demek... inan çok sevindim... işte yeni bir mucize... allah bebeğini sana bağışlasın canım... ben de antalyalıyım, orda doğdum büyüdüm... daha bir sevindim gerçekten... kutlarım seni... :lepi:
nasıl hissediyorsun? iyi misin?

evet benim için gerçekten bir mucize doğal yolla oldu inan ben hala inanamıyorum ALLAH ıma hamd olsun ki oldu
güzel dileklerin için teşekkür ederim mide bulantım çok fazla onun dışında iyiyim
ben antalya lı değilim eşim antalya lı
mübarek günlerde yüce RABBİM herkezin yüzünü güldürür inşallah
kendine ve cemre mize iye bak

anemone tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah sizin sorununuz neydi öğrenebilirmiyim cevap yazarsan sevinirim

anemone tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah sizin sorununuz neydi öğrenebilirmiyim cevap yazarsan sevinirim

tşk ederim bende prolaktin sorunu vardı eşiminde hareketli sperm sayısı az idi 1-1.5 sene doğal yolla denedik olmadı sonra aşılama denedik oda tutmadı ekimde tüp bebek yaptırmayı düşünürken kendiliğinden geldi :nazar: yüce rabbim isteyen herkeze versin:Saruboceq:

tşk ederim bende prolaktin sorunu vardı eşiminde hareketli sperm sayısı az idi 1-1.5 sene doğal yolla denedik olmadı sonra aşılama denedik oda tutmadı ekimde tüp bebek yaptırmayı düşünürken kendiliğinden geldi :nazar: yüce rabbim isteyen herkeze versin:Saruboceq:

gözün aydin canim ALLAH tamamini erdirsin darisi bizlerin basina AMINNNNNNNNNNNNNNNNN

hepinizin kadir gecesi kendisi gibi mübarek olsun,
bu geceki dualarımızı kabul etsin inşallah rabbim..
hepinizin gönlünden geçen malum belli, fazlasıyla sağlıkla hayırla versin inşallah..

anemone hayırlı olsun rabbim allah tamını erdirsin sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip ettin rabbim bizlerede versin

selam.................unuturmuyum kız...........ama senıde pek gormuyoom...............ıyısın ınş ıyı bak bebıse

cok guzel..............severım bu adı...........cemre topraga dusen ılk damla kızın sana ılk bebeiş.............hayırlı ols ınş..............babası sevdımı ısmı............

evet canım birlikte seçtik... baharın müjdecisi... zaten normal doğarsa cemre vakti düşecek kucağıma... kaydirigubbakcemile2

X