- 27 Ocak 2009
- 227
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanimlar umarim korkutmadim bazilarinizi valla bu dorduncu denemeydi benim icin daha oncekiler bu kadar zor olmamisti insanin yasi ilerledikce rahim duvarlari kalinlasirmis bendede oyle oldugundan rahime zor ulastilar birde yan yatiyormus rahim azgi onu duzelttiler derken kist cikti yollarina onu da viraj yaparak donerek gecmek zorunda kalmislar anliyacaginiz beklenmedik seyler cikiverdi doktorlarin karsisina bu herkeste boyle olucak degil benim sansima boyle oldu insallah tutarda bebis bir daha boyle aci yasatmazlar bu arada hollandada goruyorum tedaviyi cok farkli turkiyeden yontemleri birde tranferden sonra uzanmak felan yok o agrili halimle gonderdiler eve !!!!
Rabbim herkesin gonlune gore versin evdeyim yatiyorum surekli 17 sinde test gunum insallah hamileyimdir ve bunu sizlerle paylasirim dualarinizi esirgemeyin !!!
asuman canım karar vemriş olmana çok sevindim... inşallah hayırlı uğurlu olur tedavin... öncesinde beslenmene ve alacağın vitaminlere dikkat et... pozitif düşün, pozitif olsun... :Saruboceq:
asuman canım karar vemriş olmana çok sevindim... inşallah hayırlı uğurlu olur tedavin... öncesinde beslenmene ve alacağın vitaminlere dikkat et... pozitif düşün, pozitif olsun... :Saruboceq:
babytwin hatırladınmı daha önce msj laşmıştık.bende ekimde başlayacağım mayada.vitamin ve aspirine eylül başında başladım.ancak beslenmende nelere dikkat ettin öncesinde ve sonrasında.zaten malum şuan oruç var.ama paylaşırsan sevinirim.
sinemciğim tabii ki hatırladım... canım hayırlı uğurlu olsun tedavin... canım zaten vitamin alıyorsun, onun içinde pekçok besleyici vitamin var. yediklerin de sağlıklı be dengeli olsun. özellikle iğneler vurulmaya başlayınca balık tavuk gibi protein ağırlıklı beslendim, ceviz, fındık gibi besinler aldım... hep rejim yapardım bıraktım rejimi ve herşeyden yedim yani... vücudunu bebeğe hazırlıyorsun aslında... bunları da büyük bir keyifle yaptım, sanki hamileymişim gibi.. gebelik sonrasında da o an canım ne istiyorsa onu yedim, istemiyorsa yemedim... çok şükür herşey yolunda... ama bunun kadar negaitf haberlerden uzak kaldım, tedavimi yalnızca bana moral verecek ailem ve dostlarımla paylaştım... gördüğünüz gibi hergün yazdım, ben bu sayfayı açtığımda gebe değildim... kalıp kalmiyacağımı da bilmiyordum tabii ki, başlığı değiştirip devam ettim gebe kaldıktan sonra da...
asumana da sana da öncelikle tavsiyem rahat olun, tedaviye eğlenceli bir mola gibi yaklaşın... yoksa o kadar iğne, o kadar ilaç çekilmez... zaten ilaçalr bulutların üzerine taşıyor... kaydirigubbakcemile3
inşallah buradan hamileyim diye yazarsınız... kendinize iyi bakın...
-tatlicadiarzu-:hulya: