Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

merhaba babytwin nasılsın uzun süredir girmiyodum nete hatırladınmı beni arkadaşım nasıl bebeğin ne kadarlık oldu

serpilciğim ben de seni merak ediyorum. evet ne zamandır yoksun nerelerdeydin?doğal gebe kaldı bizleri unuttu herhalde dedim. nasılsın canım? var mı bir değişiklik?
ben iyiym canım karnım baya büyüdü çok şükür, bebek de ben de sağlıklıyız. bir kızım olacak inşallah. allah sana da versin en ksıa sürede...
çok öpüyoruz ara sıra yaz haberdar et bizi. kaydirigubbakcemile5

napım canım yok bi değişiklik bıraktığım gibiyim inşallah dediğin gibi doğal yolla olur bebeğinide allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kim bilir nası güzel bi duygudur demi, minik bi kızın olacak öylemi çok sevindim

evet canım kızım olacak... meryem'in de oğlu oalcak... darısı başına canım... inşallah minik mucizene kavuştursun en ksıa zamanda... seni en iyi ben anlarım... allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

merhaba hanimlar umarim korkutmadim bazilarinizi valla bu dorduncu denemeydi benim icin daha oncekiler bu kadar zor olmamisti insanin yasi ilerledikce rahim duvarlari kalinlasirmis bendede oyle oldugundan rahime zor ulastilar birde yan yatiyormus rahim azgi onu duzelttiler derken kist cikti yollarina onu da viraj yaparak donerek gecmek zorunda kalmislar anliyacaginiz beklenmedik seyler cikiverdi doktorlarin karsisina bu herkeste boyle olucak degil benim sansima boyle oldu insallah tutarda bebis bir daha boyle aci yasatmazlar bu arada hollandada goruyorum tedaviyi cok farkli turkiyeden yontemleri birde tranferden sonra uzanmak felan yok o agrili halimle gonderdiler eve !!!!
Rabbim herkesin gonlune gore versin evdeyim yatiyorum surekli 17 sinde test gunum insallah hamileyimdir ve bunu sizlerle paylasirim dualarinizi esirgemeyin !!!

selam mavis kardesim bende senin gibi yurt disinda tedavi gördüm ama gercekten cok pisman oldum kes´ke ilk denememi bile türkiyede yaptirsaydim bence hic zaman kayip etme, türkiyede yaptir allah kismet ederse bende maya merkezinde yaptircam subat ayinda :Saruboceq:

asuman canım karar vemriş olmana çok sevindim... inşallah hayırlı uğurlu olur tedavin... öncesinde beslenmene ve alacağın vitaminlere dikkat et... pozitif düşün, pozitif olsun... :Saruboceq:

asuman canım karar vemriş olmana çok sevindim... inşallah hayırlı uğurlu olur tedavin... öncesinde beslenmene ve alacağın vitaminlere dikkat et... pozitif düşün, pozitif olsun... :Saruboceq:

babytwin hatırladınmı daha önce msj laşmıştık.bende ekimde başlayacağım mayada.vitamin ve aspirine eylül başında başladım.ancak beslenmende nelere dikkat ettin öncesinde ve sonrasında.zaten malum şuan oruç var.ama paylaşırsan sevinirim.

sagol canim senin yasadiklarin beni gercekten cok etkiledi o merkezden dolayi o aksam hemen esimle oturduk masa basina bizde baktik merkeze esimde olsun bende olayim cok begendik insallah dedim gibi subat ayinda ankarada olcam ve tedavime basliycam o zamana kadarda ben biraz toparlanmis olurum ..

babytwin hatırladınmı daha önce msj laşmıştık.bende ekimde başlayacağım mayada.vitamin ve aspirine eylül başında başladım.ancak beslenmende nelere dikkat ettin öncesinde ve sonrasında.zaten malum şuan oruç var.ama paylaşırsan sevinirim.

sinemciğim tabii ki hatırladım... canım hayırlı uğurlu olsun tedavin... canım zaten vitamin alıyorsun, onun içinde pekçok besleyici vitamin var. yediklerin de sağlıklı be dengeli olsun. özellikle iğneler vurulmaya başlayınca balık tavuk gibi protein ağırlıklı beslendim, ceviz, fındık gibi besinler aldım... hep rejim yapardım bıraktım rejimi ve herşeyden yedim yani... vücudunu bebeğe hazırlıyorsun aslında... bunları da büyük bir keyifle yaptım, sanki hamileymişim gibi.. gebelik sonrasında da o an canım ne istiyorsa onu yedim, istemiyorsa yemedim... çok şükür herşey yolunda... ama bunun kadar negaitf haberlerden uzak kaldım, tedavimi yalnızca bana moral verecek ailem ve dostlarımla paylaştım... gördüğünüz gibi hergün yazdım, ben bu sayfayı açtığımda gebe değildim... kalıp kalmiyacağımı da bilmiyordum tabii ki, başlığı değiştirip devam ettim gebe kaldıktan sonra da...

asumana da sana da öncelikle tavsiyem rahat olun, tedaviye eğlenceli bir mola gibi yaklaşın... yoksa o kadar iğne, o kadar ilaç çekilmez... zaten ilaçalr bulutların üzerine taşıyor... kaydirigubbakcemile3

inşallah buradan hamileyim diye yazarsınız... kendinize iyi bakın...

-tatlicadiarzu-:hulya:

sinemciğim tabii ki hatırladım... canım hayırlı uğurlu olsun tedavin... canım zaten vitamin alıyorsun, onun içinde pekçok besleyici vitamin var. yediklerin de sağlıklı be dengeli olsun. özellikle iğneler vurulmaya başlayınca balık tavuk gibi protein ağırlıklı beslendim, ceviz, fındık gibi besinler aldım... hep rejim yapardım bıraktım rejimi ve herşeyden yedim yani... vücudunu bebeğe hazırlıyorsun aslında... bunları da büyük bir keyifle yaptım, sanki hamileymişim gibi.. gebelik sonrasında da o an canım ne istiyorsa onu yedim, istemiyorsa yemedim... çok şükür herşey yolunda... ama bunun kadar negaitf haberlerden uzak kaldım, tedavimi yalnızca bana moral verecek ailem ve dostlarımla paylaştım... gördüğünüz gibi hergün yazdım, ben bu sayfayı açtığımda gebe değildim... kalıp kalmiyacağımı da bilmiyordum tabii ki, başlığı değiştirip devam ettim gebe kaldıktan sonra da...

asumana da sana da öncelikle tavsiyem rahat olun, tedaviye eğlenceli bir mola gibi yaklaşın... yoksa o kadar iğne, o kadar ilaç çekilmez... zaten ilaçalr bulutların üzerine taşıyor... kaydirigubbakcemile3

inşallah buradan hamileyim diye yazarsınız... kendinize iyi bakın...

-tatlicadiarzu-:hulya:

teşekkürler iyi dileklerin için.dualarınızı bekliyoruz.inşallah herkes dileğine kavuşur.tabi seninde minik kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alıp büyütmen dileğiyle.

selam babytwin nasilsin insallah sen ve bebisin iyisinizdir , ben senin yasadiklarindan dolayi kendimi maya merkezine yönlendirdim ve bugün ilk telefon görüsmemi yaptim ama cok heycanlandim :) bugün ilk defa aradim ve safak hanimla görsdüm gercekten teldeki davranisi felan cok iydiii insallah bende senin kadar memnun kalirim... hatda burda okuduklarimdan dolayi etkilenip aradimi dedim :)

selam senacığım, sana ve Doruk'a da iyi haftalar... nasılsın? herkes nerede, kimse uğramıyor...
bu arada kızımıza isim koyduk... ama bu konuyu böyle geçiştiremem.. güzel bir yazıyı hak ediyor... kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar yazılarınızı zevkle okudum. Bende mayada tedavi gördüm. ayın 10'unda transferim yapıldı. şimdi heyecanla beklemedeyim. ınşallah bende olumlu sonuç olurum. Lütfen benim içinde dua edin.

Cemre :)
14/9/2009 ·

Uzun zamandır yaptığım isim tarama çalışmaları neticesinde beğendiğim isimleri renkli bloknotlara yazıp çantama atıyordum... baktım baya bir isim birikmiş ve yaptığım çalışmalarla isim konusunda master yapmak üzereyim, bıraktım arayışımı...

Pazar günü eşim uyurken bloknotlarla tepesine çöktüm resmen... "Babası haydi kızımıza isim bulacağız" dedim... evet adayları göreyim dedi heyecanla... ben de bloknotları eline tutuşturdum... her bloknotda en az 5-6 isim vardı 3 tane isim beğendi: Defne-Sena ve Cemre...
Defne, başta favori ismimdi, o gece rüyamda sabaha kadar Defne ile ilgili yorucu rüyalar gördüm ve bu isimden soğudum... Sena ismini soyadı ile uyumsuz olduğundan hemen eledik...
Eşimin de benim de en beğendiğimiz isim "Cemre" oldu... :hulya:

Baharın Müjdecisi...

Önce havaya, sonra suya en son da toprağa düşen Cemre hep bana gizemli gelmiştir... Hatta ıletişim Fakültesi'nde okurken ilk gazetecilik tecrübesi olarak bir hikaye anlatılırdı... Şefi tarafından çömez gazeteciye "Cemre bugün düştü, fotoğrafını çek getir." denilir... zavallı da akşama kadar cemre'nin çekebileceği bir fotoğrafını arar ve tabii ki bulamaz ve bitap şekilde geri dönermiş... kaydirigubbakcemile3

Canım Kızım...-tatlicadiarzu-

Bir bahar mevsiminde, bir anneler gününde dünyaya ilk merhabanı dedin... 3 gün sonra düştün içime... yine bir bahar öncesi de kucağıma düşeceksin... :asigim:

ısminle yaşa inşallah... :nazar:

cok güzel bi isim begenmisin insallah sana ve esine hayirli bi evlat olur , ama bak defne de cok güzel bi isim

teşekkürler canım, inşallah sende de gebelik oluşmuştur... böylece sen de güzel duygularını bizimle paylaşırsın... kaydirigubbakcemile

X