Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

teşekkürler Plum... darısı başına canım...

Amin tüm isteyenlerin.
plum cum, senin güzel haberlerini alacağımız günü iple çekiyorum...
sen, nesrin, yeşim .. sırayla geleceksiniz arkamızdan inşallah...

inşallah canım inşallah. Bu sefer tamamlayabilirim umarım. Allah bizim gibi Anne olmak için sabırsızlanan çırpınan herkeze versin.

adıyla yaşasın inşallah babytwin belki hatırlamışsındır daha öncede burda yazmıştım aşılama yapılacak vb diye aşılamam tutmadı ekimde tüp bebek yaptırmayı düşünürken 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim şu an 4 hafta 5 günlük hamileyim:Saruboceq: ummadıım anda geldi bebeğim inşallah sağlıkla gelişir :Saruboceq:

bu arada herkezin kadir gecesi mübarek olsun ve yüce rabbim tüm dilek ve dualarınızı kabul etsin sevgiyle kalın

anemone çok sevindim... ne güzel bir haber bu... hem de doğal yolla oldu demek... inan çok sevindim... işte yeni bir mucize... allah bebeğini sana bağışlasın canım... ben de antalyalıyım, orda doğdum büyüdüm... daha bir sevindim gerçekten... kutlarım seni... :lepi:
nasıl hissediyorsun? iyi misin?

arkadaşlar hepinizin hayırlı kandilleri olsun inşallah allah'ım bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin hepimize onun tarafından hayırlı bebekler versin

evet benim için gerçekten bir mucize doğal yolla oldu inan ben hala inanamıyorum ALLAH ıma hamd olsun ki oldu
güzel dileklerin için teşekkür ederim mide bulantım çok fazla onun dışında iyiyim
ben antalya lı değilim eşim antalya lı
mübarek günlerde yüce RABBİM herkezin yüzünü güldürür inşallah
kendine ve cemre mize iye bak

anemone tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah sizin sorununuz neydi öğrenebilirmiyim cevap yazarsan sevinirim

anemone tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah sizin sorununuz neydi öğrenebilirmiyim cevap yazarsan sevinirim

tşk ederim bende prolaktin sorunu vardı eşiminde hareketli sperm sayısı az idi 1-1.5 sene doğal yolla denedik olmadı sonra aşılama denedik oda tutmadı ekimde tüp bebek yaptırmayı düşünürken kendiliğinden geldi yüce rabbim isteyen herkeze versin:Saruboceq:

gözün aydin canim ALLAH tamamini erdirsin darisi bizlerin basina AMINNNNNNNNNNNNNNNNN

Tüm arkadaşların kadir gecesinisi kutlar.Tüm dualarımızın kabulünü dilerim.

hepinizin kadir gecesi kendisi gibi mübarek olsun,
bu geceki dualarımızı kabul etsin inşallah rabbim..
hepinizin gönlünden geçen malum belli, fazlasıyla sağlıkla hayırla versin inşallah..

anemone hayırlı olsun rabbim allah tamını erdirsin sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip ettin rabbim bizlerede versin

selam.................unuturmuyum kız...........ama senıde pek gormuyoom...............ıyısın ınş ıyı bak bebıse

cok guzel..............severım bu adı...........cemre topraga dusen ılk damla kızın sana ılk bebeiş.............hayırlı ols ınş..............babası sevdımı ısmı............

evet canım birlikte seçtik... baharın müjdecisi... zaten normal doğarsa cemre vakti düşecek kucağıma... kaydirigubbakcemile2

senacığım muayene haberlerini bekliyoruz... bol şanslar canım... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…