Cemre :)
14/9/2009 ·
Uzun zamandır yaptığım isim tarama çalışmaları neticesinde beğendiğim isimleri renkli bloknotlara yazıp çantama atıyordum... baktım baya bir isim birikmiş ve yaptığım çalışmalarla isim konusunda master yapmak üzereyim, bıraktım arayışımı...
Pazar günü eşim uyurken bloknotlarla tepesine çöktüm resmen... "Babası haydi kızımıza isim bulacağız" dedim... evet adayları göreyim dedi heyecanla... ben de bloknotları eline tutuşturdum... her bloknotda en az 5-6 isim vardı 3 tane isim beğendi: Defne-Sena ve Cemre...
Defne, başta favori ismimdi, o gece rüyamda sabaha kadar Defne ile ilgili yorucu rüyalar gördüm ve bu isimden soğudum... Sena ismini soyadı ile uyumsuz olduğundan hemen eledik...
Eşimin de benim de en beğendiğimiz isim "Cemre" oldu... :hulya:
Baharın Müjdecisi...
Önce havaya, sonra suya en son da toprağa düşen Cemre hep bana gizemli gelmiştir... Hatta İletişim Fakültesi'nde okurken ilk gazetecilik tecrübesi olarak bir hikaye anlatılırdı... Şefi tarafından çömez gazeteciye "Cemre bugün düştü, fotoğrafını çek getir." denilir... zavallı da akşama kadar cemre'nin çekebileceği bir fotoğrafını arar ve tabii ki bulamaz ve bitap şekilde geri dönermiş... kaydirigubbakcemile3
Canım Kızım...-tatlicadiarzu-
Bir bahar mevsiminde, bir anneler gününde dünyaya ilk merhabanı dedin... 3 gün sonra düştün içime... yine bir bahar öncesi de kucağıma düşeceksin... :asigim:
İsminle yaşa inşallah...