Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

evet aynen babıycım..............umutla beklıyoruz...........ınş rabbım kucaklarımıza nasıp ets

muallim çok şükür iyiyiz hepimiz canım. süper senin adına çok sevindim. en riskli olan dönemi sağ salim atlattık çok şükür.
allah hepimizin bebişlerini korusun.

hoşgeldin senacağım,

bence de kendini hazır hissettiğinde başlamalısın canım. eylül bence degüzel bir ay başlamak için. bu sıradada folik asit kullan. bebişe hazrılavücudunu...
hadi bakalım dualarımız seninle... çok öpüyoyorum...

nurgülcüm okudunmu canan bebeğini kaybetmişş

yaaa çokkk üzüldüm gerçekten mi? senağlama
çok kötüüü gerçekten çok üzüldüm...

kızlar günaydın,

muallimcim 2 li taraman sağlıkla geçmiş çok şükür, pek beğeniyorum senin üçüzlerinin dirayetini, allah sağlıkla doğurtsun inşallah

nurgül cüm toparlanmana sevindim, dikkat edelim ooluşlara annesi .esel in ve diğer arkadaşların da iyi olduğunu umuyorum. ama canan kim onu çıkaramadım , allah sabır versin :Saruboceq:

kızlar hepınızı opuyorum cok sagolun...............hepınızın mubarek berat kandılı hayırlı ols.........rabbım dualarımızı makbul eylesın....................hanmışlere kolaylık versın ınşşşşşşşşşşşş..................canan kımdı kızlar cok uzuldum rabbım yardımcısı ols.............

cans canan... maya tüp bebek güncesi vardı hatırlarsınız belki... sonra doğal hamile kalmıştı... kaybetmiş malesef... eselle maya'dan tanıyoruz....

sizlerede iyi kandiller kızlar... iyi olmanıza sevindim... dualarımız kabul olur inşallah....

babytwin tatlım
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin
çok sevindim yaa
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu hareketimiz %0 morfolojimiz %1 di
rabbime şükürler olsun

aaaaaaaaa cans mı.............çok uzuldum ya.....................hatırladım tabıkı.................nıye acaba ya

kızlar rabbim hepinize kolaylık versin inşallah
kandilimiz mübarek olsun
cananın daha öncede kendiliğinden hamileliği olmuş yine kaybetmiş.
tüp bebek denemesinden de negatif sonuç almıştı
tekrar tüp bebek deneyeceği zaman hamile olduğunu oğrenmişti
ama yeniden kaybetmişşş....:gitme:
inşallah isteyen herkes en kısa zamanda bebişlerine kavuşur

ahhh eyvah eyvahh çok üzüldümşimdi bakkkkkkkk ((((((((((((((((((((((
kızcağız ne umutla ne heyecanla anlatmıştı...rabbim sabır versin , bu gecede dua etmek de çok zor olur ona şimdi..
hey güzel allahım nasıl bir imtihandır bu, ne zaman biter ....

Son düzenleme:
rabbim sabır versin canan arkadaşımıza çok üzücü bir olay ama inşallah ne güzel kendi hamile kalabiliyo rabbim yardımcısı olsun inşallah kucağına en yakın zamanda bebişini alır

kendi kendine kalabiliyor ama acaba tekrarlayan düşüklerinin sebebi ne ?
bunlar için de ön araştırma yapılıyor, inşallah bir daha gerek kalmaz ama belki ona da baktırsa iyi olur...

sağol arkadaşım... teşekkür ederim. bir tedavi düşünüyor musun ya da var mı bebiş canım? varsa allah sana bağışlasın, yoksa en kısa zamanda dünya güzeli bir bebek versin... çok öptüm...:1hug:

kendi kendine kalabiliyor ama acaba tekrarlayan düşüklerinin sebebi ne ?
bunlar için de ön araştırma yapılıyor, inşallah bir daha gerek kalmaz ama belki ona da baktırsa iyi olur...

tam araştırmalar bitince ya daaraştırma sırasında hamile kalmıştı sanırım. bildiğim kadarıyla kan pıhtılaşması yoktu. ama sperm yapısındaki bozukluklardan da bildiğim kadarıyla gebelik oluşsa da düşük olabiliyor. allah yardımcısı olur umarım...gamyoncuiremsu

iyice üzüldümşimdi,
zaten zor bir dönemde almış süpriz haberi, şimdi bir daha sil baştan olacak.
inşallah bir sonraki denemesinde ikizler üçüzler gelir, bu maraton da böylece biter onun için :Saruboceq:

kızlar nerdesiniz 4 gündür yoktum kimse bişey yazmamışşşşş
bebişler ve göbişler büyüyodur inşallah

geldim eselcimmm geldimmm... az önce muayne oldum da yazacağım size... sürpriz bir gelişme oldu... az sonra... kaydirigubbakcemile

nooldu kızlar,
ne süprizi olmuş , aaannnnnaaaaaam yoksa kız mı :))
dünürrrrr kurtulamazsın benden o zaman :lepi:

Kız olursa Duru, Erkek olursa Hacı Şakir :)10/8/2009 ·

Herkese merhaba,

ıznim bitti ve ilk iş Maya'da muayene oldum...
Bu kez tecrübeli gebe arkadaşım Meryem'i dinleyerek çikolata yedim muayene öncesi...
Herşey yolunda 100 gram olmuş bebeğim... Boyu uzamış, gelişmiş.. Dile kolay 4. ayımızın son haftasındayız... Geçen hafta biraz yorucu geçti, dışarda yediğim bir yemekten sanırım midemi bozdum... gebeliğin ilk günlerine göre 2-3 kilo kaybetmişim...

Artık cinsiyeti belli olmuştur dedim Osman Hoca'ya... Evet artık belli olur yavaş yavaş dedi...
Görmek için heyecanla ultrason odasındayız... neredeyse bir haftayı geçti görüşmüyoruz minik bebişimle... Çok özlemişim, kalbim pır pır etti...:asigim:

Uzun süre kol ve bacak çalışması yapan hareketli bebeğim nedense cinsiyetini göstermemekte ısrarlı... Ama hem hemşiremiz, hem doktorumuz hem de ben çok inatçıyız... Sık sık muayene oluyorum ve inanılmaz uzun sürüyor...
16. haftada olmamıza ve bütün bunlara rağmen cinsiyetini bilmemize izin vermiyor... Anneanne ve babaanne tetikte oysa, kız mı erkek mi bir emin olsalar işlemeye örmeye başlayacaklar hemen... onlar da ayrı komik gerçekten... allah uzun ömür versin...

Ve osman hoca bugüne kadar tam kendimi alıştırmasam da Şerifeciğim'in ve Adnan Hoca'nın söylediklerinin de etkisiyle "oğluşum" diye sevdiğim bebeğimesonradan değiştirmek üzere ilk teşhisini koydu.... veee "Female" dedi... :bbo: :1shok:

Ben şimdi kıza alışıp tekrar oğluşa dönmeyi de istemiyorum... Cinsiyeti benim için farketmez... Yanlış bilmektense hiç bilmemeyi tercih ederim... kaydirigubbakcemile2

Eşim biraz kendini alıştırsın diye kız olma hitimali de var, kesin değil ama diye söyledim...
O da espriyi patlattı...
ısim buldum kız olursa Duru, erkek olursa Hacı Şakir koyalım dedi... kaydirigubbakcemile3 Çok güldük... :roflol:
Artık zaman gösterecek...

Üçlü tarama testini hangi doktorla yapacağımızı konuştuk Osman Hoca ile...
Yolu yarılamaya az kaldı inşallah...-tatlicadiarzu-

ahh canım hayrlı evlat olsun kız erkek ne olacak
ama ben diyorum ki sen 20. haftayı bekle, bu benimkine benzemesin.. 16. haftada benim doktorum al kukusu diye foto cekti verdi bana zar zor da olsa. 20. haftada al pipisi dedi, anla artık :))
erkek testisleri gecikmeli olarak bazen 19.-20. haftalarda aşağıya inermiş , önce hepsi kız gibi görünüyor sonra kimilerininki şekil değiştiriyormuş. kız denen başta erkeğe dönebilir ama erkek denilen kıza dönüşmez diye de eklemişti. yani meraklı bekleyiş kız deneler için devam ediyor :)))

ama bu durumda kesin dünürsün, kertmeyi hazırla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…