Kız olursa Duru, Erkek olursa Hacı Şakir :)10/8/2009 ·
Herkese merhaba,
ıznim bitti ve ilk iş Maya'da muayene oldum...
Bu kez tecrübeli gebe arkadaşım Meryem'i dinleyerek çikolata yedim muayene öncesi...
Herşey yolunda 100 gram olmuş bebeğim... Boyu uzamış, gelişmiş.. Dile kolay 4. ayımızın son haftasındayız... Geçen hafta biraz yorucu geçti, dışarda yediğim bir yemekten sanırım midemi bozdum... gebeliğin ilk günlerine göre 2-3 kilo kaybetmişim...
Artık cinsiyeti belli olmuştur dedim Osman Hoca'ya... Evet artık belli olur yavaş yavaş dedi...
Görmek için heyecanla ultrason odasındayız... neredeyse bir haftayı geçti görüşmüyoruz minik bebişimle... Çok özlemişim, kalbim pır pır etti...:asigim:
Uzun süre kol ve bacak çalışması yapan hareketli bebeğim nedense cinsiyetini göstermemekte ısrarlı... Ama hem hemşiremiz, hem doktorumuz hem de ben çok inatçıyız... Sık sık muayene oluyorum ve inanılmaz uzun sürüyor...
16. haftada olmamıza ve bütün bunlara rağmen cinsiyetini bilmemize izin vermiyor... Anneanne ve babaanne tetikte oysa, kız mı erkek mi bir emin olsalar işlemeye örmeye başlayacaklar hemen... onlar da ayrı komik gerçekten... allah uzun ömür versin...
Ve osman hoca bugüne kadar tam kendimi alıştırmasam da Şerifeciğim'in ve Adnan Hoca'nın söylediklerinin de etkisiyle "oğluşum" diye sevdiğim bebeğimesonradan değiştirmek üzere ilk teşhisini koydu.... veee "Female" dedi... :bbo: :1shok:
Ben şimdi kıza alışıp tekrar oğluşa dönmeyi de istemiyorum... Cinsiyeti benim için farketmez... Yanlış bilmektense hiç bilmemeyi tercih ederim... kaydirigubbakcemile2
Eşim biraz kendini alıştırsın diye kız olma hitimali de var, kesin değil ama diye söyledim...
O da espriyi patlattı...
ısim buldum kız olursa Duru, erkek olursa Hacı Şakir koyalım dedi... kaydirigubbakcemile3 Çok güldük... :roflol:
Artık zaman gösterecek...
Üçlü tarama testini hangi doktorla yapacağımızı konuştuk Osman Hoca ile...
Yolu yarılamaya az kaldı inşallah...-tatlicadiarzu-