Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

asuman tebrik ediyorum canım.allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasib etsin.isim arayışı başlamıştır.bizimlede paylaşırsan sevinirim

Kızlar uzunca bir aradan sonra selam ,

Biz biraz sorunlu süreçler geiriyoruz 16. haftada ağrılarımla birlikte kanamam oldu 1 hafta kadar hastanede yatmak zorunda kaldım :KK43:( kanamam durdu fakat içeriye biriken bir kan kitlesi kaldı o geldi gelicek diye bekliyoruz ama gelmedi ve artık gelmemesi için dua etmekten başka birşey yapamıyoruz :KK43:( kanamam olduğunda ağrılarımda oluyor ve bunlarda rahim kasılmaları diye adlandırılıyor veee tabi ki erken doğumu tetikliyor :KK43:( bol miktardailaçlar kullanıyorum kasılmalarım olmasın diye birde haftada bir iğne vurduruyorum düşüğü önlemek amaçlı :KK43:( hastane kontrolleri dışında evden dışarıya çıkmadan yatıyorum vee henüz bugün 20. haftamızı bitirebidik daha çook uzun yolumuz var Allahım yardımcımız olsun bu defa hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alabilelim :KK43:(

Asuman canım şimdi dün yazdığın yazıyı okudum oğluşun ve kızın oluyormuş hayırlısı ile zamanında dünyaya gelmelerini nasip edsin Allahım seni çok öpüyorum......

Kızlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyibakın ve bizim içinde bol bol dua edin .........

selam kizlar harika gecti ultrasonumuz bebklerim cok saglikliymis herseyler cok normalmi
Bi kizim bide oglum oluyor....

canım inanki çok sevindim..............Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.................maşallah çok şanslısın ne güzel ikisini birden tadıcaksın....................Allah nazardan korusun bebişlerini:nazar:

selam kizlar harika gecti ultrasonumuz bebklerim cok saglikliymis herseyler cok normalmi

ayyyy Asuma süper bir haber bualkisalkisalkis Allah yavrularının ikisinede sağlık versin tatlım. hem kız hemde erkek çocuğun tadını çıkarıcaksın süper birşey bu... tekrar gözün aydın canım öpüyorum...:nazar::nazar:

Biz biraz sorunlu süreçler geiriyoruz 16. haftada ağrılarımla birlikte kanamam oldu 1 hafta kadar hastanede yatmak zorunda kaldım :KK43:( kanamam durdu fakat içeriye biriken bir kan kitlesi kaldı o geldi gelicek diye bekliyoruz ama gelmedi ve artık gelmemesi için dua etmekten başka birşey yapamıyoruz :KK43:( kanamam olduğunda ağrılarımda oluyor ve bunlarda rahim kasılmaları diye adlandırılıyor veee tabi ki erken doğumu tetikliyor :KK43:( bol miktardailaçlar kullanıyorum kasılmalarım olmasın diye birde haftada bir iğne vurduruyorum düşüğü önlemek amaçlı :KK43:( hastane kontrolleri dışında evden dışarıya çıkmadan yatıyorum vee henüz bugün 20. haftamızı bitirebidik daha çook uzun yolumuz var Allahım yardımcımız olsun bu defa hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alabilelim :KK43:(

Asuman canım şimdi dün yazdığın yazıyı okudum oğluşun ve kızın oluyormuş hayırlısı ile zamanında dünyaya gelmelerini nasip edsin Allahım seni çok öpüyorum......

Kızlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyibakın ve bizim içinde bol bol dua edin .........

canım uzun zaman yazmayınca merak etmiştim seni... çok geçmiş olsun... yaşadıkların tabiiki seni endişelendiriyordur ama canını sıktıkça problemleri tetiklersin... oyüzden sen bol bol dinlen ve her fısatta dua et tatlım... sana az gibi geliyor 20 hafta ama çk şükür yolun yarısı canım... bizde senin için bol bol dua edicez... kendine çok iyi bak arada yazmaya çalış bizede... :Saruboceq:

hepinize iyi kandiller kızlar............... Rabbim bebek isteyen ve hak eden bütün kadınlara sağlıklı bebek, hamiş arkadaşlara hayırlı doğum nasip etsin..................doğum yapmış benim gibi bebeği kucağında olan annelerin de bebişlerine hayırlı uzun ömür versin..............bu güzel gecede yaptığımız bütün duaları Rabbim kabul etsin..............Ammmmiiiiiiiiinnnnnnnnn :Saruboceq:

günaydin kizlar hepinize ayri ayri ´tesekür ederim,ALLAHIM dualarimi kabul etdi ve bana iki duyguyu bi anda yasatacak insallah,rabbim bu mubarek günlerimizde isteyen herkesin gönlüne göre versin...

Teyzeleri isimleri zaten hazirdi
Oglusumun adi derman olcak kizimin adida dilan olcak insallah :nazar:

canim cok gecmis olsun ALLAH yardimcin olsun,insallah en kisa zamanda rahatsizliklarindan kurtulursun...
Sagol canim ALLAH herkesin gönlüne göre versin.... AMINNNNNNNNNNNNNNNN

arkadaşlar merhaba,geçmişi okuyamadım.bebeğimi 8 haziranda kucağıma aldım.çok şükürler ikimizde iyiyiz.uzun zaman giremeyeceğim sanırım.herkes iyiydir umarım.

sinem canim cok sevindim ALLAH anali babali büyütmeyi nasip eder insallah,iyi olmaniza cok sevindim seni esini ve ayleni tebrik ederim canim...

herkese tekrar selam kızlar
yarın kırkımız çıkıyor hayırlısıyla,umarımbundan sonra bazı seyler daha da düzelir
bizim de koliğimiz var sanırım, sık sık emerken ayaklarını karnına cekip avazı cıktıgı kadar bagırıyor.gaz önleyici ithal ilaçlar için pek iyi seyler duymadım o yuzden doktorun verdiği ilacı da kullanmıyoruz.bir de 10 gundur kakasını sulu yapıyor bizimki. doktor takip edelim dedi,bagırsaktaki yararlı mikroorganizmaları artıran bi damla verdi onu kullanıyoruz sımdılık. haftaya dr kontrolumuz var inşallah o zamana kadar gecer.sürekli kustugu halde.1ayda 900 gr aldı bizimkisi.gunluk 30 gr normal dedi doktorumuz

maşallah asumancım.bebişlerine kavusmana biraz daha yaklastın hayırlısıyla.isimleri de cok guzel :nazar:

Biz biraz sorunlu süreçler geiriyoruz 16. haftada ağrılarımla birlikte kanamam oldu 1 hafta kadar hastanede yatmak zorunda kaldım :KK43:( ........
canım biz tüp bebek annelerinin sabıra biraz daha ihtiyacımız var.hamile kalabilmek için ilaçlarla ve tedaviyle gecen zorlu bir başlangıc yasıyoruz ve sonrasında da diken ustunde oluyoruz.hele bir de bu tur sorunlar cıkınca senın için daha da zor geciyordur.Rabbim sana sağlık sıhhat versin,inşallah bir an önce sıkıntıların gecer canım :Saruboceq:

hepinize iyi kandiller kızlar............... Rabbim bebek isteyen ve hak eden bütün kadınlara sağlıklı bebek, hamiş arkadaşlara hayırlı doğum nasip etsin..................doğum yapmış benim gibi bebeği kucağında olan annelerin de bebişlerine hayırlı uzun ömür versin..............bu güzel gecede yaptığımız bütün duaları Rabbim kabul etsin..............Ammmmiiiiiiiiinnnnnnnnn :Saruboceq:

ne guzel dua etmişsin hafzacım.Aminnnnnnnnn
arkadaşlar merhaba,geçmişi okuyamadım.bebeğimi 8 haziranda kucağıma aldım.çok şükürler ikimizde iyiyiz.uzun zaman giremeyeceğim sanırım.herkes iyiydir umarım.

çok sevindim hadi gecmiş olsun canım.tebrik ederim seni hihoyyyt
evet dogumdan bir sure sonra nete girmek hatta kendıne vakit ayırmak bile zor oluyor

nayicim sen nasılsın? sende yoktun uzun zamandır... nasıl gidiyor?

arkadaşlar ben yazdıklarınızı okuyup tekrar çıkıyorum.yazacak malesef bişeyim yok.ben şu aralar gebelikte ve öncesinde kullandığım ilaçlardan dolayı biraz kilo almıştım.bir beslenme diyet uzmanına gidiyorum.4 hafta oldu ve 4 buçuk kilo gitti.sağlıklı bir şekilde.bir daha ki tüp bebek denememde sağlıklı ve formda bir anne adayı olarak gitmek istiyorum.işte 3 ay olacak neredeyse.bir 9 ay daha beklemem gereken bir süre var.o süreyi kendim için keyifli bir hale getirmeye çalışıyorum.yazda geldi.malum denizi güzel olan bir yerde yaşıyorum.içim acısada hayat devam ediyor diyorum.allahım benim yaşadığım acıları burada hiç kimseye yaşatmasın.yanlış birşeyler yazıp buradaki kimseyi ne telaşlandırmak,ne de üzmek isterim.birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.ben takipteyim ve çok iyiyim.umarım bende güzel haberlerle takrar aranıza katılacağım.herkesi çok öpüyorum.

arkadaşlar ben yazdıklarınızı okuyup tekrar çıkıyorum.yazacak malesef bişeyim yok.ben şu aralar gebelikte ve öncesinde kullandığım ilaçlardan dolayı biraz kilo almıştım.bir beslenme diyet uzmanına gidiyorum.4 hafta oldu ve 4 buçuk kilo gitti.sağlıklı bir şekilde.bir daha ki tüp bebek denememde sağlıklı ve formda bir anne adayı olarak gitmek istiyorum.işte 3 ay olacak neredeyse.bir 9 ay daha beklemem gereken bir süre var.o süreyi kendim için keyifli bir hale getirmeye çalışıyorum.yazda geldi.malum denizi güzel olan bir yerde yaşıyorum.içim acısada hayat devam ediyor diyorum.allahım benim yaşadığım acıları burada hiç kimseye yaşatmasın.yanlış birşeyler yazıp buradaki kimseyi ne telaşlandırmak,ne de üzmek isterim.birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.ben takipteyim ve çok iyiyim.umarım bende güzel haberlerle takrar aranıza katılacağım.herkesi çok öpüyorum.

gebelik dönemine sağlıklı bir bedenle girmek için çalışmalara başlamıssın çok mutlu oldum canım.bu demektir ki yeni ve güzel bir başlangıç için ilk adımı atmıssın bile
bu yaz bol bol yüz denizin keyfini çıkar ki yakında koca bir göbişle ayaga bile zor kalkacaksın :CüvCüv:

iyi olamana cook sevindimm opuyorumnanaktan

nayicim yazıcak birşeyim yok demişsin ama bak birsürü şey yazmışsın bize... sen bekleme sürecin için en doğru kararları almışsın ve uyguluyorsun canım... bir sonraki denemende hem daha formda olucaksın, hemde kendini daha iyi hissediceksin inşallah... yazdıklarımla sizi üzmek yada telaşlandırmak istemem demişsin ama böyle düşünme lütfen... sen üzüntünün ilk günlerinde bile öyle güçlüydün ki yazdıklarının tek kelimesi bile bizleri üzebilicek şeyler değildi. bu yüzden lütfen sende bizimle paylaş... önündeki bu 9 ay neler yaptığını, bir sonraki deneme için yaptığın hazırlıkları herşeyi paylaş bizimle...böylece bizde bu heyecanı seninle birlilkte yaşayabilelim... bizde seni öpüyoruz ve unutmaki dualarımızda sende varsın:Saruboceq:

sinemcim gözün aydınalkisalkisalkis Rabbim yavrunu gönlünden geçtiği gibi büyütmeyi nasip etsin canım...

arkadaşlar hayırlısı ile ikinci tüp bebeğim için lucrine başladım,bir kızım var hayırlısı ile,allahım isteyen herkese de inşallah tattırsın,kızıma 10 yıl sonra kavuştum,eşimde de bende de sorun yok ama,bebeğimiz olmadı,çocuk için çok uğraştık,sonunda oldu ama çok çektim,ilaç kullanmaktan bıktım artık,bugün 10.lucrini yaptırdım bakalım hayırlısı inşallah,ankarada anatolya tüp bebek merkezinde işlem olacak inşallah,dualarınızda unutmayın herkese de bol şanslar...

arkadaşlar hayırlısı ile ikinci tüp bebeğim için lucrine başladım,bir kızım var hayırlısı ile,allahım isteyen herkese de inşallah tattırsın,kızıma 10 yıl sonra kavuştum,eşimde de bende de sorun yok ama,bebeğimiz olmadı,çocuk için çok uğraştık,sonunda oldu ama çok çektim,ilaç kullanmaktan bıktım artık,bugün 10.lucrini yaptırdım bakalım hayırlısı inşallah,ankarada anatolya tüp bebek merkezinde işlem olacak inşallah,dualarınızda unutmayın herkese de bol şanslar...

hayırlı olsun tedavin canım. mesajını okudum ben daha birinci bebeğime sahip olamadım darısı bize 1 olsun ara vermeden bende 2. ye başlayacağım.

tedavin hayırlı olsun canım............Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..............

kızlar nerelerdesiniz................kimsecikler uğramıyo günlerdir..............umarım hepinizde iyisinizdir...............benim cimcime daha uyumadı bu saat oldu................................ben uyutamadım şimdi babası sallıyo...........bende sizlere bi bakıyım dedim.................fırsat bulmuşken.......................hepinizi öptüm iyi geceler..............

X