arkadaşlar geçmişi çok fazla okuyamadım.sıcaklarda oturup kalkmam çok zorlaştı.bekliyoruz normal doğum istediğim için.bu haftada nst de sancı çıkmadı.artık mide yanmalarımdanda duramıyorum.herşey miniklerimiz için hayırlısı ile bende yavruma kavuşmayıbekliyorum.artık sabırsızlanıyorum onu görmek için.dualarınızı bekliyorum.hepiniz kendinize ve miniklerinize iyi bakın.
Arminas....)) O heyecan hiiic bitmiyor inanki,her haftayi defalarca acar okurdum ne degisiklik oluyor diye hic bikmazdim,hele kontrollerii iple cekerdim. Bu doagana kadar boyle devam ediyor,dogum yaklasincada acaba kime benzeyecek,esmermi sarisinmi... gozleri ne renk.. :))) \
Cok heyecanli bir surec Allahim,saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah..
mihribancım aynen anlattığın gibi herşey... bende dediğin gibi haftaları defalarca okuyorum:1rolleyes:eşim desen oda aynı... şimdiden çok ileri haftaları bile okumuş sağolsun... bu aralar sancılarım oluyor sağ ve sol tarafımda, ama kasıklarımda değil biraz daha aşağıda oluyor... rahim genişlediği için mi acaba:uhm: siz deneyimlisniz kızlar bilirsiniz... çok takılıyorum bu sancılara ben yahu... salı günü kontrolüm var diye doktorumu aramak istemedim... ama aklımda hep o sancılarda yani...eyvahedigeldismile
Canim o sancilar cok normal rahim genisledigi icin oluyor,bazen adet olacakmis gibi agrida oluyordu benim hem karnimda hemde belimde. Kanama olmadigi surece korkma,hatta kanama olsa bile korkma bunlar olabilen seyler hamilelikte.. Benim kanamamda olmustu,cok korkmustum,ama cok sukur hic sorun yoktu..
Insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz... Seninki ne tekmi ikizmi??
Bebis asuman.... valla bebek arabasi olarak STOKKE explorynin ustune tanimam.. Okadarmi rahat olur yaa,hem cok kucuk hemde surmesi cok kolay pratik bebek yuksekte oturuyor. Harika birsey,ben cok memnun kaldim,birazcik pahali ama.. deger valla...
Ama sanirim onun ikizler icin olani yok cunki hic gormedim..
kılzar merhaba hepinize, sena anneannesini kaybetmiş. o nedenle gelemiyor. ben de malum benim kız yalnız kalmıyor hiç. akşamları da halim olmuyor inanın. 5 aylık olacak yakında. haftaya doktor kontrolümüz var bakalım biraz kilo aldırabildim mi zira mütemadiyen emsiriyorum. :)
hamile arkadaşlar fazla kafaya takmayın. olumlu düşünün. bu günler geçüp gidecek, sonrasında meşakkatli ama çok güzel günler sizi bekliyor. bence o günlere kanalize olun. anneliğe hazırlanın. bütün alışverişinizi bitirin.
hepinizi öptüm.
selam hazfacım ve mihribancığım. haftaya biz 5. ayımızı bitirmek üzereyiz. cuma günü tartılacak. şuana kadar hep anne sütü ile devam ettik. ama çok sık emziriyorum. kilosu düşük diye bir aydır 1.5 saat ara ile emziriyorum.
mihribancığım uykusu çok düzenli değil ama çok şükür gündüz uyuyor. ama genelde memede uyuyor. 1 saat emziriyorum. bazen 1.5 saati buluyor. gerçekten yoruldum artık. 6. ayımız bitsin ek gıdalara başlayalım. hemen rejime başlamam lazım. eski formuma dönmem lazım.
gece uykuları baştan beri düzenli. gündüz çok uyuduysa gece iki kez kalkıyor. az uyuduysa 1 kez kalkıyor. o dediğin 4. ayda hiç kalkmaması bizde henüz olmadı yani. ama buna da şükür. 1 kez kalkmasına seviniyorum ben. gazı varsa 2-3 kez kalktığı oluyor.
hafzacım gaz problemimiz biraz duruldu ama tamamen geçmedi. havalar da ısındı sanırım ondan biraz azaldı. ek gıdaya henüz başlamadık ama ben genelde tatları öğrensin diye yalatıyorum. bugün çikolata sosu bile yalattım parmağımın ucu ile :)
bayıldı doğrusu...
ama doktor kilosunu düşük bulursa belki erkene alır ek gıda işini.
yoksa 1 ay daha full time emzirmeye devam.
cemre emmeden uyuyamıyor kızlar. bunu nasıl çözeceğiz bilemiyorum.
hafzacım senin kızçen nasıl? bu arada adı neydi. kızçem kaldı kızın adı.
mihribancığım senin oğluş küçük olmasına rağmen bence süper uyku düzeni. cemre çok nadir 2 saat uyuyor. genelde 45 dakika sürüyor uykuları.
babası ikinci adını Naz koydu çok nazlı oldu vallahi kızım.
ama pek tatlı tam bir oyunmaz. ona hikaye okuyorum. sanki anlıyor. gülüyor. tepki veriyor. beni taklit ediyor :) ve dönmeye başladı. çok şükür bu günleri gördük. ne kadar hızlı büyüyorlar değil mi?
doruk paşam sen nasılsın? anneciğini üzme sakın. toprağım sen nasılsın? melek kızın nasıl?
herkesi öpüyorum.
Hafzacım İsra na maşallah.Allah size bağışlasın.Acaba eli yerine emzik versen nasıl olur?Gerçi ikiside çok tavsiye edilmiyor ama sanki emzik daha masum gibi duruyor.