Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Kızçemi Birce'mi aldım geldim kızzlaaaarrr kaydirigubbakcemile5

Hepinizin duaları sayesinde ikimiz de sağlıklıyız çok şükür.size teker teker binlerce tesekkur ederim a.s. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:

genel mi epidural mi derken genel anestezinin bebege gececegi endişesiyle epiduralle sezaryene karar verdim.
yapım gereği sağlık konusunda çok tırsık birisi oldugum için bana cok zor geldi.
resmen korkum dilime vurdu; aneztesi teknisyeniyle muhabbet ettim tüm operasyon boyunca.
lütfen benımle konusurmusunuz dedim, saolsun beni kırmadı :)
bittiğinde de çok konustugum için özür diledim
epidural sonrası benim basım hiç agrımadı ama anestezist için endişelerim var kaydirigubbakcemile3

normalde 2.gunde hast.den cıkabilirsin demişti doktorum ama bebek benı emmeyince 3 gun kaldık.hemsirelerin yardımları sayesınde emmeye basladı bizim tembel kız.sarılık başlangıcımız oldu.sımdı de tamamen gecmiş değil ama azaldıgını söyledı doktorumuz.bir de yanagında ve burnunda sivilce benzeri kabarcıklar var.onu geciremedık hala.onun dısında çok şükür iyiyiz birbirimize alısmaya calısıyoruz.
bir de benim memeyi oyuncak niyetine kullanmaya basladı şimdiden.memeyı agzına almadan uykuya dalamıyor nedense

evet şimdi sıra Sinemdeeeeeeeeee ,hadi göriiim seni Sinemcim kap gel yavrunu kaydirigubbakcemile5

kayınvalideleri de yolladık evlerıne
bundan sonra daha rahat nete girebilirim sanırım.şimdilik çıkıyorum hepinizi teker teker opüyorum sizi çok özledimmm opuyorumnanaktan

asumancığım sanada maşallah kendine ve bebişlerine iyi bak Allah üçünüzüde korusun ve tabii tüm hamişleri ve bebişlerinide:CüvCüv:............

Respiciğim maşallah........gözün aydın ALLAH bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin............sürekli emzirmeye gayret et sarılığı artmasın..........seni öpüyorum Birce nide kokluyorum misler gibidir o şimdi...................
opuyorumnanaktan

çok tesekkur ederim hafzacım,Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlık sıhhat versin inşallah :Saruboceq:

evet uçları acısa da meme vermeye devam ediyorum.dun ilk defa iki göğsumu de pompayla sağdım 50 cc süt geldi umarım bu mıktar normaldir.acaba az mı geliyor diye endişelerim var cunku.Senaaa topiğimizin bilirkişisi nerdesiiinnnn :)

bizim kız sanki benim kopyam,heryeri ben,babasıyla hiçbir alakası yok
tedavi sırasında sadece benım yumurtaları kullanıp eşimin spermlerini kullanmayı unuttular mı acaba kaydirigubbakcemile3

canım bence övün sana benzemesiyle.............çünkü babasına benzese emin ol babası sürekli söyliyecektir.............bizimkinden biliyorum doğduğunda eşimin kopyasıydı eşim de böbürlenerek sürekli herkese bana benziyo diye anlatıyodusırnaşık şey ama şimdilerde yani büyüdükçe bana benzemeye başladı..............benim de şimdi çok hoşuma gidiyo............şaka biyanada kime benzerlerse benzesinler yeterki sağlılkları yerinde olsun.................ben göğüslerimden çok çektim inşllah senin ki kısa sürer.................bitkisel kremler var onlardan kullan.............

kızlar nasılsınız?

respicim gözün aydın canım. maşallah smi de pek güzelmiş. canım başta kime benziyor sa sonradan tersi oluyor. benim kız başta babası idi, şimdi de benziyor ama daha çok bana benzetmye başladılar. allah analı babalı büyütsün. sebamed baby krem sür yüzüne iyi geliyor ama o beyaz kabarcıklar her bebekte oluyor. zamanla geçecek, ilaçla geçmez. sık sık emzir oluyo. bütün bebekler emerek uyuyor, anne sütünde uyku hormonu varmış. uyandır emdir. uyandırmak da çok zor oluyor. güle güle büyü

respi ve Birce bebek ikinizde hoşgeldinizalkisalkisalkis

canım doğumunun kolay geçmesine, kızının ve senin iyi olmana çok sevindim... sağlıkla huzurla büyüt kızını inşallah... benim için de uzun uzun kokla annesi... bebek kokusu kadar büyüleyici başka bir koku tanımıyorum...

kızçene ve kendine çok dikkat et canım öptüm...:1hug:

Canim ALLAH anali babali büyütmeyi nasip etsin ikinizinde iyi olduna cok sevindim kiziyin misss kokusunu bizler icinde icine cek...
Ikinizde öpüldünüz...

Kizlar bende dün seker sonuclarimi almaya gitdim,korktum basima gelmedi sükürler olsun degerlerim normalin cok altindaymis.
Galiba o dönem meyveyi cok yedim ondan oldu ama artik dikat ediyorum...

gözün aydın arminas cım, yolculuk başladı sonu da gelsin inşallahh

oyy oyy biz de snei özledikk ne güzel sağlıkla geldin evine, kaynana sendromunu atlatmayı başardığıun için de ayrıcana tebrüklerr :))))

şekerim 1. ay sonuna dek 50-60 cc gayet iyi, 2. ay sonu 90-100 cc, 3. ay sonu 130-140 cc, 4. ay sonu 160-170 cc, ondan sonra 180-200 cc olmalı imiş.. :)) yanis orun yokk maşallahhhhh

Kizlar bende dün seker sonuclarimi almaya gitdim,korktum basima gelmedi sükürler olsun degerlerim normalin cok altindaymis.
Galiba o dönem meyveyi cok yedim ondan oldu ama artik dikat ediyorum...

aman aman ikizlerde şeker riskli olabilir aman dikkat sık dişini asumancığım..

feci bir gün geçirdik... bütün gün gazdan ağladı cemre... o ağladı ben de ağladım... 5. ayımıza girdik gaz bizi hala bırakmadı... nasıl iş anlamadım. kesinlikle yediklerimle alakalı değil. sanırım üşümekle alakalı... siz dikkat edin kızlar... bilmiyorumkismile

nurgülcüm insallah en kisa zamanda cemrecik gaz so´runundan kurtulur,senin icinde cok zor tabiki.
Canim cemreyi öp benim icin... :1hug:

tatlım çok üzüldüm..
üşümek diyorsan kaka rengi hafif yeşilimtırak geliyorsa burnunda soluk alıp vermede hafif hrııltı varsa dedğinden olabilir ama üstünü giymesinden değil de sokağa çıktığında ağız yolu ile aldığı serin havadan demişit bizim doktor.. sen ona minik sıcak su torbası koysan karnının yakınına.. bir de ağzını hafif kapatsan giydiği hırka vs ile.. eminim yaptın belki de ben de gereksiz ekleme yapıyor olabilirim ama üst baş giydirmekle alakalı değil çocukları kat kat giydirmeyin sadece bu detaylara dikkat edin yeter diyo bizim doktor bey amcamız.. geçmiş olsun ..

kızlar merhaba,respiciğim hayırlı olsun allah anne ve babasıyla uzun ve sağlıklı ömür versin birceye.bende bekliyorum eli kulağında ağrılarım oluyor kasıklarımda bakalım yarın nst de ne çıkacak.dr bu hafta bekliyor.normal doğum gibi görünüyor şimdilik.hayırlısı ile bir kurtulsam çok zorlanıyorum artık.darısı diğer arkadaşlarım başına.kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…