herkese selam opuyorumnanaktan
vallahi uykusuzluktan sikayet etmiycem o zaten Allahın emri de bizim kız beni çok fazla emiyo.emdikçe de kusuyo.eskiden mis gibi parfüm kokardım sımdılerde kusmuk kokuyorum bayanssulusmile
yan yatırma yastıgımız var hatta eğimli reflüye engel olsun diye ama yıne de bazen yatınca cıkarıyor diye haftasonu basında nöbet bekledik.bir de burnundan fıskırır gibi süt cıkınca gece acile götürdük.idrarını almaya calıstılar idrar yollarında iltihap varmı diye.hemsireler bir türlü poseti dogru baglayamadı falan.neyse sabahına cocuk doktoruna götürdük fıskırır gibi kusması bizim hosumuza gitmez.oniki parmak bagırsagında tıkanıklık olabilir ultrasonla bakılsın dendi.şükürler olsun sonuc iyi cıktı.sadece bolca gaz var dendi.sab simplex diye bi damla verdi doktorumuz 1 hafta kullandım ama çok fazla değişen bişi olmadı.bir de sanırım izin belgeli bi ürün değil prospektüsü bile tamamen almanca o yuzden sımdılık bıraktım.sadece d vitamını veriyorum
yatarken de kusuyor bazen o yuzden yalnız bırakmamaya calısıyorum..görmemişin bebegi olmuş misali korkumdan sürekli takip ediyorum
bu arada 20 gun oldu ama dikiş yerlerimde hala agrı sızı var.bu kadar zaman hala gecmedi.Senacım seninki bir de hassas yerdeydi maşallah iyi dayanmıssın cidden
respicim gözün aydın canım. maşallah smi de pek güzelmiş. canım başta kime benziyor sa sonradan tersi oluyor. benim kız başta babası idi, şimdi de benziyor ama daha çok bana benzetmye başladılar. allah analı babalı büyütsün. sebamed baby krem sür yüzüne iyi geliyor ama o beyaz kabarcıklar her bebekte oluyor. zamanla geçecek, ilaçla geçmez. sık sık emzir oluyo. bütün bebekler emerek uyuyor, anne sütünde uyku hormonu varmış. uyandır emdir. uyandırmak da çok zor oluyor. güle güle büyü
saolasın Nurgulcum.sütüm benım de 3. günde geldiği için hastanede mama takviyesi yapılmıstı.sonrasında da uykusundan zorla uyandırıp emzirmeye baslamıstım.daha yeni yeni geçmeye basladı sarılıgımız.zaten vucuda yayılmamıstı göz cevresınde kalmıstı.sımdı o da gecti şükürler olsun
yuzu için de bepanten krem sür demişti doktorumuz ama dediğin sebamedin yüz kremini de sipariş vermiştim az önce o da geldi.bi deniyim bakalım
bebek sımdılık bana benziyor, bi ayak baş parmagını babasından almıs
respi ve Birce bebek ikinizde hoşgeldinizalkisalkisalkis
canım doğumunun kolay geçmesine, kızının ve senin iyi olmana çok sevindim... sağlıkla huzurla büyüt kızını inşallah... benim için de uzun uzun kokla annesi... bebek kokusu kadar büyüleyici başka bir koku tanımıyorum...
kızçene ve kendine çok dikkat et canım öptüm...:1hug:
saolasın canım darısı sizlerin basına inşallah ,eskisi kadar sık giremez oldum,görüşmeyeli sende de hersey yolundadır umarım arminascım
Canim ALLAH anali babali büyütmeyi nasip etsin ikinizinde iyi olduna cok sevindim kiziyin misss kokusunu bizler icinde icine cek...
Ikinizde öpüldünüz...
ikizlerin annesini biz de kocaman opüyoruzzzz opuyorumnanaktan
gözün aydın arminas cım, yolculuk başladı sonu da gelsin inşallahh
oyy oyy biz de snei özledikk ne güzel sağlıkla geldin evine, kaynana sendromunu atlatmayı başardığıun için de ayrıcana tebrüklerr :))))
.
Senacım meğerse kaynanayı sendrom haline ben getirmişim.
kadıncagız yazık hiçbişi yapmadı, eşiyle birlikte geldiler kuzu kuzu 2 gun kalıp gittiler.sadece bir konuda sinirlerim fırladı o da muhim değil halloldu boshayallersmile
respi hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün.
aminn canım biliyorsun sana özel dileğimi yolladım yukarıya :Saruboceq:
ben cok inanıyorum en kısa sürede gerceklesecek, bekle ve gör a.s
kızlar merhaba,respiciğim hayırlı olsun allah anne ve babasıyla uzun ve sağlıklı ömür versin birceye.bende bekliyorum eli kulağında ağrılarım oluyor kasıklarımda bakalım yarın nst de ne çıkacak.dr bu hafta bekliyor.normal doğum gibi görünüyor şimdilik.hayırlısı ile bir kurtulsam çok zorlanıyorum artık.darısı diğer arkadaşlarım başına.kendinize iyi bakın.
saolasın sinemcim.sen ne durumdasın? bu hafta dogum beklenıyor sanırım.
eger yakında nete giremezsem sımdıden hayırlı dogumlar diliyim sana.Allah tez nefeste kurtarsın,sağlıkla bebeğini kucagına al inşallah :1hug: