Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Nayicim toparlanmana çok sevindim...........hepsi bizler için birer imtihan Rabbim tekrar hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin............:Saruboceq:

cnm daha yeni gördüm ve acayip bir şok ve üzüntü içrisindeyim. allah sabır versin cnm allah bu acıyı sana bir daha yaşat masın çok acı anlıyorum seni ne dicemi bile miyorum bana çok bilgi verdin yardım cı oldun allah razı olsun senden elinden geldigi kadar bize yol gösterdin işallah rabbim sana gene bebek ler verir cnm allah onların ömrünü bukadar vermiş onlar seni cennet te bekliyolar onlara birgün kavuşcan cnm bunu unutma onlar senin meleklerin ve cennet te yüce rabbimizin yanın dalar cnm kendine çok ii bak cnm öpüyorum seni :Saruboceq:

Nurgülcüm bu kilo işi seni üzmüş belli ama sıkma canını... bak sende söylüyorsun sağlığı yerinde çok şükür diye... en önemlisi bu değilmi zaten canım... dediğin gibi belkide memede uyuduğu için henüz doymadan uykuya dalıyor olabilir... inşallah önümüzdeki ay alması gerektiği kadar kilo alır annesi seninde için daha rahat olur böylece...

ben çok şükür iyiyim canım... arada ağrılarım oluyor ama ben memnunum o ağrılardana.s miğdem bulanmadığı için zaman zaman hamile olduğumu unutuyorum ama ağrılarım hatırlatıyor banahihoyyyt kısmetse pazartesi kontrolümüz var İnşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız:Saruboceq: inşallah bende seneye bu zamanlar bebişimin hikayelerini yazarım size :ecrin_bebek: Rabbim o günleri hayırlısıyla yaşatsın inşallah isteyen herkese ve bizede...

canım merak etmiştik seni... iyi olmana çookk sevindim... nayicim bu 1 yıl içinde mümkün olduğu kadar kendin için yaşa... ne yapmak istiyorsan onu yap, zihnini asla olumsuz şeylerle meşgul etme, rehabilite olabilmen için ne gerekiyorsa onu yap... bu işlerin en önemli kısmı moral sende biliyorsun canım... 1 yıl sonrada bütün gücünü ve pozitif enerjini toplamış şekilde tekrar yola çıkarsın... ama önce fiziksel ve ruhsal olarak sen iyi olmalısın canım... sen zaten çok güçlü birisin canım maşallah herkes senin kadar olgun olamayabilirdi böyle bir durumda. Rabbim herzaman yardımcın olsun tatlım...öpüyorum seni...

nayicim gercekten kendini toparladina sevindim,yasadiklarin kolay degil rabbim sabir versin canim..
Kendine cok iyi bal canim moralini kimsenin bozmasina izin verme...

nayicim allah derdini veriyor sabrını da veriyor sanırım. sen çok güçlüsün. allah yardımcın olsun. böyle devam et... gerçekten takdir ediyorum seni. maşallah canım.

hafzacım geçmiş olsun canım hem sana hem kızına. cemre de hastaydı geçen hafta ama hafif atlattı doktor i,laç kullanma dedi. hafif bir burun akıntısı ve öksürük vardı. bir hafta dışarı çıkamadık iyileşti sonra. allah kızına da sağlık versin. kaç kilo oldu canım? bizimki 6 kilo civarında.

şekerim onlar bir yolunu buluyor ve devam ediyorlar sen takma kafana
maşallahı var kızının..

haklısın canım. nasılsa 4 ayı doldurdu. artık o kadar takmıyorum. eşime benzedi belki de metabolizması. emmesi iyi, süt iyi doyuyor da. aç değil yani... eşim de yer ama kilo almaz... kaydirigubbakcemile3 aman bana çekmesin de su içsem yarıyor. maluk pco vakası... aman kızım yesin zayıf kalsın... sempatiksalakcinni

sevindim iyi olmana canım. taze annecik seni. doğumda sana dua etmiştim. maşallah size. allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin canım. yazarsın inşallah en güzel doğum hikayesini.

canım benim hiç unutmuyorum benim için dua ettiğini... benim için okadar önemliydi ki sana anlatamam... Allah dualarımızı kabul etti çok şükür:Saruboceq: bende minik prensesin için,senin için ve diğer bütün arkadaşlar için elimden geldiğince dua ediyorum...
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

herkese merhaba;

teyzeleri dün ilk defa minik bebişimin kalp atışlarını duyduk :)))))) Rabbime binlerce şükür bunuda hayırlısıyla atlattık... durumumu ifade edicek pek fazla söz bulamıyorum... dünden beri ayaklarım yere basmıyor sanki :))) eşimde benden farklı değil sürekli sırıtıyo :))) mucize dedikleri bu sanırım...
sürekli gözlerim doluyor ve dua ediyorum...hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride yaşatsın Rabbim ve kimseyi mahrum bırakmasın bu mükemmel duygudan...

hpinizi öpüyorum...

arminas canim bundan sonra her ultrasona gitdinde kendini böyle hisedeceksin,ALLAH tamamini erdirsin canim...

Teyzeleri bizde dün ultrasona gitdik 16+3 oldu halöde doktor cinsiyetini göremedi,saglik olsun,ama bebklerimin gelismeleri tam zamanina göreymis...
Moralimi bozan tek sey oldu idrarimde seker cikti onun icinde bugün buyuk kontrolla gitdim baklaim perceme günü sonuc alcam ne diycek doktorlar,
Kizlar ben bugüne kadar 2 kilo almisim yediklerim bebeklere yariyor....
Hepinizi öpüldünüz

maşallah canım.am şuna dikkat et.şeker bende de çıkmıştı.ve ben önemsemedim.endokrin uzmanına görün demişti dr um.ama ben yediklerime dikkat ederim diye gitmedim dr a.ve doğum olacağı gün şekerim fırladı.insülin yaparak düşürebildiler.senin dr un ne tavsiye etti bilmiyorum ama bunun için bir dr a görün derim ben.yanlış birşey yazmak ve kimseyi üzmekte istemiyorum.ben şimdi o dr a gittim.şeker kalmadı.ama bir dahaki gebelikte aynı problemi yaşamamak için ilaç kullanmaya başladım.asumancım lütfen sende bunun için bir uzmana görün.

canim ilgin icin tsk ederim bende dün gitdim uzman doktora yarin sonuclarimi alcam bakalim ne diyecek,son günlerde cok fazla meyve yedim galiba ondan oldu diye düsünüyorum,cünkü hic bi sekilde tatli ürünler yemiyorum canimda cekmiyor,yarin gelince gelismeleri yazarim canim....

arminas hayırlı olsun canım.allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin.

nayicim çookk teşekkür ediyorum canım... aminnnn... inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. nsanırım en güzel dua bu :Saruboceq: tekrar teşekkür ederim...

asumancım maşallahhh bebişlerine gelişmeleri sağlıklı olsun da gerisi mühim değil... nasıl olsa birgün öğreniceksin cinsiyetlerini... kiiiii bana oğlun olucakmış gibi geliyooo:dance: bu arada Nayi nin söyledikleri çok doğru canım şeker ve tansiyon olayına hamilelikte ultra dikkat etmek gerekiyor... doktorunla iyice konuş ve kontrol altında tutmaya çalış... benim anne tarafında çok fazla şeker var bende çok tedirginim bu konudabilmiyorumkismile umarım bu konuda zorluk yaşamam...kendine dikkat et ve sonuçlarını yaz bize öpüyorum...

arminas gözün aydın.............Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin............:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…