cemrecik beni hergün şaşırtıyor artık kızlar. büyüyor gerçekten. bugün beni özlediğini hissettim. sarıldık öpüştük. çok tatlı, allaha şükür. sorunlarımızı da aşıyoruz artık çok şükür. birbirimizi tanıyoruz. tanıdıkça da kolaylaşıyor işimiz. 3. ayımız dolmak üzere. 88. günümüzü de tamamladık bugün...zemuszemus
canım ikinize de maşallah zorunu atlattınız,darısı bizlerin de basına
güzel haberlerınızı beklıyoruz
selam ....içimde umut olduğunuz...benim hikayem benzer ama çok yeni olduğu için daha şaşırma aşamasındayım...
canım hoşgeldin.bızım de sorunumuz eşimin hareketli sperm azlıgı ve daha önemlisi morfolojideki bozukluktu.yuzde ikiydi bizde de.durum böyle olunca kime sorduysak hiç aşı ile vakit kaybetmeyın
tüp bebek deneyın dendi.gerci benım yaşım 35ti. tedavin simdiden hayırlı olsun diyeyim,rabbim gönlüne göre evlat versin
arkadaşlar merhaba,bugün annemin yanına memlekete doğum için gidiyorum.çok sık giremeyebilirim.bebeği olan arkadaşlarıma allah kolaylık versin,benim gibi doğum için bekleyenlere kolay doğumlar,bebeğinin yolunu gözleyenlerede inşallah en kısa zamanda bebeklerine kavuşmayı diliyorum.Respiciğim sıradaki sensin allah yardımcımız olsun.Takip etmeye çalışacağım.Herkes kendine iyi baksın.
güle güle git bakalım canım.kendını yorma sen de bu dönemden sonra iyice agırlaşacaksın cunku.hayırlı haberlerle gel inşallah
sıra sende diyince aklıma ilkokulda aşı sırasında her seferinde en arkaya saklanışım geliyo.
sımdı böyle bi ihtimalım de yok eyvahedigeldismile
Sena... evet cok sukur atlattim,ne gunlerdi diyorum simdi kendi kendime :)) Kendimide motive etmeyi unutmuyorum,hic kasmiyorum kendimi, ne zama SIKILDIM alip bebegimi atiyorum arabasina gezdiriyorum, tremiz hava oksijen hem olguma hem bana cok iyi geliyor valla..
mihriban iyi olmana cok sevindim.maşallah beklediğimden daha kısa bi zamanda atlattın sendromu.sansına bahar gelıyor dediğin gibi temız hava da sana ilac gibi gelir
evet canım kısmetse yarın sabah 8 de OPU
hadi sımdıden hayırlı olsun canım,bol sans
kızlar bende varım aranızda babytwin inde dediği gibi bebişim için ilk kez (lucrin)ile göbüşümde minicik bir delik açtım dün akşam, rabbim bütün anne olmak isteyenlerin sonunu babytwin gibi görmeyi nasip etsin yazdıklarına çok duygulandım canım benim Allah cemre meleğin ve eşinle bir ömür huzur ve mulukla yaşamayı nasip etsin
hoşgeldın canım,senın de tedavin hayırlı olsun.Allah senin gibi anne olmak isteyenlerin dileklerini geri cevirmesin
eşin sadece sperm verme aşamasında gidecek için rahat olsunmalesef tüm yük senin omuzlarında , erkekler duygusal kısmıbnı yaşıyor olabilirler ama ben çok sinir oluyorum bu ne kapris ne bir fiziksel yakşalım ne de bir ilaç hormon tedavisi görmüyorlar nedir bu bencillik bilemiyorum
kusuruma bakma seni kırmak istemem ama üzülüyorum kadınların bu kadar yıpranmasına. allah yardımcın olsun.
offf offf tam da yarama bastın be şekerim.tedavi öncesi eşimde varikosel cıkınca tabiki haliyle önce ürologlara gittik.hepsi de eşime ameliyat önerdi.hatta bi tanesi (izmir de isim yapmıs bir prof.kendısı) bize; 'çocugunuzun olmayacagı fikrine kendınızı alıstırsanız iyi olur' demişti.böyle bir kaç hafta doktor çıkıslarında ameliyat denilince, korkudan eşim suratı mosmor gezdi o ay.neyse en son unıversite hast.ne gittik orda da bosuna ameliyat olmayın , cunku varikosel ameliyatı morfolojiyi çok fazla düzeltmez ,tüp bebekle baslayın dendiğinde o morarmıs surat birden gitti,çiçekler açtı.arabada fıkralar anlatılmaya baslandı düşünün! neyse hepsinin hesabı doğum sonrası sorulacak kötükedihüso
Gözde cimmm
napıyorsun , vakit yaklaşıyor :)))))))))
heyecan var mı heyecan gibi anlamsız bir soru sormek istiyorum sana :))))))))))))))
kendımı yolunacak tavuk gibi hissediyorum desem yeterınce açıklayıcı olur mu canım cigerim?
bknz:
http://img272.imageshack.us/img272/5253/sudalf3.png