Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

arkadaşlar merhaba,bugün annemin yanına memlekete doğum için gidiyorum.çok sık giremeyebilirim.bebeği olan arkadaşlarıma allah kolaylık versin,benim gibi doğum için bekleyenlere kolay doğumlar,bebeğinin yolunu gözleyenlerede inşallah en kısa zamanda bebeklerine kavuşmayı diliyorum.Respiciğim sıradaki sensin allah yardımcımız olsun.Takip etmeye çalışacağım.Herkes kendine iyi baksın.

Sinem ciğim bol şans, iyi istirahatler,
ana gibi yar olmaz kıymetini bil bugünlerin bol bol dinlen
turp gibi doğur geri gel aramıza opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun OPUn :Ç))
evlatlarına bir adım daha yaklaşacaksın allah hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah.
bol şans ,

teşekkür ederim canımmm :))) şu an bende de heyecan dorukta :teytey: Senaaaaa yazında EVLATLARINA yazmışsın... okuyunca içim bi tuhaf oldu... tek embriyo transfer edilicek ama nebilim yinede içimi bi hoplattı yani :dance:

Nurgülüm , dünürüm , canım ben,mmmmm
nasıl da keyifli değil mi ? maşallah gelinime, zıpkın gibi çıktı vallahi.
Benim oğlan 4. ayın sonunda 6750 gr, 66 cm boyunda idi.
2 alt dişimiz çıktı 2 ön diş de yolda.
Aynen doktorun dediğini sööliyorum " Bu çocuk acaip bişi , herşeyi erken olacak bunun "
Şok oplmadım desem yeridir.. Erken konuşup erken yürüyebilir, sizin işiniz zor dedi. Hani beni motive mi ediyor yoksa kötü haber mi veriyor anlayamadım :)))))
Eh senin kızla benim oğlan süper beşik kertmesi oldular, pek memnunum bu işten :)))))))))))))))))))))

teşekkür ederim canımmm :))) şu an bende de heyecan dorukta :teytey: Senaaaaa yazında EVLATLARINA yazmışsın... okuyunca içim bi tuhaf oldu... tek embriyo transfer edilicek ama nebilim yinede içimi bi hoplattı yani :dance:

haaaa tek embryo öyle bir dert var şimdi de mi :))
pardon evladına diyim ama belli olmaz belki turp gibi yumoşlar döllenir, sonra 2. yi yaparsın dondurulmuşlarla :)))))))))))))))))))))

Gözde cimmm
napıyorsun , vakit yaklaşıyor :)))))))))
heyecan var mı heyecan gibi anlamsız bir soru sormek istiyorum sana :))))))))))))))

haaaa tek embryo öyle bir dert var şimdi de mi :))
pardon evladına diyim ama belli olmaz belki turp gibi yumoşlar döllenir, sonra 2. yi yaparsın dondurulmuşlarla :)))))))))))))))))))))

:))) hayırlısı canım ya... ama bizim dondurma olayımızı biraz zor görünüyor... olsun buna da şükür diyorum herşeyde var bir hayır... doktorumun ve danışmanımım bir sözü var " tek olsun bizim olsun" :)))

bu arada Doruk gerçekten de Dorukta bir bebek yani maşallaahhhh... dişleriniz hayırlı olsun... inşallah en az sıkıntıyla atlatırsınız bu dönemi... Doruk bey i kocamannn öpüyorumm..

eşin sadece sperm verme aşamasında gidecek için rahat olsun
malesef tüm yük senin omuzlarında , erkekler duygusal kısmıbnı yaşıyor olabilirler ama ben çok sinir oluyorum bu ne kapris ne bir fiziksel yakşalım ne de bir ilaç hormon tedavisi görmüyorlar nedir bu bencillik bilemiyorum
kusuruma bakma seni kırmak istemem ama üzülüyorum kadınların bu kadar yıpranmasına. allah yardımcın olsun.

kesinlikle haklısın canım... şu tedavi sürecinde kaç defa kontrole gittim geldim ben bile bilemiyorum artık... eşim işinden dolayı çok sık şehirdışında olduğu için sürekli yalnızım... eşim sadece kendi testleri yapılacağı zaman geldi... herşeyle tüm detaylarla ben ilgilendim... birde akşamları öğrendiklerimi oturup ona anlattım... iğnelerimi kendim yaptım... kısacası dediğin gibi bu süreçte inanılmaz yıprandım... aslında bu konuyu sizinle de paylaşmak istedim ama şımarıklık gibi algılanır diye düşündüm... şimdi görüyorum ki bu konuda da beni anlayanlar varmış çok şükür...eşim çok iyi birisi ama yapı olarak biraz fazla rahat... buda benim yükümü bir kat daha arttırıyor tabii...

ARMİNAS hayırlı olsu canım........ rabbim yüzünü güldürsün......NAYİ inan çok üzüldüm Rabbim sabır versin tek tesellimiz onların cennet kuşu olması ..........bende benzer şeyleri yaşadım iki yıl sonra Allah kızımın kardeşini gönderdi inşallah seninde yeniden hayırlı sağlıklı bebişlerin olur.......... Allah senin ve ailenin yardımcısı olsun............TATLIKIZ sende aramıza hoşgeldinnnn.................

ARMİNAS hayırlı olsu canım........ rabbim yüzünü güldürsün......NAYİ inan çok üzüldüm Rabbim sabır versin tek tesellimiz onların cennet kuşu olması ..........bende benzer şeyleri yaşadım iki yıl sonra Allah kızımın kardeşini gönderdi inşallah seninde yeniden hayırlı sağlıklı bebişlerin olur.......... Allah senin ve ailenin yardımcısı olsun............TATLIKIZ sende aramıza hoşgeldinnnn.................

çok teşekkür ederim canım... amin inşallah hayırlı olur...

hoşbuldum canımmmm

cemrecik beni hergün şaşırtıyor artık kızlar. büyüyor gerçekten. bugün beni özlediğini hissettim. sarıldık öpüştük. çok tatlı, allaha şükür. sorunlarımızı da aşıyoruz artık çok şükür. birbirimizi tanıyoruz. tanıdıkça da kolaylaşıyor işimiz. 3. ayımız dolmak üzere. 88. günümüzü de tamamladık bugün...zemuszemus

canım ikinize de maşallah zorunu atlattınız,darısı bizlerin de basına
güzel haberlerınızı beklıyoruz
selam ....içimde umut olduğunuz...benim hikayem benzer ama çok yeni olduğu için daha şaşırma aşamasındayım...
canım hoşgeldin.bızım de sorunumuz eşimin hareketli sperm azlıgı ve daha önemlisi morfolojideki bozukluktu.yuzde ikiydi bizde de.durum böyle olunca kime sorduysak hiç aşı ile vakit kaybetmeyın tüp bebek deneyın dendi.gerci benım yaşım 35ti. tedavin simdiden hayırlı olsun diyeyim,rabbim gönlüne göre evlat versin
arkadaşlar merhaba,bugün annemin yanına memlekete doğum için gidiyorum.çok sık giremeyebilirim.bebeği olan arkadaşlarıma allah kolaylık versin,benim gibi doğum için bekleyenlere kolay doğumlar,bebeğinin yolunu gözleyenlerede inşallah en kısa zamanda bebeklerine kavuşmayı diliyorum.Respiciğim sıradaki sensin allah yardımcımız olsun.Takip etmeye çalışacağım.Herkes kendine iyi baksın.
güle güle git bakalım canım.kendını yorma sen de bu dönemden sonra iyice agırlaşacaksın cunku.hayırlı haberlerle gel inşallah
sıra sende diyince aklıma ilkokulda aşı sırasında her seferinde en arkaya saklanışım geliyo.
sımdı böyle bi ihtimalım de yok eyvahedigeldismile
Sena... evet cok sukur atlattim,ne gunlerdi diyorum simdi kendi kendime :)) Kendimide motive etmeyi unutmuyorum,hic kasmiyorum kendimi, ne zama SIKILDIM alip bebegimi atiyorum arabasina gezdiriyorum, tremiz hava oksijen hem olguma hem bana cok iyi geliyor valla..
mihriban iyi olmana cok sevindim.maşallah beklediğimden daha kısa bi zamanda atlattın sendromu.sansına bahar gelıyor dediğin gibi temız hava da sana ilac gibi gelir
evet canım kısmetse yarın sabah 8 de OPU :eek:
hadi sımdıden hayırlı olsun canım,bol sans
kızlar bende varım aranızda babytwin inde dediği gibi bebişim için ilk kez (lucrin)ile göbüşümde minicik bir delik açtım dün akşam, rabbim bütün anne olmak isteyenlerin sonunu babytwin gibi görmeyi nasip etsin yazdıklarına çok duygulandım canım benim Allah cemre meleğin ve eşinle bir ömür huzur ve mulukla yaşamayı nasip etsin
hoşgeldın canım,senın de tedavin hayırlı olsun.Allah senin gibi anne olmak isteyenlerin dileklerini geri cevirmesin
eşin sadece sperm verme aşamasında gidecek için rahat olsunmalesef tüm yük senin omuzlarında , erkekler duygusal kısmıbnı yaşıyor olabilirler ama ben çok sinir oluyorum bu ne kapris ne bir fiziksel yakşalım ne de bir ilaç hormon tedavisi görmüyorlar nedir bu bencillik bilemiyorum
kusuruma bakma seni kırmak istemem ama üzülüyorum kadınların bu kadar yıpranmasına. allah yardımcın olsun.
offf offf tam da yarama bastın be şekerim.tedavi öncesi eşimde varikosel cıkınca tabiki haliyle önce ürologlara gittik.hepsi de eşime ameliyat önerdi.hatta bi tanesi (izmir de isim yapmıs bir prof.kendısı) bize; 'çocugunuzun olmayacagı fikrine kendınızı alıstırsanız iyi olur' demişti.böyle bir kaç hafta doktor çıkıslarında ameliyat denilince, korkudan eşim suratı mosmor gezdi o ay.neyse en son unıversite hast.ne gittik orda da bosuna ameliyat olmayın , cunku varikosel ameliyatı morfolojiyi çok fazla düzeltmez ,tüp bebekle baslayın dendiğinde o morarmıs surat birden gitti,çiçekler açtı.arabada fıkralar anlatılmaya baslandı düşünün! neyse hepsinin hesabı doğum sonrası sorulacak kötükedihüso
Gözde cimmm
napıyorsun , vakit yaklaşıyor :)))))))))
heyecan var mı heyecan gibi anlamsız bir soru sormek istiyorum sana :))))))))))))))

kendımı yolunacak tavuk gibi hissediyorum desem yeterınce açıklayıcı olur mu canım cigerim?
bknz: http://img272.imageshack.us/img272/5253/sudalf3.png

kendımı yolunacak tavuk gibi hissediyorum desem yeterınce açıklayıcı olur mu canım cigerim?
bknz: http://img272.imageshack.us/img272/5253/sudalf3.png[/QUOTE]

ahahahaaaaaaaaaaaaaa
gözde mahvettin beni akşam akşam
dakikalarca güldüm allah da seni güldürsün
Doruk bu akşam canıma okumuştu saat 10 da anca yattı ben de harap bitap bir açtım ki bu :)))
Alemsin...

senacım bloğunu okuyorum. süpersin. ben tedavi boyunca yazdım sonra vakit bulamadım. senin eline sağlık.
evet canım doruk gibi diş olayına biz de başladık. bir iki haftadır sağı solu kemiriyordu. 2-3 gündür mememi ısırıyor. baktım diş yatağı oluşmaya başlamış. erken davranıyor bu iki çocuk herşeyde.

arminas dualarımız seninle.

tedavi aşamasındaki arkadaşlara da bol şanslar.
tatlı kız teşekkürler güzel dileklerin için. inşallah bebeğine kavuşursun.

respi çok komik foton. çok güldüm. haydi doğur da bizimle paylaş kızınla resmini.
sinemciğim demek doğuma gidiyorsun. çok duygulandım. daha dün gibi tedaviye gittin gebe dönmüştün.
sağlıcakla dön...

senacım bloğunu okuyorum. süpersin. ben tedavi boyunca yazdım sonra vakit bulamadım. senin eline sağlık.
evet canım doruk gibi diş olayına biz de başladık. bir iki haftadır sağı solu kemiriyordu. 2-3 gündür mememi ısırıyor. baktım diş yatağı oluşmaya başlamış. erken davranıyor bu iki çocuk herşeyde.

respi çok komik foton. çok güldüm. haydi doğur da bizimle paylaş kızınla resmini.
sinemciğim demek doğuma gidiyorsun. çok duygulandım. daha dün gibi tedaviye gittin gebe dönmüştün.
sağlıcakla dön...

vallahi özlüyoum canım seni yaaa :KK43:(
bu diş olayı nedir anacım ? ne calcium varmış bizde bee..

edut ben merkezdeki danışmanım olan Serdar bey e sordum, İzmitte rahim filmi çektirilebilicek iyi biryer varmı diye...var ama makinaları çok iyi değil dedi... çektirmeye karar verdiğinde 1 günlük İstanbul a gelebilirsen benim çektirdiğim yere götürürüm seni... arkadaşım orada çalışıyor uygun fiyattan çektirebilirsin... istersen netten araştır bi bak sende... ismi Radyotom-Radyomar Fındıkzade makinaları çok iyi olduğu için hem net sonuç veriyorlar hemde hiçbirşekilde canın acımıyor. bende çok korkmuştum oyüzden seni çok iyi anlıyorum ama burası gerçekten çok iyi biryer...karar verirsen haberleşiriz canım...

çok teşşekür ederim canım o kadar ilgilenmen beni çok duygulnadırıdı...ben senin dediğin mekeze bakayım eğer kararımız istanbul olursa haber vereceğim..bu arada sen tüp bebekmi deniyorsun..yada denedinmi

canım hoşgeldin.bızım de sorunumuz eşimin hareketli sperm azlıgı ve daha önemlisi morfolojideki bozukluktu.yuzde ikiydi bizde de.durum böyle olunca kime sorduysak hiç aşı ile vakit kaybetmeyın tüp bebek deneyın dendi.gerci benım yaşım 35ti. tedavin simdiden hayırlı olsun diyeyim,rabbim gönlüne göre evlat versin

bakalım eşimi ikna eder etmez başlayacağım tedaviye...bende 32 yim ama ben zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden aşılama saçma geliyor bizim için şans%10 muş...hayırlısı inşallah

eşin sadece sperm verme aşamasında gidecek için rahat olsun
malesef tüm yük senin omuzlarında , erkekler duygusal kısmıbnı yaşıyor olabilirler ama ben çok sinir oluyorum bu ne kapris ne bir fiziksel yakşalım ne de bir ilaç hormon tedavisi görmüyorlar nedir bu bencillik bilemiyorum
sırf o değil ki kuzum...dün keçiboynuzu suyunu sevmedi diye kaynattım , meyva suyu aldım karıştırıp içirecektim...içmedi. bana sen hastalık konuşunca mutlu oluyorsun, doktora gidicez ya dedi.... ben o üzülmesin diye ağzımı açmıyorum içimde kor var söylemiyorum endişelerim var ve o üzülecek diye kimseyle paylaşamaıyorum ve sonucunda olayı abartan oluyorum...ben defalarca doktora gidiyorum ki ne rezil hallerde muayne oluyorum..onun gitmasi lütüf... güyada dışardan sorsanız eşim beni çok sever kıyamaz...en iyisi bu işte....

ahahahaaaaaaaaaaaaaa
gözde mahvettin beni akşam akşam
dakikalarca güldüm allah da seni güldürsün
Doruk bu akşam canıma okumuştu saat 10 da anca yattı ben de harap bitap bir açtım ki bu :)))
Alemsin...

berhudar ol evladım a.s
daha bende ne cevherler var da hormon dengem buna müsaade etmıyor
amiiinnnn inşallah herbirimizin yüzü bundan sonra hep gülsün inşallah

sağlıcakla dön...

şaşırdım ikiniz de diş çıkarma olayına ne çabuk girdiniz
eee topiğin ilkleri sizsiniz o yuzden olabilir, herseyleriyle ilkler maşallah kaydirigubbakcemile5

sağlıcakla dön...

çook teşekkür ederim canım... sizinde dişleriniz hayırlı olsun... en az sıkıntıyla atlatın inşallah bu dönemi...

X