- 12 Ağustos 2009
- 642
- 1
selam........herkese iyi pazarlar............herkesler iyi maşallh..........MİHRİBAN arkadaşım geçecek bu günler.........sadece sabiraz daha sabır.........bunlar normal duygular...........öyle böyle derken bebişin kocaman olcak sen bile geçen vakte şaşırcaksın...........benim kızçemin üç ayı bitti..........daha dün gibi.........bizde sütten emzirmeden çok çekenlerdeniz ama epsi düzene girdi şimdi çok şükür .............seninkide gircek merak etme...........kızçem şimdi uyuyor.............uyanınca babasıyla banyo ettircez..........şimdilik şükür herşey yolunda...............BABY SENA RESPİ ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın..............kaydirigubbakcemile3
iyi olmanıza cok sevindim canım, maşallah size daha dün gibi ama 3.ayınız bitmiş
ah ben de kızımla hemencecik 3.ayımı doldurmus olsam boshayallersmile diyeceğim ama içimden söylıycem zira babytwin duymasın illaki uykusuz kalmadan olmaz diyo, kendı yasadı ya bana da yasatcak illa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
biz de seni öpüyoruz bize yine böyle guzel haberler ver yine opuyorumnanaktan
iyi yaptin senacim azicikta olsa onlara dur demek gerekiyor yoksa yanariz vallhi:))benimkide dogma gelcek bende yandim düsündükce delli olcam ama ne yapalim mecbur...
ALLAH hepimizin bu konudada yardimcisi olsun,benimkide cok ileri gideceyinden eminim , bende sumam bak o dönem bizim evde kopacak kiyamtlere:)
canım kader arkadasım benım
neyse senin o zor gunlerınde ben burda olurum inşallah da dertleşiriz seninle :içelim:
opüyorum canım