Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

selam kızlar aynı dedınız gıbı zapızorum zaten esımde olsun bende olayım her gün gbüsümü oksuyoruz konusuzoruz onlarla..benım ALLAHA sükür hıc bı sorunum yok hersez cok güzel gecızor sadece bıraz kasıklarım acızor oda normal....
Hepınızı öpüyorumm

canım benim :KK70: bende beklemedeyim artık dün çok güzel bir gündü allahım sonuçlarımız iyi olur inş sürekli dua ediyorum hepimiz için benim biraz belim ağrıyor asumancım ya kısa yürüyüşler yapıyorum bende ama yavaş yavaş sen ne durumdasın dün aradığında üstümü giydiriyorlardı 5e kadar yattım orda :KK70:

canım benim :KK70: bende beklemedeyim artık dün çok güzel bir gündü allahım sonuçlarımız iyi olur inş sürekli dua ediyorum hepimiz için benim biraz belim ağrıyor asumancım ya kısa yürüyüşler yapıyorum bende ama yavaş yavaş sen ne durumdasın dün aradığında üstümü giydiriyorlardı 5e kadar yattım orda :KK70:

canım benım bende hep dua edızorum murat su an camıde oda bızler ıcın dua etcek agrıların normal canım benımde öyle oldu ama ıyım sımdı dün cok felaket ısal olmusdum serıfeyı aradım oda sorun olmaz dedı ....

ya varya inan benimkide camide az önce aradı dua edicem amaz kılıcam dedi allah kabul etsin inş canım ishal iyi zaten kesinlikle aman kabız olmayın dediler

selam arkadaşlar ben geldim......bizde iyiyiz çok şükür.......süt ve emzirme olayını henüz aşamadık tam olarak.............aslında sütüm şu an için onu doyurur ama şimdide kızım nazlı emiyo ........kendini doyuramıyo............göğsüme gelince hemen uyuyo.........göğsümü azından çıkarıncada hemen uyanıyo........yani uykuda yok..........biz henüz bir düzen oluşturamadık...........geceleri yatarken az bişey mama veriyorum..........ara sıra da gündüzleri..............napıyım yazık doymuyo.............iki ayımız bitecek hala yenidoğan takımları oluyo.........düşünün küçücük benim kızım ..............neyse sağlıklı olsunda buna şükür...........çok üzülüyorum ama yapabilecek çokta birşeyim yok sanırım...........sabırla büyümesini bekliyorum umarım ek gıdalara geçince düzenli kilo alır...........sizler iyisiniz maşaallah hepinizi öpüyorum............

bu arada asuman ve nesrin arkadaşım transferleriniz hayırlı olsun .........Rabbim sağlıkla kucağınıza versin bebişlerinizi inşllh..........:Saruboceq:

selam kızlar aynı dedınız gıbı zapızorum zaten esımde olsun bende olayım her gün gbüsümü oksuyoruz konusuzoruz onlarla..benım ALLAHA sükür hıc bı sorunum yok hersez cok güzel gecızor sadece bıraz kasıklarım acızor oda normal....
Hepınızı öpüyorumm

herseyin yolunda gitmesine çok sevindim canım,dualarımız seninle
canım sanırım sen de transfer sonrası bekleme dönemındesın.dualarınız kabul olsun inşallah
bu arada asuman ve nesrin arkadaşım transferleriniz hayırlı olsun .........Rabbim sağlıkla kucağınıza versin bebişlerinizi inşllh..........:Saruboceq:

hafzacım siz de inşallah emme problemını halledersiniz,bir an önce kilo alır yavrun

mehsilopi ve asuman kızlar transferleriniz tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun, gebelikle sonuçlansın inşallah. mehsilopi sen mehtapsın sanırım değil mi? hoşgeldin sayfamıza bu arada...

selam arkadaşlar ben geldim......bizde iyiyiz çok şükür.......süt ve emzirme olayını henüz aşamadık tam olarak.............aslında sütüm şu an için onu doyurur ama şimdide kızım nazlı emiyo ........kendini doyuramıyo............göğsüme gelince hemen uyuyo.........göğsümü azından çıkarıncada hemen uyanıyo........yani uykuda yok..........biz henüz bir düzen oluşturamadık...........geceleri yatarken az bişey mama veriyorum..........ara sıra da gündüzleri..............napıyım yazık doymuyo.............iki ayımız bitecek hala yenidoğan takımları oluyo.........düşünün küçücük benim kızım ..............neyse sağlıklı olsunda buna şükür...........çok üzülüyorum ama yapabilecek çokta birşeyim yok sanırım...........sabırla büyümesini bekliyorum umarım ek gıdalara geçince düzenli kilo alır...........sizler iyisiniz maşaallah hepinizi öpüyorum............

ahh arkadaşım ahhh... canım benim sen daha zor durumdasın anladığım kadarıyla, çok üzüldüm mesajını okuyunca. şekerim süt kanalların açılmamaış olabilir. elektrikli pompa ilegeceyatmadan 15 dakika sağmanı tavsiye ederim. ben de aynı durumdaydım biliyorsun ama büyük bir mücadele verdik hala daveriyoruz. ama elektrikli pompa ile sağdıktan sonra meme ucunu kızım daha rahat kavradı ve çok daha uzun süre emiyor, e emdikçe desüt gelecek. önce doğru düzgün sağ mememi ememiyordu. ama çok ükür kilo kaybımız yok. sanırım sizde var, bu nedenle daha dikkatli ol. bir de sabah akşam günde iki tane maltana içiyorum. migroslarda var. tadı da çok güzel. bunları yap canım. ama allahtan senin kızın mama yiyior. bizimki mamayı reddediyor, aç kalıyor üzgün üzgün uyuyor yavrum. karnı toksa yüzünde bir tebessümle uyuyor. insan dayanamıyor ya. ben de 4 aya girmesini sabırsızlıkla bekliyorum. karnımızdayken ne güzel besliyorduk onları..

cemre uyandı, başka yazamicam görüşürüz...

senacım öptümmm...

kızlar hepınıze cok tsk ederım ALLAh hepnızden razı olsun dualarınızı eksık etmedınız ıcın..
Insallah cuma günü test günüm ve ALLAHIM kısmet ederse sıze güzel haberlerımı vercem....

kızlar hepınıze cok tsk ederım ALLAh hepnızden razı olsun dualarınızı eksık etmedınız ıcın..
Insallah cuma günü test günüm ve ALLAHIM kısmet ederse sıze güzel haberlerımı vercem....

Insallah pozitiflerle gelirsin ..

Allah yar ve yardimcin olsun .. :1hug:

inşallah canım dualarımız seninle :Saruboceq:

kızlar bu arada yanlıs anlamadıysam yarın Toprak dogum yapacak,bebişler kalabalıklasıyo kaydirigubbakcemile5

kızlar bu arada yanlıs anlamadıysam yarın Toprak dogum yapacak,bebişler kalabalıklasıyo kaydirigubbakcemile5

Respiciğim sıra sana geliyor sanırım.Zaman çabuk geçiyor.Hayırlısı ile bizde kavuşalım zamanı gelince bebişlerimize inşallah.

Respiciğim sıra sana geliyor sanırım.Zaman çabuk geçiyor.Hayırlısı ile bizde kavuşalım zamanı gelince bebişlerimize inşallah.

ayy dur naaptınnn yüreğime inecekti vallahi akannehir
off korku basladı mı ne bende eyvahedigeldismile

selam kızlar senanın açtığı topikte doğum hikayemi sonunda yazabildim okumak isteyenlere.........

ayy dur naaptınnn yüreğime inecekti vallahi akannehir
off korku basladı mı ne bende eyvahedigeldismile

Canım senden sonrada sıra bana geliyor sanırım.Ama sen 100 den aşağı indin gün olarak arkadaşım:))Olsun bebeklerimize hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım.Gelip geçecek.

X