Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

respicim teşekkür ederim.Bebişinin cinsiyeti bellimi senin.

respicim teşekkür ederim.Bebişinin cinsiyeti bellimi senin.

sinemcim bu soruyla beni can damarımdan vurdun bilesin :tomato:

doktorum 12.hafta kontrolumde erkek olabilir demişti ,o günden beridir cinsiyet konusunda agzını açmıyor.
emin olmak için bebeğimin şeyinin etegimin altından sarkmasını bekliyor sanırım benim doktor :roflol:

Kıyamam sana.Sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o.Benim Doktorumda hiç lafını bile etmedi geçen ay.Bakalım önümüzdeki hafta ne diyecek.Kesin olmadan söylemiyorlar.Sen ne istiyorsun?Ben hafta sonu bebek arabası ve park yataklar hakkında araştırma yaptım.Bilinen markalar Pıerre Cardıne gibi yabancı markaların çinde üretildiklerini ve yedek parça konusunda sıkıntılar olduğunu öğrendim.Bununla birlikte Jhonson marka ürünlerin ıstanbul'da üretilidiğini ve yedek parça bulmakta zorlanılmadığını öğrendim.Bilgin olsun.

Son düzenleme:
Respi gözün aydın , hareket etmesi çok güzel değil mi?Belli bir haftadan sonra o kadar güçlü tekmeliyor ki yerinden zıplatıyor seni.ınşallah sağlıkla o günleride görürsün...Babytwin nerede acaba?ınşallah erken doğum yapmamıştır...Sena nasıl acaba?

canım bakma benim böyle konustuguma çoğu espri, yeterki sağlıklı olsun :Saruboceq:
sadece şu var ki artık 6.aya girmek üzereyim ve en azından bebeğimi severken ismiyle hitap etmek istiyorum,ona isminin geçtiği ninnileri söylemek istiyorum v.s. a.s

bebek arabası konusunda aklımda chicconun 2li setlerinden almak var ama dogum yapanlardan da fikir almak gerekir sanırım.

tesekkur ederim canım evet benim için unutulmaz bir andı :1hug:
inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavusuruz Toprak'cıgım :Saruboceq:

benim de aklımda Babytwin vardı ama yılbası diye bi yerlere gitmiş olabilir diye düşündüm.aklıma kötü bişi getirmiyorum.bizi fazla bekletmez de yarın gelir inşallah özledik şimdiden a.s

Sena'nın en son kafası baya karısıktı haklı olarak
inşallah en kısa sürede zorlukların üstünden gelir eski neşesine kavusur.seni de özledik Sena'cım bizi unutma :)

kızlar selammmm geldik bizzzz... kaydirigubbakcemile3 ay aman bizi merak da etmiş sevgili teyzoşlar... teşekkür ederiz...kaydirigubbakcemile2

baya bir ağırlaştım kızlar ama bir sıkıntı yok çok şükür... yarın sabah bir nst çektirip sonra da muayene oalcağım...

37. hafta... şaka gibi....

doğuranlar bir bir kayboluyor buradan...

hafza da doğurdu.... inşallah iyidir bebeği ve kendisi...

respicim ne kadar güzel bir rüya görmüşsün... hareketlerini de hisstmek ne güzel.. maşallah size.. ama artık cinsiyetini de bilelim... göstersin bu kız mı erkek mi kendisini... kaç hafta oldu canım... neredeyse detaylıya gireceksin... böyle olunca geç belli oılunca kız derler... bizde tutmuştu bu varsayım...

benim cumartesi tansiyonum yükseldi yine... tesadüf eseri görüştüğüm bir doktor tanıdığım dedi ki burnun büyümüş tansiyonun yükselmiş senin hemen ölçtür... şaka yapıyor sandım, alerjim var silmekten şişti burnum dedi... 3 ay oldu hala geçmedi de şu illet hastalık... yok dedi senin tansiyonun normal değil, hemen eve git yat dinlen, işi bırak... dedim daha 7 ocakta bırakıyorum ben o zaman izne çıkacağım.. geç kalmışsın senin ayakta kalmaman lazım, oturman lazım dedi... bu konuşmanın üzerinden 5 dakka geçmeden, çok şiddetli bir baş ağrısı başladı, hemen eve gittik, yatıp uyudum da ancak kendime geldim... pazar da dinlenince bugün çok daha iyiym...

aman kızlar gebeliğin ilk zamanalrı düşük tansiyon iyi hoş da sonuna doğru aniden yükselmeler gerçekten zaten ağır olan bünyeyi iyice yoruyor....

burun şimesinden tansiyon çıkması anlaşılıyormuş.. bunu da öğrenmiş oldum... ölçtürdüğümde normaldi aslında tansiyonum... 12 / 7'ydi...

iyi ki bütün alışveriş ve eksikleri tamamladık.. artık gerçekten bir yerden bir yere gitmek zulüm oldu...
bugün ana kucağı ve çantamız da gelince herşeyimiz tamam.. kıyafetler yıkandı ütülendi.. oda da hazır... sonra kuaför işim ve doğum yapacağım hastane ile görüşmem kalıyor... eşim d eçikoalta işini halledecek...

bir arkadaşım asatrolojik oalrak 24 ocak'a kadar bir gerileme olduğunu söyledi... ben de oğlak burcuyum en çok beni etkiliyormuş sanırım... tüm burçlar etkileniyor da... oğlaklar için daha sıkıntılı... doğum için 24 ocak sonrası olsa diye düşündüm bugün... mesela 25 ocak... tabii elimizde olursa...

bakalım tüm bunlara sevgili doktorum ne diyecek... o ne derse o elbette.... :lepi:

Toprakcığım sıramı sana vereceğim sonra.... sositososito

sena seni çok özledim... inşallah iyisindir....gamyoncuiremsu

Babytwincim hoş geldin.Çok geçmiş olsun sana.Yorma artık daha fazla kendini.Cidden de vücut belli bir noktadan sonra kaldırmıyor.Kızım artık çok kuvvetli tekmeliyor tekmesinden duramıyorum, geceleri uyuyamıyorum ama bunun için de şükrediyorum.Bu tekmelere kavuşmak için ne çok emek verdik değil mi?Babytwin senden sonra cidden de sıra bana geliyor , heyecanlandım bir anda))

haklısın canım, işlerimi devredip perşembe günü izne ayrılıyorum... haftalar ilerledikçe tekmeler insanın çok hoşuna gidiyor. bazen sağ tarafımdan bir ayak fırlayacakmış gibi hissediyorum ben de... geceleri dönerken o da benimle birlikte dönüyor resmen... evet canım çok emek verdik, Allah kucağımıza alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah....

ben de heyecanı önden yaşadım şimdi daha sakinim.... artık heyecanın doğuma yönelik değil de doğduktan sonrasına konsantre oldum... sana da tavsiye ederim.. doğum günü çok sakin oluruz.... babalar nasılsa çok heyecanlı olacak... kaydirigubbakcemile3

nasılsınız diye sormuyorum herkes maşallah gayet iyi,çok sevindim a.s

hoşgeldin Nurgül, özledik tabi :1hug:
zaten sen de yakında doğuracaksın,diğerleri gibi mecburen kaybolacaksın buralardan.
senin arkandan Toprak kaybolacak,
ben artık sizin arkanızdan dükkanı Sineme devreder giderim, gerisini Sinem düşünsün kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana evet çok az kaldı, hayırlısıyla dualarla doguma yolcu edicez seni a.s
yazdıysan da atlamısım dogumu nerede yapmayı düşünüyorsun ?

devir teslim töreni... kaydirigubbakcemile5 inşallah hepimiz sağ salim geri döneriz... bebekelrimizin gelişi hakkında konuşuruz...

ben bayındır hastanesinde düşünüyorum canım... doktorum osman hoca oalcak tabii... bugün nst çektirdim muayenem var, belki yaklaşık tarihi söyler... yazarım size...

Yeni bir hayata hazır mıyım? Geri Sayım Başladı...

5/1/2010 ·

En son 34. haftada muayene olmuştum. Bugün kızım SAT'a göre 36+2 günlük...

Önce sabah erkenden NST çektirdim... Herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür...

Doktorumuz Osman Hoca'ya gösterdik, o da beğendi... sonra muayeneye geçtik...

37 Haftalık hatta 37 buçuk haftalık bir gelişime sahip olduğunu söyledi... Buna sevindim elbette, çünkü kızımın kilosu 3 kilo olmuş... mm'lerden 3 kilolara geldik... ne büyük bir mucize...hihoyyyt

Artık ultrasonda görüntüsü pek anlaşılmıyor... oldukça büyümüş ve ekranı kaplıyor...

Herşey yolunda dedi osman hoca, 15-20 Ocak gibi doğum görünüyor dedi... 12 Ocak'ta yeniden muayene olacağım, o gün net tarihi belirleyeceğiz...:asigim:

Gelişiminin önde olmasına sevindim ama bir taraftan doğuma bu kadar da yakın olmak bir anda tatlı bir heyecan sardı beni... Her ne kadar geceleri uyuyamasam, artık doğsa desem de....

Ellerim ve ayaklarım şiş bu sıra, ama tansiyonumun normal, çok sık yükselmiyor çok şükür... Şişkinliğe magnezyumun iyi geleceğini söyledi doktorum, ben de içeriğinde sodyum yani tuz var diye şişkinlik yapıyordur diye düşünüyordum... yine düzenli içmeye başladım...

Yeni bir hayata hazır mıyım? Bu sıra Tracy Hogg'ın kitabını okuyorum, bebek büyütmek ayrı bir işmiş gerçekten...

Annem geliyor önümüzdeki hafta doğumdan önce... iyi ki var... o olmasa daha panik olurdum sanırım....

Daha önce de b-HCG testi için geri sayım yapmıştım... bu bekleyiş farklı bir bekleyiş... Geri sayım başladı...

herkese merhaba!!!! ben geldim arkadaşlar........30 aralık çarşamba saat 15 :27 sezeryan ile doğum yaptım .......ve kızçeme kavuştum çok şükür..........şimdi evimizdeyiz ikimizde iyiyiz çok şükür............darısı bütün doğum bekleyenlerin başına inşllh............geçmiş sayfaları okuyamadım umarım hepiniz de çok iyisinizdir............baby seninde çok az kaldı Allah yardımcın olsun............:Saruboceq:

Hafzaaa... ne güzel senden bu güzel haberi duymak... çok sevindim canım... allah bağışlasın... mutluluğunuz daim olsun....2009'a veda ederken doğmuş kızın... 2010 ailenize sağlık ve mutluluk getirsin...
maşallah size... öp kokla bizim için de....:asigim:

evet benim de az kaldı canım... dualarını eksik etme... a.s.

MERABA BENDE BEBEGIMM 5 AYINA GIRCEK OGLUMUZU SABIRSIZLA BEKLIYORUZ OLMAYANLAR VARSA ONLARINDA OLUR INSALLAH.........:ecrin_bebek:

cnmmmmm nurgülcümmm oyy hayatımmm maşallah yarabbimmm sağlıkla kucağınada alıcaksın inş....bi çıpıda minnoşunu alıverirsin kucağına inş...düşünsene sayılı günlein kaldı yarabbim ne büyük bir mucize...oy oy....doğumda bizim içinde dua et olurmu:çok üzgünüm:

canımbebek sana da sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim. ne güzel 5 ay bitmiş.. hareketlerini daha net hissedeceğin en güzel haftalardasın şuanda... allah kucağına almayı nasipetsin...

esengül teşekkür ederim canım... senin için de dua edeceğim doğumda inşallah... sizler için bol bol dua edeceğim, kendim için de şükredeceğim...

esengül teşekkür ederim canım... senin için de dua edeceğim doğumda inşallah... sizler için bol bol dua edeceğim, kendim için de şükredeceğim...
Canım ne güzel hayırlısı ile kızına sağlıkla kavuşmanı dilerim.Hiç stres yapma.Doğacak nasıl olsa ve herşeye bedel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…