kızlar selammmm geldik bizzzz... kaydirigubbakcemile3 ay aman bizi merak da etmiş sevgili teyzoşlar... teşekkür ederiz...kaydirigubbakcemile2
baya bir ağırlaştım kızlar ama bir sıkıntı yok çok şükür... yarın sabah bir nst çektirip sonra da muayene oalcağım...
37. hafta... şaka gibi....
doğuranlar bir bir kayboluyor buradan...
hafza da doğurdu.... inşallah iyidir bebeği ve kendisi...
respicim ne kadar güzel bir rüya görmüşsün... hareketlerini de hisstmek ne güzel.. maşallah size.. ama artık cinsiyetini de bilelim... göstersin bu kız mı erkek mi kendisini... kaç hafta oldu canım... neredeyse detaylıya gireceksin... böyle olunca geç belli oılunca kız derler... bizde tutmuştu bu varsayım...
benim cumartesi tansiyonum yükseldi yine... tesadüf eseri görüştüğüm bir doktor tanıdığım dedi ki burnun büyümüş tansiyonun yükselmiş senin hemen ölçtür... şaka yapıyor sandım, alerjim var silmekten şişti burnum dedi... 3 ay oldu hala geçmedi de şu illet hastalık... yok dedi senin tansiyonun normal değil, hemen eve git yat dinlen, işi bırak... dedim daha 7 ocakta bırakıyorum ben o zaman izne çıkacağım.. geç kalmışsın senin ayakta kalmaman lazım, oturman lazım dedi... bu konuşmanın üzerinden 5 dakka geçmeden, çok şiddetli bir baş ağrısı başladı, hemen eve gittik, yatıp uyudum da ancak kendime geldim... pazar da dinlenince bugün çok daha iyiym...
aman kızlar gebeliğin ilk zamanalrı düşük tansiyon iyi hoş da sonuna doğru aniden yükselmeler gerçekten zaten ağır olan bünyeyi iyice yoruyor....
burun şimesinden tansiyon çıkması anlaşılıyormuş.. bunu da öğrenmiş oldum... ölçtürdüğümde normaldi aslında tansiyonum... 12 / 7'ydi...
iyi ki bütün alışveriş ve eksikleri tamamladık.. artık gerçekten bir yerden bir yere gitmek zulüm oldu...
bugün ana kucağı ve çantamız da gelince herşeyimiz tamam.. kıyafetler yıkandı ütülendi.. oda da hazır... sonra kuaför işim ve doğum yapacağım hastane ile görüşmem kalıyor... eşim d eçikoalta işini halledecek...
bir arkadaşım asatrolojik oalrak 24 ocak'a kadar bir gerileme olduğunu söyledi... ben de oğlak burcuyum en çok beni etkiliyormuş sanırım... tüm burçlar etkileniyor da... oğlaklar için daha sıkıntılı... doğum için 24 ocak sonrası olsa diye düşündüm bugün... mesela 25 ocak... tabii elimizde olursa...
bakalım tüm bunlara sevgili doktorum ne diyecek... o ne derse o elbette.... :lepi:
Toprakcığım sıramı sana vereceğim sonra.... sositososito
sena seni çok özledim... inşallah iyisindir....gamyoncuiremsu