Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

herkese merhaba!!!! ben geldim arkadaşlar........30 aralık çarşamba saat 15 :27 sezeryan ile doğum yaptım .......ve kızçeme kavuştum çok şükür..........şimdi evimizdeyiz ikimizde iyiyiz çok şükür............darısı bütün doğum bekleyenlerin başına inşllh............geçmiş sayfaları okuyamadım umarım hepiniz de çok iyisinizdir............baby seninde çok az kaldı Allah yardımcın olsun............:Saruboceq:
Hafza geçmiş olsun.Allah anne ve babası ile uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.Ne güzel kokuyordur o şimdi.

Yeni bir hayata hazır mıyım? Geri Sayım Başladı...

5/1/2010 ·

En son 34. haftada muayene olmuştum. Bugün kızım SAT'a göre 36+2 günlük...

Önce sabah erkenden NST çektirdim... Herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür...

Doktorumuz Osman Hoca'ya gösterdik, o da beğendi... sonra muayeneye geçtik...

37 Haftalık hatta 37 buçuk haftalık bir gelişime sahip olduğunu söyledi... Buna sevindim elbette, çünkü kızımın kilosu 3 kilo olmuş... mm'lerden 3 kilolara geldik... ne büyük bir mucize...hihoyyyt

Artık ultrasonda görüntüsü pek anlaşılmıyor... oldukça büyümüş ve ekranı kaplıyor...:nazar:

Herşey yolunda dedi osman hoca, 15-20 Ocak gibi doğum görünüyor dedi... 12 Ocak'ta yeniden muayene olacağım, o gün net tarihi belirleyeceğiz...:asigim:

Gelişiminin önde olmasına sevindim ama bir taraftan doğuma bu kadar da yakın olmak bir anda tatlı bir heyecan sardı beni... Her ne kadar geceleri uyuyamasam, artık doğsa desem de....

Ellerim ve ayaklarım şiş bu sıra, ama tansiyonumun normal, çok sık yükselmiyor çok şükür... Şişkinliğe magnezyumun iyi geleceğini söyledi doktorum, ben de içeriğinde sodyum yani tuz var diye şişkinlik yapıyordur diye düşünüyordum... yine düzenli içmeye başladım...

Yeni bir hayata hazır mıyım? Bu sıra Tracy Hogg'ın kitabını okuyorum, bebek büyütmek ayrı bir işmiş gerçekten...

Annem geliyor önümüzdeki hafta doğumdan önce... iyi ki var... o olmasa daha panik olurdum sanırım....

Daha önce de b-HCG testi için geri sayım yapmıştım... bu bekleyiş farklı bir bekleyiş... Geri sayım başladı...:eek:

Babytwin sana da kızına da maşallah...Doğana kadar 3.300 olur heralde pompiş kızın...Dediğin gibi yeni bir hayat bizim için...Hayatımıza yeni bir ünvan daha katılıyor.Önce bebek sonra çocuk sonra genç kız daha sonra mesleğimize ait ünvan sonra gelin daha sonra kadın ve şimdide anne ünvanına sahip oluyoruz...Belki de hayatımızda ki en güzel ünvanı alıcağız çok yakında...Yeni bir şey endişeyi ve heyecanı da beraberinde getiriyor...Ama ben biliyorum Diğer ünvanların nasıl hakkını verdiysek bu en güzel ünvanın da hakkını vereceğiz çok iyi birer anne olacağız...Üstelik biz onların kıymetini zor kavuştuğumuz için o kadar iyi biliyoruz ki...

Canım ne güzel hayırlısı ile kızına sağlıkla kavuşmanı dilerim.Hiç stres yapma.Doğacak nasıl olsa ve herşeye bedel olacak.

teşekkürler canım, inşallah sırası ile hepimiz bir bir kavuşuruz bebeklerimize...
haklısın, öyle ya da böyle doğacak, stres yapmaya gerek yok...kaydirigubbakcemile2

Babytwin sana da kızına da maşallah...Doğana kadar 3.300 olur heralde pompiş kızın...Dediğin gibi yeni bir hayat bizim için...Hayatımıza yeni bir ünvan daha katılıyor.Önce bebek sonra çocuk sonra genç kız daha sonra mesleğimize ait ünvan sonra gelin daha sonra kadın ve şimdide anne ünvanına sahip oluyoruz...Belki de hayatımızda ki en güzel ünvanı alıcağız çok yakında...Yeni bir şey endişeyi ve heyecanı da beraberinde getiriyor...Ama ben biliyorum Diğer ünvanların nasıl hakkını verdiysek bu en güzel ünvanın da hakkını vereceğiz çok iyi birer anne olacağız...Üstelik biz onların kıymetini zor kavuştuğumuz için o kadar iyi biliyoruz ki...

evet canım 3.300- 3.500 orası doğar diye bekliyor doktorumuz da. ben annemin değerini hep bildim, ama bu gebelik sırasında çok daha iyi anladım, anne'nin ne demek olduğunu... gerçekten yaşamadan bilinmez...
inşllah her kadın tadar bu duyguyu...
gamyoncuiremsu

dün eselle görüştüm, bizi ara sıra okuyormuş ama yazamıyormuş. kızları sırayla gelmiş eve... şimdi ikisi de yanındaymış... oldukça yoğunmuş... bebekler yokken uzun uzun bazı şeyler yazmış ama gönderemedim sorun çıktı sitede diyor... çok iyi geliyordu sesi ama... allah kolaylık versin gerçektnei bişz bir tane ile nasıl başedeceğiz diye düşüürken o iki tane ile başediyor bile... aklinialirimsmile

geçen gün de meryem aradı, o da ilk aramamdaki gibi ağlamıyordu artıki sesi çok iyi geliyordu... toparlanmışlar baya... çok ama çok güzel bir duygu dedi.... o da girememekten yakındı... akannehir

selam kizlar nasilsiniz??bende ALLAHA Sükür dört göle bekledim inelerimi aldim ayin 15 de ilk inemi vurcam göbüsden iste o an benim icin tedavim baslamis olcak kizlar dualarinizda benide unutmayin cok ihtiyacim var....hepinizi öpüyorum

tekrar selam kızlar opuyorumnanaktan
Ocak ayının 15inin haftası bir sürü şeye gebe desenize

o gün benim kontrolum var ve muhtemelen cinsiyeti de belli olur artık boshayallersmile
Asuman da tedavisi için ilk iğnesini vurulacak hihoyyyt
dediğine göre Nurgül de o haftalarda doğuma girecek,Cemresiyle kavusacak a.s.

Allah hepimizin yardımcısı olsun,inşallah hayırlı haberlerle dolduracagız bu sayfaları

respicim insallah 2010 hepimiz icin cok ama cok güzel bi sene olur....

günaydın kızlar...

bugün işte son günüm...

eşim bugün hürgeneralsin dedi... bayanssulusmile

artık evde olacağım... dinlenme zamanı...

iyice şiitim...

fazla giremeyebilirim ama sizleri ihmal etmemeye çalışacağım... olumunekankayizsmile

babytwin .... hadi hayirlisi,iyi ettin yogun bir doneme girmeden once bi guzel dinlnirsin insallah.. Sezeryan tarihin ne zaman ?? Heyecan doruktadir simdi :eek:) Ben bile 30.haftaya girdikten sonra heyecan basti.telas sardi beni. Bebegin herseyin yetistirebilecekmiyim ? Ya erken gelirse,daha hazir degilim filan hersey allak bullak kafamda .. Ama tabi herseyde once oglusumu buyuk bir merakla ve heyecanla bekliyorum,ona sarilip opup koklamak istiyorum.. Cok guzel ya yanimiza bi arkadas,sevgili,hersey onlar yaaa..

Bu arada bebegin esyalarini kiyafetleri vs, ne zaman yikamaliyim tam karar veremiyorum ben..??

teşekkürler mihribancığım... sizler de yaklaştınız artık... inşallah yeni gebeler de katılır aramıza...

kızlar alışverişinizi işlerinizi 36. haftaya kadar halledin derim ben... yani ben mi böyle oldum bilmiyorum 3 gündür kımıldayamayacak hale geldim... ayakta duramıyorum, oturamıyorum ve yatamıyorum... ben ne yapayım siz söyleyin? fazla bir seçenek yok bunlardan başka... gözünüzü korkutmak istemem ama ben baya bir yıldım...

her akşam dokuzda yatıyorum, dün gece eşimin beni aldatttığını görmüşüm rüyamda... alsanaalsanasmile onu boşuyordum.... düşünün artık.. bayanssulusmile bir uyandım ki adam gayet masum uyuyor yanımda... çok şükür rüyaymış dedim, acayip rahatladım... düşünün bilinç altım nasıl manyak oldu... ohaoldumsmile

teşekkürler mihribancığım... sizler de yaklaştınız artık... inşallah yeni gebeler de katılır aramıza...

kızlar alışverişinizi işlerinizi 36. haftaya kadar halledin derim ben... yani ben mi böyle oldum bilmiyorum 3 gündür kımıldayamayacak hale geldim... ayakta duramıyorum, oturamıyorum ve yatamıyorum... ben ne yapayım siz söyleyin? fazla bir seçenek yok bunlardan başka... gözünüzü korkutmak istemem ama ben baya bir yıldım...

her akşam dokuzda yatıyorum, dün gece eşimin beni aldatttığını görmüşüm rüyamda... alsanaalsanasmile onu boşuyordum.... düşünün artık.. bayanssulusmile bir uyandım ki adam gayet masum uyuyor yanımda... çok şükür rüyaymış dedim, acayip rahatladım... düşünün bilinç altım nasıl manyak oldu... ohaoldumsmile

babytwincim allah hayırlısı ile bebeğine kavuşmayı nasip etsin.tedavim ilk başladğında tanıdım seni.güzel yazıların hep içimi rahatlattı..heyecan içinde aldım hamilelik haberini.ne mutlu bana ki senin gibi ilk denememde 1 tane bebiş bana tutundu.bugün itibari ile 7+1 haftalık hamileyim.gerçi benim lekelenmelerim oluyo.hatta 2 gün önce biraz fazla bi kanama oldu ama doktorum kontrol etti ve önemli olmadığını söyledi.hatta daha önce göremediğimiz kalp atışınıda o vesile ile erken gördük.çok şükür.ama tabi korkuyorum yinede.umarım senin gibi sağlıkla son günlere gelebilirim.fazla yazamayabileceğini söylemişsin ama yine de habersiz bırakma bizi merak ederiz.tekrar hayırlı doğumlar.

respicim insallah 2010 hepimiz icin cok ama cok güzel bi sene olur....

inşallah hepimiz için öyle olur canım a.s.

günaydın kızlar...
bugün işte son günüm...
eşim bugün hürgeneralsin dedi... bayanssulusmile
artık evde olacağım... dinlenme zamanı...
iyice şiitim...
fazla giremeyebilirim ama sizleri ihmal etmemeye çalışacağım... olumunekankayizsmile

senin adına çok sevindim , bu süreçte bolca dinlenip enerji toplaman gerek
gerçi çok da bişi kaçırmış sayılmazsın ekranlarda izlenecek hiçbişi yok maalesef
artık evde oldugun için mecburiyetten izdivaçseverler grubuna seni de bekliyoruz vereliniortak kaydirigubbakcemile3

selam canım, nasılsın... çok mutlu oldum bebeğin büyüdü.. daha dün gibi heyacanlarını beraber yaşamıştık.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. darısı da başımıza olsun:)

Teşekkürler arkadaşlar.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Buradan hep güzel haberler almak istiyoruz.Peşimizden gelecekleri bekliyoruz sabırsızlıkla.

hepinize merhaba...

dinledim, kendimi dilnedim .. bolca etrafı dinkedim düşündüm...
sonunda karar verdim kimse kendi doğrusunu başkası için değiştirmiyor, haklı mısın haksız mısın çok önemsenmiyor ..o yüzden boşvermeye karar verdim.. kendi uygulamak istediklerim yapılmıyorsa omuz silkip yoluma devam ediyorum,, ne bir açıklama ne bir teyit beklemeden, kendim de yapmadan.. böyle daha iyi gibi oldu :)) Birkaç hafta yazdıklarımı okuyanlar zaten hikayenin başını anımsayacak ..

Nurgül cüm ben de seni, ve sizleri özledim.. bazen burası bana terapi gibi geliyor, çok da uzak kalmamaya kararlıyım..devir teslim yapmıştım ama sizlerin törenlerini de merak ettiğimden hep aklımdasınız. Ben şimdi yeni anne olmuşlar başlığında toplanalım diye öneriyorum ama bu başlığın daha doğrusu bu bölümün altında konu açmak bşiraz ayıp olabilir..GEBELIK bölümünde açacağım, Tüp tedavisinden sonra anne olanlar diye yazarım başlığı ..Doğuran gelsin arkadaşlar, bu sayfayı da ihmal etmeyelim burda bekleyen nice arkadaşlarımız var...Allah onlara da bizim geçtiğimiz pozitif yolculuğu nasip etsin, inşallah bizlerden de şanslı olur hikayeleri...

Dün oğluşumun 40 ı çıktı teyzeleri...Şaka maka inanamıyorum onca eziyet onca uykusuzluk onca sinir harbi derken adam olma yolunda ilerliyor benim paşaaammm :ecrin_bebek: Elbette büyüyecek elbette ilerleyecek ama insan bazen o kadar umutsuz olabiliyor ki sanki sıkıntı hiç geçmiyecek gibi geliyor, eli kolu bağlanıyor insanın..Ne bileyim bana öyle oldu biraz üst üste geldi herşey...

40 törenimizi anlatayım ; ben inanmıyorum ama isteyenlerin de gönlünü yapalım diye bu törenin yapılmasına ses çıkarmadım. oğlumun yıkama suyuna 40 kere Ayetel Kürsi daldırdım ( bak bunu sevdim, en inanadığım ve sevdiğim duadır bu çünkü ) sonra babaannemiz 40 kaşık saydığı temiz suyu banyo biterken dualarla başının üstünden döktü.. Ananaemiz türkçe iyi temenniler ve dualarda bulundu, yardımcı kadınımız da işi biten banyo suyunu bahçemize bu tören için aldığımız gül fidesini dikti ve suyunu toprağına döktü suladı... Ben hiç anlamam bööle işlerden ama onlar el birliği ile yaptılar, ben sadece oğlumu yıkadım :kedi:

Eve bir hassas bebek terazisi aldım, psikopat annenin önde gideniyim, her hafta 2-3 kez oğlanı atıp üstüne kg ölçüyorum:))) Anaapıyım ilk başlarda lohusa depresyonunmla bu oğlşanı ben besleyemiyorum takıntısından kafayı yiyodum, şimdi bööle rahat oldu aldığı kg takip edebiliyorum. 1. ay sonunda 3900 gr idi. 10 gün evvel yani..Şimdi ise 4300 gram , 10 günde 400 gr iyi bir ağırlık artışı..Kitaptan takip ettiğim kadarı ile 2. ayda toplamda 800-900 gr normal ve olması gereken kg ..Bu gidişle biz 1 kg alabiliriz 2. ay sonu ki oğlum tüm bebek reflüsüne ( her memeden sonra kusuyor ) kolik olmasına ve huzuzrsuzluğua, uykusuz kaldığı günlere - gecelere rağmen besleniyor demektir..Kalanına allah kerim çekeceğiz. Doktor kolik 3. ay sonunda biter malesef çekeceksin dedi.. meme emdikten sonra tüm arkadaşlarımın bebeklerine baktım 15-bilemedin 30 dakşika içinde uyuya kalıyorlar. Benim oğlumun emmesi + gaz seansı+ kusması + hıçkırığı + temizlenmesi ve uyuması 1,5-2 saati buluyor.. Uyuduğunda ise 45 dakika-1 saat uyuyup gene karnı acıktıı için uyanıuyor ve böylece benim omuzumdan kucağımdan hiç inmemiş oluyor..ınse de saadet en fazla 1 saat ... Bu kısır döndü içinde 40 gnümüzü tamamladık, darısı kalan 40-50 günümüzün başına ne diyeyeim...sevgiyle, uykusuzlukla, mutlulukla, yorgunlukla yuaşıyorum buna da sonsuz şükür..hiç de gelmeyebilirdi oğluşum...

Sizlere bebek doğumundan sonra tiyolarım vari ama kafanızı şişirmek istemem , isteyen / soracak sorusu olanlar bana özelden msj atsınlar mail adresimi vereyim ...onlar haberleşmeye devam ederiz.

Hepinizi öpüyorum , sağlıkla sevgiyle kalın...

hafza - respi- toprak- sinem- nayi- asuman- ve diğer arkadaşlar ..
ilerleyen hamileklerinizin sonlarına yakşaltınız kiminiz kimi cinsiyet bekliyor kimi daha yolun başında, kimi tedaviye başlıyor.. kızlar hepinizin güzel haberlerini merak ediyorum, inşallah sağlıkla huzurla tamamlanır hepsi..

X