Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar namaz kılıyormusunuz. Birtürlü düzenli hale getiremedim. Çok istiyorum 2 gün başlıyorum 3. Gün bırakıyorum. Bu sabahta sabah namazıyla başladım. İnşallah misafiri bahane edip bırakmam :KK43:

Vermedi hatta sordum da biliyor musunuz ama laf arada kaynadı sabah ağladım biraz attım stresimi rahatlattı Cuma günü duruma göre isteyeceğim ısrarla verirse kullanırım vermezse tekrar famera derse pnaarozeer pnaarozeer bilmiyorum almıştım kutuda var 20 tane yine 5 gün 2 defa hap içerim ama öyle yumurta takibi yumurtlama takibi falan vesaire yapmam kendimi o strese sokmam heyecana kapılmamak icin
Allah razı olsun güzel kalbiniz desteğiniz için tanımasam da iyi ki varsınız ♥️🌸🙏🏻
kuzucuğuuum sen kendine odaklan sen bana güzel haberlerini vereceksin böyle böyle umudumu yeşerteceksin az kaldı sabret @sev9 🥰🙏🏻
Canım seni etiketlemeyi unutmuşum hakkını helal et 🤍 Cookiie Cookiie

Yakinmiyiz acaba yakın olsak iyiydi 🥰 Beylikdüzü ndeyim ben
Canım beylikdüzünde önerebileceğin doktor varmı. Ben bu ay olmazsa değiştiricem. Silivride de hiç doğru dürüst benim doktorumdan başka yok. Yani varda. Eşimin illa kadın olcak diye saçma bir takıntısı var. Bu ayda olmazsa beylikdüzü avcılar açılmayı düşünüyorum. Çerkezköy çorluda aklımda ama oraya ulaşım zor :KK43:

Canım beylikdüzünde önerebileceğin doktor varmı. Ben bu ay olmazsa değiştiricem. Silivride de hiç doğru dürüst benim doktorumdan başka yok. Yani varda. Eşimin illa kadın olcak diye saçma bir takıntısı var. Bu ayda olmazsa beylikdüzü avcılar açılmayı düşünüyorum. Çerkezköy çorluda aklımda ama oraya ulaşım zor :KK43:
Canım doktorumu onerebilirim çok seviyorum beni çok rahatlatıyor ama erkek biz İstanbul'a tasinali 1 yiloldu çok bilmiyorum ama istersen doktorum Mehmet alicik

Vermedi hatta sordum da biliyor musunuz ama laf arada kaynadı sabah ağladım biraz attım stresimi rahatlattı Cuma günü duruma göre isteyeceğim ısrarla verirse kullanırım vermezse tekrar famera derse pnaarozeer pnaarozeer bilmiyorum almıştım kutuda var 20 tane yine 5 gün 2 defa hap içerim ama öyle yumurta takibi yumurtlama takibi falan vesaire yapmam kendimi o strese sokmam heyecana kapılmamak icin
Allah razı olsun güzel kalbiniz desteğiniz için tanımasam da iyi ki varsınız ♥️🌸🙏🏻
kuzucuğuuum sen kendine odaklan sen bana güzel haberlerini vereceksin böyle böyle umudumu yeşerteceksin az kaldı sabret @sev9 🥰🙏🏻
Iyide yumurta takibi yaptırmak daha iyi en azından ne zaman büyüdü etti hepsini bilirsin ona göre ilişkiye girersin şimdi bilmeden her defasında umutlanacaksin o dahakötü ben öyle 7 ay geçirdim haftada test yapıyodum hep negatif yumurtlama oldu mu olmadı mi bilmeden ama şimdi bi umudum var en azından günlerini biliyorum ona göre ilişkiye giriyorum. Ne kadar stresli olduğunu anlaya biliyorum ama en sağlıklısı bende doktor kontrolü

Canım doktorumu onerebilirim çok seviyorum beni çok rahatlatıyor ama erkek biz İstanbul'a tasinali 1 yiloldu çok bilmiyorum ama istersen doktorum Mehmet alicik
Tamam canım bir bakalım sağolasın. Ama işte böyle bir takıntısı var. Burdada çok iyi 3 tane erkek doktor var. Hatta bitanesi zamanında annelerimiz gitmiş o kadar tecrübeli. Ama işte biraz bu konuda geri kafalı benim koca aşamadım bu düşüncesini :KK43:

X