- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
Sağol canım yakın olsanızda sizleride ağırlasam yüz yüze delirsekMaşallah kuzucum misafir güzeldir kolay gelsin şimdiden
Haber ver doktordan sonra canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım yakın olsanızda sizleride ağırlasam yüz yüze delirsekMaşallah kuzucum misafir güzeldir kolay gelsin şimdiden
Tamm canımMaşallah kuzucum misafir güzeldir kolay gelsin şimdiden
Yeterli büyüklüğe geldilerse belki olursun kuzucummKuzu ins büyümüştür büyümelerine sıkıntı yoktu ama bugunnigne olmam bence haftaya olurum sanrm
Yakinmiyiz acaba yakın olsak iyiydi Beylikdüzü ndeyim benSağol canım yakın olsanızda sizleride ağırlasam yüz yüze delirsek
Aaaa yakınızz ben silivrideyimYakinmiyiz acaba yakın olsak iyiydi Beylikdüzü ndeyim ben
İns cnm vücudum alev gibiYeterli büyüklüğe geldilerse belki olursun kuzucumm
Aaaa yakınızz ben silivrideyim
Ateşmi yapıyor canım ovulasyon yaklaştığı için olurdurİns cnm vücudum alev gibi
Canım seni etiketlemeyi unutmuşum hakkını helal et CookiieVermedi hatta sordum da biliyor musunuz ama laf arada kaynadı sabah ağladım biraz attım stresimi rahatlattı Cuma günü duruma göre isteyeceğim ısrarla verirse kullanırım vermezse tekrar famera derse pnaarozeer bilmiyorum almıştım kutuda var 20 tane yine 5 gün 2 defa hap içerim ama öyle yumurta takibi yumurtlama takibi falan vesaire yapmam kendimi o strese sokmam heyecana kapılmamak icin
Allah razı olsun güzel kalbiniz desteğiniz için tanımasam da iyi ki varsınız
kuzucuğuuum sen kendine odaklan sen bana güzel haberlerini vereceksin böyle böyle umudumu yeşerteceksin az kaldı sabret @sev9
Ne demek bebeğim helali hoş olsun ne yaptımkii, birbirimizin güzel haberlerini alalım biran önce de başka hiçbirşey istemiyorumCanım seni etiketlemeyi unutmuşum hakkını helal et Cookiie
Canım beylikdüzünde önerebileceğin doktor varmı. Ben bu ay olmazsa değiştiricem. Silivride de hiç doğru dürüst benim doktorumdan başka yok. Yani varda. Eşimin illa kadın olcak diye saçma bir takıntısı var. Bu ayda olmazsa beylikdüzü avcılar açılmayı düşünüyorum. Çerkezköy çorluda aklımda ama oraya ulaşım zorYakinmiyiz acaba yakın olsak iyiydi Beylikdüzü ndeyim ben
Amin inşallah canım benimNe demek bebeğim helali hoş olsun ne yaptımkii, birbirimizin güzel haberlerini alalım biran önce de başka hiçbirşey istemiyorum
Canım hiç umudunu kaybetme şimdi tedaviyi bırakıyormusun ben oralara ben vakıf olamadım. Evdemi kullanıcaksın femarayı ama dikkatli kullan Allah korusun kist mist olmasın bide onunla uğraşmaAmin inşallah canım benim
Rica ederimanladım çok teşekkür ederim
Canım doktorumu onerebilirim çok seviyorum beni çok rahatlatıyor ama erkek biz İstanbul'a tasinali 1 yiloldu çok bilmiyorum ama istersen doktorum Mehmet alicikCanım beylikdüzünde önerebileceğin doktor varmı. Ben bu ay olmazsa değiştiricem. Silivride de hiç doğru dürüst benim doktorumdan başka yok. Yani varda. Eşimin illa kadın olcak diye saçma bir takıntısı var. Bu ayda olmazsa beylikdüzü avcılar açılmayı düşünüyorum. Çerkezköy çorluda aklımda ama oraya ulaşım zor
Merhaba tekrardan ben yorumları çok takip edemedim ne durumdasınız ben dün regl oldumGittiğimde doktor ne derse paylaşayım canı
Sende haber canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Iyide yumurta takibi yaptırmak daha iyi en azından ne zaman büyüdü etti hepsini bilirsin ona göre ilişkiye girersin şimdi bilmeden her defasında umutlanacaksin o dahakötü ben öyle 7 ay geçirdim haftada test yapıyodum hep negatif yumurtlama oldu mu olmadı mi bilmeden ama şimdi bi umudum var en azından günlerini biliyorum ona göre ilişkiye giriyorum. Ne kadar stresli olduğunu anlaya biliyorum ama en sağlıklısı bende doktor kontrolüVermedi hatta sordum da biliyor musunuz ama laf arada kaynadı sabah ağladım biraz attım stresimi rahatlattı Cuma günü duruma göre isteyeceğim ısrarla verirse kullanırım vermezse tekrar famera derse pnaarozeer bilmiyorum almıştım kutuda var 20 tane yine 5 gün 2 defa hap içerim ama öyle yumurta takibi yumurtlama takibi falan vesaire yapmam kendimi o strese sokmam heyecana kapılmamak icin
Allah razı olsun güzel kalbiniz desteğiniz için tanımasam da iyi ki varsınız
kuzucuğuuum sen kendine odaklan sen bana güzel haberlerini vereceksin böyle böyle umudumu yeşerteceksin az kaldı sabret @sev9
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bi an önce güzel haberlerini alırızSon 2 yıldır doktordayiz cnm gecennyil kg insülin direnci hallettim şimdi ikinci tedavi surecindeyim
Tamam canım bir bakalım sağolasın. Ama işte böyle bir takıntısı var. Burdada çok iyi 3 tane erkek doktor var. Hatta bitanesi zamanında annelerimiz gitmiş o kadar tecrübeli. Ama işte biraz bu konuda geri kafalı benim koca aşamadım bu düşüncesiniCanım doktorumu onerebilirim çok seviyorum beni çok rahatlatıyor ama erkek biz İstanbul'a tasinali 1 yiloldu çok bilmiyorum ama istersen doktorum Mehmet alicik