bugün kaçıncı gün canım senin iğneden sonra?Kızlar bugünde sağ kasığımda bir ağrı var hareket edemiyorum. Bugün büyük gün wcden cıkamam artık
Bence de kullanma yani ben kullandığım zaman azalır adetim bırak temizlensin canım için ayaklarını sıcak tutmaya çalış.Kızlar ilk kez klomen kullanmıştım sonuç negatif aşırı ağrılı geçiyor adetim ondan mı acaba ilaç falan da kullanmak istemiyorum şuan
ya bende anlamadım sadece her gün iğne vurulacaksın dedi doktorum yoğundu çok bişe soramadım belki sizler bilirsiniz diye sormak istedimCanım çatlatma iğnesi sonrasımı günlük iğne olucaksın
Hee o zaman dün pik yapmış canım. Değerlendir sakın kaçırma
anladım çok teşekkür ederimKlomen ve femara fayda etmezse eğer yumurta büyütmek kaliteli yumurta üretmek için ignesi tedavisine geçiliyormus doktorum bana bu şekilde bilgi verdi ama iğneler de pahalıymis sanırım zor bir tedavi tüpbebek aşamasının bir altiymis hemn hemen
Günaydın bebeğim söyleye söyleye getircen artık tamam unut yok öyle bişeyKızlar bugünde sağ kasığımda bir ağrı var hareket edemiyorum. Bugün büyük gün wcden cıkamam artık
İğne günü haric bugün 7. Günüm kuzumbugün kaçıncı gün canım senin iğneden sonra?
Canım geçen ay benimde aşırı ağrılı geçti. Tam gece yatarken geldi. Sabaha diri çıktım ağrıdan bi belime bi sol tarafına bi sağ tarafıma bi ortaya sancı gezdi resmenKızlar ilk kez klomen kullanmıştım sonuç negatif aşırı ağrılı geçiyor adetim ondan mı acaba ilaç falan da kullanmak istemiyorum şuan
Kan sulandırıcı falanmı acaba canım. Bi onu duydum ama onuda gebelik öğrenince başlıyorlarya bende anlamadım sadece her gün iğne vurulacaksın dedi doktorum yoğundu çok bişe soramadım belki sizler bilirsiniz diye sormak istedim
Demiyorum canım tamam düşünmüyorumHepinizee gecikmeli günaydın kızlar bugün fazla uyumuşumDefneninannisi Drdr17 B byzz1
M Mucizegibiii yumurtalar çok iyi maşallah bebeğim ya progestan felan kullansan olmaz mı ki off moralim bozuldu valla
Ohh mis maşallah her gün misafir ağırlıyosun nerdeyseİğne günü haric bugün 7. Günüm kuzum
Canım geçen ay benimde aşırı ağrılı geçti. Tam gece yatarken geldi. Sabaha diri çıktım ağrıdan bi belime bi sol tarafına bi sağ tarafıma bi ortaya sancı gezdi resmen
Kan sulandırıcı falanmı acaba canım. Bi onu duydum ama onuda gebelik öğrenince başlıyorlar
Günaydın bebeğim söyleye söyleye getircen artık tamam unut yok öyle bişeyBenim de göğüsler iyice normale döndü niye bu kadar düştü bu hormonlar ya ne hassasiyet kaldı ne dolgunluk tırsıyorum
Demiyorum canım tamam düşünmüyorum
Günaydınn
Benimde misafirim gelcek işlerimi hallettim kahve keyfimi yapıyorum
Ya valla pandemiden aslında kimseyi kabul etmiyorum. Pazartesi arkadaşım geldi cünkü gectiğimiz hafta 2 3 kere aramıştı gelmek için hepsinde erteledim. Pazarteside bişeu diyemedim. Bugünde eşimin halası oda geçen hafta 2 kere aradı annemdeydim ikisinde de . Onada ayıp oldu diye bugün çağırdım. Hemenn arka apartmanımızda oturuyor zaten misafir sayılmazOhh mis maşallah her gün misafir ağırlıyosun nerdeyse
Canım 15:30 randevum
Gunaydinn tatlımGünaydın bebeğim söyleye söyleye getircen artık tamam unut yok öyle bişeyBenim de göğüsler iyice normale döndü niye bu kadar düştü bu hormonlar ya ne hassasiyet kaldı ne dolgunluk tırsıyorum
Hepinizee gecikmeli günaydın kızlar bugün fazla uyumuşumDefneninannisi Drdr17 B byzz1
M Mucizegibiii yumurtalar çok iyi maşallah bebeğim ya progestan felan kullansan olmaz mı ki off moralim bozuldu valla
Maşallah kuzucum misafir güzeldir kolay gelsin şimdidenYa valla pandemiden aslında kimseyi kabul etmiyorum. Pazartesi arkadaşım geldi cünkü gectiğimiz hafta 2 3 kere aramıştı gelmek için hepsinde erteledim. Pazarteside bişeu diyemedim. Bugünde eşimin halası oda geçen hafta 2 kere aradı annemdeydim ikisinde de . Onada ayıp oldu diye bugün çağırdım. Hemenn arka apartmanımızda oturuyor zaten misafir sayılmaz
Haber ver doktordan sonra canımGunaydinn tatlım
Arkadaş nasıl progestan vermezler ya benım rahim kalınlıgım tam dedi doktor yinede riske atmiyim dedi progstan verdi yani
Hiç öyle düşünme önce kendi saglıgın için sağlıklı beslenmeye başla akşamları yürü havalarda güzel artık. Bebişi çok istediğini vicuduna sinyallerini gönder. İnan bana başka yolu yok kendi sağlıgın için .
Vermedi hatta sordum da biliyor musunuz ama laf arada kaynadı sabah ağladım biraz attım stresimi rahatlattı Cuma günü duruma göre isteyeceğim ısrarla verirse kullanırım vermezse tekrar famera derseSanırım o zamandan sonra yoğunluk olcak batlar hep p zamana
Olurmu olur kız
Canım hepimizde bu belirtiler var iğnemi gebelikmi bilmiyoruz bekleyip görücez beklemek zor olsada
Canımm bikre daha dene bakalım rahim duvarı için progestan verir belki doktorun
Hadi yumoşlar büyümüş olsun iğneni ol gelCanım 15:30 randevum
Son 2 yıldır doktordayiz cnm gecennyil kg insülin direnci hallettim şimdi ikinci tedavi surecindeyim5 yıldır mi tedavi goruyosun yoksa yeni mi başladın canım. Gittiğim doktorlarda aynısını diyo düzelir diyo ama işte
Aynen ya bu ilaçlardan herhalde ah bi adet olmasak şöyle 9ay falanİğne günü haric bugün 7. Günüm kuzum
Canım geçen ay benimde aşırı ağrılı geçti. Tam gece yatarken geldi. Sabaha diri çıktım ağrıdan bi belime bi sol tarafına bi sağ tarafıma bi ortaya sancı gezdi resmen
Kan sulandırıcı falanmı acaba canım. Bi onu duydum ama onuda gebelik öğrenince başlıyorlar
Günaydın bebeğim söyleye söyleye getircen artık tamam unut yok öyle bişeyBenim de göğüsler iyice normale döndü niye bu kadar düştü bu hormonlar ya ne hassasiyet kaldı ne dolgunluk tırsıyorum
Demiyorum canım tamam düşünmüyorum
Günaydınn
Benimde misafirim gelcek işlerimi hallettim kahve keyfimi yapıyorum
Kuzu ins büyümüştür büyümelerine sıkıntı yoktu ama bugunnigne olmam bence haftaya olurum sanrmHadi yumoşlar büyümüş olsun iğneni ol gel
Aynen canım girdim battaniye altınaBence de kullanma yani ben kullandığım zaman azalır adetim bırak temizlensin canım için ayaklarını sıcak tutmaya çalış.