Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımcım progestan mıydı neydi başladın mı sen ona? Ne zaman başlanıyor beni bi güncelleyin rüyamda görmüşüm gibi oldu sabah sabah ama bi takviye alasım var
Sana helal olsun her sabah eşini mi yolcu ediyorsun erken saatte hayatta kalkamamam çalışmasam :))

Canımcım progestan mıydı neydi başladın mı sen ona? Ne zaman başlanıyor beni bi güncelleyin rüyamda görmüşüm gibi oldu sabah sabah ama bi takviye alasım var
Canımm 4. Gün içtim 1 tane dün içmedim bugün içicem. Doktora sormadığım için çekine çekine içiyorum o yüzden 1 gün arayla

Günaydın ben başladım kuzum . 10 gün fitil şeklinde. Bebek olursa sanırım tutunsun diye
Günaydın canımm teşekkür ederim ben de alayım diyorum
Sana helal olsun her sabah eşini mi yolcu ediyorsun erken saatte hayatta kalkamamam çalışmasam :))
Hahsh saol canım benim o gidince tekrar uyuyorum ama
Günaydın kizlarrrr
Günaydınn fıstığımm
Canımm 4. Gün içtim 1 tane dün içmedim bugün içicem. Doktora sormadığım için çekine çekine içiyorum o yüzden 1 gün arayla
Günaydın bebeğim ben de başlıyayım madem ya

Günaydın canımm teşekkür ederim ben de alayım diyorum

Hahsh saol canım benim o gidince tekrar uyuyorum ama

Günaydınn fıstığımm

Günaydın bebeğim ben de başlıyayım madem ya
Valla canım doktor demedi ama ben kendi kafama göre kullanıyorum. Bide corasprin kullanıyorum. Bakalım inşallah bir sakıncası yoktur artık herşeye sarılır olduk

Eşim covid olduğunda bkullanmisti ama hamilelikte duymamıştım kuzum
Covidde kanı pıhtı yapıyomuş galiba canım o yüzden kullandırıyolar. Kanı sulandırmak için yani. Bebekte kanla gelişiyor ya Ben bikaç kere kan aldırırken kanım çok koyuydu tüpe hiç gelmemişti. Ondan da biraz dedim kullanıyom

İyi yapıyosun kuzucum ben de bi bakayım canım aşırı hamburger ve dondurma istiyoo

Evet cnm covidde oliyormus hayırlısıyla gelsin bebisler bugün durumun nasil

E nabızdan bak hemogogram tam kan sayımın altında PLT değeri , 150 ila 400 arasında olması gerekir . O senın kan pıhtı oranını gösterir.

Kızlar geçen ay bende klomen kullanırken bu kadar ateş basması ve terleme olmuyordu bu ay ateş basıyor resmen böyle bir durumla karsilastinuzmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…