Kız susam sokağı neAy yok ben dizi falan sandım bildiğiniz çocuk şeyiymiş buda elendi
Kız nebileyim dizi sandım değilmiş.Kız susam sokağı nekadere bak yine konu çocuğa geldi
Canımcım progestan mıydı neydi başladın mı sen ona? Ne zaman başlanıyor beni bi güncelleyinKız nebileyim dizi sandım değilmiş.tertemiz delirdik
Günaydın ben başladım kuzum . 10 gün fitil şeklinde. Bebek olursa sanırım tutunsun diyeCanımcım progestan mıydı neydi başladın mı sen ona? Ne zaman başlanıyor beni bi güncelleyinrüyamda görmüşüm gibi oldu sabah sabah ama bi takviye alasım var
Sana helal olsun her sabah eşini mi yolcu ediyorsun erken saatteCanımcım progestan mıydı neydi başladın mı sen ona? Ne zaman başlanıyor beni bi güncelleyinrüyamda görmüşüm gibi oldu sabah sabah ama bi takviye alasım var
Canımm 4. Gün içtim 1 tane dün içmedim bugün içicem. Doktora sormadığım için çekine çekine içiyorum o yüzden 1 gün araylaCanımcım progestan mıydı neydi başladın mı sen ona? Ne zaman başlanıyor beni bi güncelleyinrüyamda görmüşüm gibi oldu sabah sabah ama bi takviye alasım var
Günaydın canımm teşekkür ederim ben de alayım diyorumGünaydın ben başladım kuzum . 10 gün fitil şeklinde. Bebek olursa sanırım tutunsun diye
Hahsh saol canım benim o gidince tekrar uyuyorum amaSana helal olsun her sabah eşini mi yolcu ediyorsun erken saattehayatta kalkamamam çalışmasam :))
Günaydınn fıstığımmGünaydın kizlarrrr
Günaydın bebeğimCanımm 4. Gün içtim 1 tane dün içmedim bugün içicem. Doktora sormadığım için çekine çekine içiyorum o yüzden 1 gün arayla
Valla canım doktor demedi ama ben kendi kafama göre kullanıyorum. Bide corasprin kullanıyorum. Bakalım inşallah bir sakıncası yokturGünaydın canımm teşekkür ederim ben de alayım diyorum
Hahsh saol canım benim o gidince tekrar uyuyorum ama
Günaydınn fıstığımm
Günaydın bebeğimben de başlıyayım madem ya
Kuzum corasprin niye kullanıyorsun ne faydası varmışValla canım doktor demedi ama ben kendi kafama göre kullanıyorum. Bide corasprin kullanıyorum. Bakalım inşallah bir sakıncası yokturartık herşeye sarılır olduk
Kan sulandırıyor canım. Hani kan pıhtılaşmasından dolayı kimyasal olabiliyor ya. O yüzden kullanıyor çok kişiKuzum corasprin niye kullanıyorsun ne faydası varmış
Eşim covid olduğunda bkullanmisti ama hamilelikte duymamıştım kuzumKan sulandırıyor canım. Hani kan pıhtılaşmasından dolayı kimyasal olabiliyor ya. O yüzden kullanıyor çok kişi
Covidde kanı pıhtı yapıyomuş galiba canım o yüzden kullandırıyolar. Kanı sulandırmak için yani. Bebekte kanla gelişiyor yaEşim covid olduğunda bkullanmisti ama hamilelikte duymamıştım kuzum
İyi yapıyosun kuzucum ben de bi bakayımCovidde kanı pıhtı yapıyomuş galiba canım o yüzden kullandırıyolar. Kanı sulandırmak için yani. Bebekte kanla gelişiyor yaBen bikaç kere kan aldırırken kanım çok koyuydu tüpe hiç gelmemişti. Ondan da biraz dedim kullanıyom
Evet cnm covidde oliyormus hayırlısıyla gelsin bebisler bugün durumun nasilCovidde kanı pıhtı yapıyomuş galiba canım o yüzden kullandırıyolar. Kanı sulandırmak için yani. Bebekte kanla gelişiyor yaBen bikaç kere kan aldırırken kanım çok koyuydu tüpe hiç gelmemişti. Ondan da biraz dedim kullanıyom
E nabızdan bak hemogogram tam kan sayımın altında PLT değeri , 150 ila 400 arasında olması gerekir . O senın kan pıhtı oranını gösterir.Covidde kanı pıhtı yapıyomuş galiba canım o yüzden kullandırıyolar. Kanı sulandırmak için yani. Bebekte kanla gelişiyor yaBen bikaç kere kan aldırırken kanım çok koyuydu tüpe hiç gelmemişti. Ondan da biraz dedim kullanıyom
Müthiş bilgi geldi kız senin mesleğin neE nabızdan bak hemogogram tam kan sayımın altında PLT değeri , 150 ila 400 arasında olması gerekir . O senın kan pıhtı oranını gösterir.
Aaa ben baktım 309 normal mi yani acabaE nabızdan bak hemogogram tam kan sayımın altında PLT değeri , 150 ila 400 arasında olması gerekir . O senın kan pıhtı oranını gösterir.