Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapıyosun kuzucum ben de bi bakayım canım aşırı hamburger ve dondurma istiyoo
Ah sioariş ver canım çok canın istiyorsa

Evet cnm covidde oliyormus hayırlısıyla gelsin bebisler bugün durumun nasil
Aminn canım inşallah. Bugün iyiyim ağrım pek yok. Enerjimde yerinde fırsat bu fırsat başladım temizliğe biraz sol yumurtalığıma bişey batıyo sanki ara ara. Aklıma dış gebeliğim geliyor hemen siliyorum düşünceyi
E nabızdan bak hemogogram tam kan sayımın altında PLT değeri , 150 ila 400 arasında olması gerekir . O senın kan pıhtı oranını gösterir.
Aa çok güzel bir bilgi verdin canım bize bakayım hemen
Canım ben adet oldum yeniden klomen kullancam bu ay yeni bat 9 mart oldu Cookiie
Ah canım. Geçmiş olsun yeni ay yeni umutlar hiç modunu düşürme. 2. Ayda ilaçlar daha güzel etki veriyo sanki

Kızlar geçen yıl eşimin doğum gününde kayınvalideme çok kızmıştım. Bu yıl için çağırmıcam kimseyi demiştim. Ama şimdi vicdan yapıyorum cağırsammı acaba.

E nabızdan bak hemogogram tam kan sayımın altında PLT değeri , 150 ila 400 arasında olması gerekir . O senın kan pıhtı oranını gösterir.
342 canım değerim. Yok o zaman pıhtı öylemi

Kızlar geçen yıl eşimin doğum gününde kayınvalideme çok kızmıştım. Bu yıl için çağırmıcam kimseyi demiştim. Ama şimdi vicdan yapıyorum cağırsammı acaba.
Çağırma başbaşa kutlayın valla biz öyle yaptık ikimizde de kimse yoktu yani ben pek kalabalık sevmiyom ondandır belki ama sen bilirsin

Başbaşa kutlayın bence canım boşver
Tatlım daha iğne olmadım ilaç dün bitti
Hormon sonuçta kuzum ya bozuyo dengeyi
Yani normal olmasa derlerdi zaten herhalde
Sana attığım tribi gördün mü

Çoooktan verdim bile kuzucum ben ifla olmaz bi tombişim

AYnı belirtiler bende de vardı canım, telaş yapmana gerek yok :)
Hatırladım eski mesajlardan idrar testi yaptın mı hiç? Ümitlenmemek lazım ama 8 gün az bir süre değil ümitlenmek için :)
Cnm test yapmıştım 2. çizgi çıkmadı, ben de dün kan verdim bekliyorum bugün çıkacak ... Lekelenme halen devam ediyor, tedirginim biraz.
Canım hadi güzel haberlerle gel bize
İnşallah kuzum, güzel haberi alsam bi adak yapıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…