Evet canım ateş basması bana da oluyor birde arada terliyorum soğuk soğuk ter basıyoKızlar geçen ay bende klomen kullanırken bu kadar ateş basması ve terleme olmuyordu bu ay ateş basıyor resmen böyle bir durumla karsilastinuzmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ateş basması bana da oluyor birde arada terliyorum soğuk soğuk ter basıyoKızlar geçen ay bende klomen kullanırken bu kadar ateş basması ve terleme olmuyordu bu ay ateş basıyor resmen böyle bir durumla karsilastinuzmi
Ya bende de öyle baş ağrım gecmiyor bı yandan ama ter ateş basması da bu ay bı değişik oldu geçen ay çok etkilenmemistimEvet canım ateş basması bana da oluyor birde arada terliyorum soğuk soğuk ter basıyo
Normal heralde bebeğimAaa ben baktım 309 normal mi yani acaba
Kaçıncı günündesin kuzucumKızlar geçen ay bende klomen kullanırken bu kadar ateş basması ve terleme olmuyordu bu ay ateş basıyor resmen böyle bir durumla karsilastinuzmi
Ah sioariş ver canım çok canın istiyorsaİyi yapıyosun kuzucum ben de bi bakayım canım aşırı hamburger ve dondurma istiyoo
Aminn canım inşallah. Bugün iyiyim ağrım pek yok. Enerjimde yerinde fırsat bu fırsat başladım temizliğe biraz sol yumurtalığıma bişey batıyo sanki ara ara. Aklıma dış gebeliğim geliyor hemen siliyorum düşünceyiEvet cnm covidde oliyormus hayırlısıyla gelsin bebisler bugün durumun nasil
Aa çok güzel bir bilgi verdin canım bize bakayım hemenE nabızdan bak hemogogram tam kan sayımın altında PLT değeri , 150 ila 400 arasında olması gerekir . O senın kan pıhtı oranını gösterir.
Ah canım. Geçmiş olsun yeni ay yeni umutlar hiç modunu düşürme. 2. Ayda ilaçlar daha güzel etki veriyo sankiCanım ben adet oldum yeniden klomen kullancam bu ay yeni bat 9 mart oldu Cookiie
342 canım değerim. Yok o zaman pıhtı öylemiE nabızdan bak hemogogram tam kan sayımın altında PLT değeri , 150 ila 400 arasında olması gerekir . O senın kan pıhtı oranını gösterir.
Çağırma başbaşa kutlayın valla biz öyle yaptık ikimizde de kimse yoktu yani ben pek kalabalık sevmiyom ondandır belki ama sen bilirsinKızlar geçen yıl eşimin doğum gününde kayınvalideme çok kızmıştım. Bu yıl için çağırmıcam kimseyi demiştim. Ama şimdi vicdan yapıyorum cağırsammı acaba.
Tatlım daha iğne olmadım ilaç dün bittiNormal heralde bebeğim
Kaçıncı günündesin kuzucum
Basbasa kutla bencede şuan ikinizin geçireceği bir an olarak kalsın KV sonra kutlasinKızlar geçen yıl eşimin doğum gününde kayınvalideme çok kızmıştım. Bu yıl için çağırmıcam kimseyi demiştim. Ama şimdi vicdan yapıyorum cağırsammı acaba.
Aaa iğne olmadan mı öyle oluyo senin ben iğne oldum 8. Günüm iğneden diyodum bende belki seninki ilaçtandırTatlım daha iğne olmadım ilaç dün bitti
Başbaşa kutlayın bence canım boşverKızlar geçen yıl eşimin doğum gününde kayınvalideme çok kızmıştım. Bu yıl için çağırmıcam kimseyi demiştim. Ama şimdi vicdan yapıyorum cağırsammı acaba.
Hormon sonuçta kuzum ya bozuyo dengeyiTatlım daha iğne olmadım ilaç dün bitti
Sana attığım tribi gördün müYani normal olmasa derlerdi zaten herhalde
Yok cnm.olmadim daha olunca klima acacam sanrmAaa iğne olmadan mı öyle oluyo senin ben iğne oldum 8. Günüm iğneden diyodum bende belki seninki ilaçtandır
Çoooktan verdim bile kuzucum ben ifla olmaz bi tombişimAh sioariş ver canım çok canın istiyorsa
Aminn canım inşallah. Bugün iyiyim ağrım pek yok. Enerjimde yerinde fırsat bu fırsat başladım temizliğe biraz sol yumurtalığıma bişey batıyo sanki ara ara. Aklıma dış gebeliğim geliyor hemen siliyorum düşünceyi
Aa çok güzel bir bilgi verdin canım bize bakayım hemen
Ah canım. Geçmiş olsun yeni ay yeni umutlar hiç modunu düşürme. 2. Ayda ilaçlar daha güzel etki veriyo sanki
Bakalım cnm bu ay bende bı gariplik var amaBaşbaşa kutlayın bence canım boşver
Hormon sonuçta kuzum ya bozuyo dengeyi
Sana attığım tribi gördün mü
AYnı belirtiler bende de vardı canım, telaş yapmana gerek yok :)Kasık ve karın ağrım var. Mide bulantım da var. Birde bnim önceki hamileliklerimde sıkıntı yaşadığım için dr progesteron da verdi fitil olarak onu kullanıyorum. Baş dönmem de var o mu yapıyo bilmiyorum. Birde ter basması oluyo
Cnm test yapmıştım 2. çizgi çıkmadı, ben de dün kan verdim bekliyorum bugün çıkacak ... Lekelenme halen devam ediyor, tedirginim biraz.Hatırladım eski mesajlardan idrar testi yaptın mı hiç? Ümitlenmemek lazım ama 8 gün az bir süre değil ümitlenmek için :)
İnşallah kuzum, güzel haberi alsam bi adak yapıcam :)))Canım hadi güzel haberlerle gel bize
:)) yok kuzum Muhasebe , sağlıkçıdan beterim :)Müthiş bilgi geldi kız senin mesleğin ne sağlıkçı mısın
Ben klomen ıkı ay kullanan biri olarak söylüyorum alev çıkıyordu desem yeridir. Kaç gece uyuyamadım hormonlar tavan çünkiKızlar geçen ay bende klomen kullanırken bu kadar ateş basması ve terleme olmuyordu bu ay ateş basıyor resmen böyle bir durumla karsilastinuzmi
Benimkide 441 normalmiş doktor dedi çok iyiAaa ben baktım 309 normal mi yani acaba