Bende de yaptı cnm bende hiç deterjan yeriyle uğraşmadım direk altına ativeriyorumBenim deli bulaşık makinesiyle tartıştım akşam akşam. Bende bulaşıklar neden pis çıktı diyorum. Deterjan kapağını açıpta deterjanı almamış. Bikere daha yapmışrtı böyle bişey kızlar. Sizde yaşadınızmı bozuluyormu yoksa
Aynen yeni tedavi belirler olmazsa da yeni ay yeni umutlar canımAy canım ya inşallah güzel haber getirirsin bize doktordan, olmazsada hiç üzülme bu ay olmazsa öbür ay olucak
Benim bazen deterjanın olduğu kapak açılırken tencere falan varsa ona çarpıyor o yüzden tam açılamıyorBenim deli bulaşık makinesiyle tartıştım akşam akşam. Bende bulaşıklar neden pis çıktı diyorum. Deterjan kapağını açıpta deterjanı almamış. Bikere daha yapmışrtı böyle bişey kızlar. Sizde yaşadınızmı bozuluyormu yoksa
Bende şimdi öyle attım içine geri çalıştırdım canımBende de yaptı cnm bende hiç deterjan yeriyle uğraşmadım direk altına ativeriyorum
Evet canım ama dur bakalım benim hala umudum varAynen yeni tedavi belirler olmazsa da yeni ay yeni umutlar canım
Ondan olabilirmi cidden hiç düşünmemiştim. Tencere yoktuda üst kısım çok doluyduBenim bazen deterjanın olduğu kapak açılırken tencere falan varsa ona çarpıyor o yüzden tam açılamıyor
Canım iğnenşn etkisi bile kişiden kişiye değişiyorAhh saol canım benim oturdum karnımın ağrımasını bekledim bütün gecedelircem artık ya
İçine atıyorum direk ben . Çünki feyri çok köpürüyor , durulanması zor . Daha iyi oluyo gibi.Benim deli bulaşık makinesiyle tartıştım akşam akşam. Bende bulaşıklar neden pis çıktı diyorum. Deterjan kapağını açıpta deterjanı almamış. Bikere daha yapmışrtı böyle bişey kızlar. Sizde yaşadınızmı bozuluyormu yoksa
Sanırım bende artık öyle yapıcam direk atıcam içineİçine atıyorum direk ben . Çünki feyri çok köpürüyor , durulanması zor . Daha iyi oluyo gibi.
Rabbim dualarını kabul etsin canımm bizleride umutmaKızlar meryem suresi okucam şimdi. Konuya yazan herkese dua edicem. Rabbim hepimize daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin
Allahım.kabul.etsinnnKızlar meryem suresi okucam şimdi. Konuya yazan herkese dua edicem. Rabbim hepimize daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin
Sizlere ettim tabiki canım isimlerinizi bilmesemde kullanıcı adınızla ettim. Rabbim kabul eder inşallahRabbim dualarını kabul etsin canımm bizleride umutma
Aminn canım benimmAllahım.kabul.etsinnn
Yaaa modumu yükseltiyosunuz ya hepinizi ayrı ayrı seviyorummCanım iğnenşn etkisi bile kişiden kişiye değişiyorben geçen ay hiç ağrım olmadı sizce bir sorun mu var diye soram bir arkadaşın 14. Günde pozitifi aldığını gördüm bu platformda oyüzden belirtiye gerek yok yeterki yaşasında içimizde bebeklerimiz Varsın belirti olmasın
Allah kabul etsin canım benimSizlere ettim tabiki canım isimlerinizi bilmesemde kullanıcı adınızla ettim. Rabbim kabul eder inşallah
Aminn canım benimm
Allah kabul etsin canım benimKızlar meryem suresi okucam şimdi. Konuya yazan herkese dua edicem. Rabbim hepimize daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin
Ahaha canım kesin ondan bakAllah kabul etsin canım benimben de diyorum içime ferahlık geldi modum yükseldi hatta beşik bakmaya başlamıştım meğer ondanmış
Amin canım benimAllah kabul etsin canım benim
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz mutlakaBende ayın ikisin de aşılama oldum ilk çatlama ignesinde olmamıştı dr direk aşılama dedi yaptık bakalım sonucu bekliyorum
Inşallah canım hepimiz alırız en kısa sürede inşallahAhaha canım kesin ondan bak
Amin canım benim
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka
İnşallah canım bu konudan kimse bu ay çocuksuz kalmasın inşallahInşallah canım hepimiz alırız en kısa sürede inşallah
Kaldım dayanmaz umutları marta kalmış Bi topiğiİnşallah canım bu konudan kimse bu ay çocuksuz kalmasın inşallah