Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum
Kızlar geçen yıl eşimin doğum gününde kayınvalideme çok kızmıştım. Bu yıl için çağırmıcam kimseyi demiştim. Ama şimdi vicdan yapıyorum cağırsammı acaba.
Çağırma boşver

Cookiie ben hamile değilim cnm testim çıktı. regl 8 gün gecikti ve bugün yarın regl olurum (BAT 11 Şubat) Tabloyu günceller misin?
2. deneme klomen+ovitrelle kullanacağım bu ay. destek olarak Folik asit de kullanacağım. Bu ilaçlarla beraber bal çörekotu tarçın kullanmak istiyorum lakin sorun olur mu bilemedim, tavsiyeniz varsa yazar mısınız? herhangi bir problemim vs yok.

Ben klomen ıkı ay kullanan biri olarak söylüyorum alev çıkıyordu desem yeridir. Kaç gece uyuyamadım hormonlar tavan çünki
Siz şuan hamile misiniz? ben de 2. deneme klomen artı iğne başlıcam. geçen sefer çok zorluydu, geceleri ter basıyordu, ellerimi ayaklarımı soğuk suyla yıkıyor geri yatıyordum.

Çağırma başbaşa kutlayın valla biz öyle yaptık ikimizde de kimse yoktu yani ben pek kalabalık sevmiyom ondandır belki ama sen bilirsin

Basbasa kutla bencede şuan ikinizin geçireceği bir an olarak kalsın KV sonra kutlasin

Başbaşa kutlayın bence canım boşver

Hormon sonuçta kuzum ya bozuyo dengeyi

Sana attığım tribi gördün mü

ay geçen sene ben ayrı kutlucam dediğim halde napsak bizde gelsek falan diue kaç kere söyledi iyi gelin o zaman dedim. Bir gün önce kutlamak zorunda kaldım ben. Birde bana dedi ne hediye alcaksın diye. Bakıcam bikaç bişey var aklımda dedim. Deri ceket alalımmı ortak dedi. Bende safım ya tamam olur dedim neyse. Aldık ceketi. Ben bie gün öncesinde kutladığımda vermedim hediyemi. Hediyesiz kutladım. Hani birlikte aldık ya ertesi gün onlar gelicek beraber veririz diye. O gün geldiler. Ben aldım hediyeyi "hadi anne verelim" dedim. Bana "aaa ben başka hediye almıştım onu verdim" dedi. Şok oldum. Ya mağdem başka alcaksın benim alcağımı neden sabote ediyosun belki benim aklımda farklı bişey vardı.

Çoooktan verdim bile kuzucum ben ifla olmaz bi tombişim
Off afiyet olsun bebişimm
Kan vermiştin sanki canım cıkmadımı daha sonuc
Evet sulandırıcı kullanmak tehlikeli olur kullanmayın bilmeden.

haklısın aslında Allah korusun acil bi durumum olsa hastaneye gitsem. Kan sulandırıcı kullandığımı söylemeden müdahale edilsem çok riskli
Cookiie canim senin klomen ve femara nasil sonuç verdi sahi takip edemedim sorayım dedim.
Güzel sonuç aldım canım. Döngümün 12. Gününde 21 ve 20 mm yumurtam vardı birde arkadan gelen en büyüğü 17 mm 3 yumurtam vardı. İğne oldum. Tabi kalitelimidirler bilmiyorum sonucu görünce anlıcam

Hayırlısı olsun cnm hakkimizda bebislerimiz hayırlı zamnda sağlıklı bir şekilde gelsinler ben de ikinci kez klomen kullandım yarın bakalım nenkadar büyümüşler hepimize dua ediyorum

İnşallah kuzum

Çağırma boşver
Valla canım geçen yıl bana böyle bişey yaşattı. Çağırmıcam diyodum zaten hep. Şimdi bi vicdan yaptım eşim için ailesi yanında olsun gibisinden. Ama çağırmıcam yüzde 90

Canım ben görmemişim bu mesajını şimdi gördüm. Hakkımızda hayırlısı olsun. Herzanan herşeye hazırlıklıyız ama hepte umutluyuz tabi. Bu ay güzel olucak Listeyi güncellicem canım bilgisayara geçemedim bu ara akşam acabilirsem. Ekleyeceğm arkadaşlarda var

biz eşimle Seksenlerin ilk bölümlerinden başladık :)) ilginize çekerse bakın isterseniz.
Bizde çicek taksiyi izliyoruz canım 90. Bölümlerdeyiz her akşam 2 tane. Valla şuanki tv dizileri insanın daha çok moralini bozuyor hep entrika. En güzeli eskiler

biz eşimle Seksenlerin ilk bölümlerinden başladık :)) ilginize çekerse bakın isterseniz.
Ben de yeni bölümlerine sardım bi de trt 1 ac
Saol bebeğimmm sen kimseyi karıştırma bu sefer ya bu kv değişik

Siz şuan hamile misiniz? ben de 2. deneme klomen artı iğne başlıcam. geçen sefer çok zorluydu, geceleri ter basıyordu, ellerimi ayaklarımı soğuk suyla yıkıyor geri yatıyordum.
Hayır kuzum letrasan yani famera ile eşdeğer ilaç. Ve iğne kullandım bakalım doktorum iğneden 12 gün sonra kan ver dedi. İlk seferde tutmayan çok sanırım bende ümidimi kaybediyorum. Hiç bir belirti yok.

Kızlar selam . Ne kasık agrısı var ne bişy . Ani gelen açlık dışında hiç birley yok. Sadece sarı ve bayaz karışık bi akıntı başladı bende tuaf . Ama koku vs kaşıntı yok. Sizlerde varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…