Ahh benim deeKaldım dayanmaz umutları marta kalmış Bi topiğiAllahın izniyle hayırlı haberler alalım
Ayın kaçınca canım test günün kısmetseInşallah canım hepimiz alırız en kısa sürede inşallah
17 sinde canımAyın kaçınca canım test günün kısmetse
Benim doktorum matofini iğneden sonra devam et demişti canımKızlar ben glifor kullanıyorum. İğneden sonra 8.gün bitti içmeye devam etsem eğer hamilelik olduysa bi zararı olur mu?
Aynıyızz17 sinde canım
Bende kullanıyorum dr bisey olmaz d3vam etcez dedi sen belli olana kadar devam et sonra dr ne sorarsınKızlar ben glifor kullanıyorum. İğneden sonra 8.gün bitti içmeye devam etsem eğer hamilelik olduysa bi zararı olur mu?
Hadi inşallah haberleşelim buradan sonuclarıAynıyızz
Evet canım istersen listeye ekliyim senideHadi inşallah haberleşelim buradan sonucları
Tamam canım acaba ben yanlış mı anladım diye bi sorayım dedimBenim doktorum matofini iğneden sonra devam et demişti canım
İnşallah belli olur yani vardır ya teşekkür ederimBende kullanıyorum dr bisey olmaz d3vam etcez dedi sen belli olana kadar devam et sonra dr ne sorarsın
Allah razı olsun canım tüm duaların kabul olur inşallahSizlere ettim tabiki canım isimlerinizi bilmesemde kullanıcı adınızla ettim. Rabbim kabul eder inşallah
Aminn canım benimm
Olur ekleEvet canım istersen listeye ekliyim senide
Amin canım inşallahAllah razı olsun canım tüm duaların kabul olur inşallah
Bilgisayara geçtiğimde eklicem canım. Sen kullandığın ilaçları, kür yapıyosan kürünü ve sorun varsa sorununu yazarmısınOlur ekle
Şu anda progestan folik asit ve glifor kullaniyom pko var bu kadarAmin canım inşallah
Bilgisayara geçtiğimde eklicem canım. Sen kullandığın ilaçları, kür yapıyosan kürünü ve sorun varsa sorununu yazarmısın
Folik asit foilbolŞu anda progestan folik asit ve glifor kullaniyom pko var bu kadar
Tamam canımŞu anda progestan folik asit ve glifor kullaniyom pko var bu kadar
Genelde pko olanlarda insülin direnci olAbiliyor canım oda yumurtaları falan baskılıyor. O yüzden veriyor doktor. İnsülin direnci ilacıGlifor nedir kızlar benim doktor hiç böyle şeyler vermedi
Ay yok ben dizi falan sandım bildiğiniz çocuk şeyiymiş buda elendiBirde buna bakayım sarcakmı. Eskilerde geze geze bi hal oldum artık vakit gecirmek içinEki Görüntüle 2779229