Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımcım progestan mıydı neydi başladın mı sen ona? Ne zaman başlanıyor beni bi güncelleyin 😂😂 rüyamda görmüşüm gibi oldu sabah sabah ama bi takviye alasım var 😂
Sana helal olsun her sabah eşini mi yolcu ediyorsun erken saatte 😁 hayatta kalkamamam çalışmasam :))

Canımcım progestan mıydı neydi başladın mı sen ona? Ne zaman başlanıyor beni bi güncelleyin 😂😂 rüyamda görmüşüm gibi oldu sabah sabah ama bi takviye alasım var 😂
Canımm 4. Gün içtim 1 tane dün içmedim bugün içicem. Doktora sormadığım için çekine çekine içiyorum o yüzden 1 gün arayla 🤣🤣

Günaydın ben başladım kuzum . 10 gün fitil şeklinde. Bebek olursa sanırım tutunsun diye
Günaydın canımm teşekkür ederim ben de alayım diyorum 🥰
Sana helal olsun her sabah eşini mi yolcu ediyorsun erken saatte 😁 hayatta kalkamamam çalışmasam :))
Hahsh saol canım benim o gidince tekrar uyuyorum ama 😂
Günaydın kizlarrrr 🌿🌿🌼❣️💞
Günaydınn fıstığımm 😍
Canımm 4. Gün içtim 1 tane dün içmedim bugün içicem. Doktora sormadığım için çekine çekine içiyorum o yüzden 1 gün arayla 🤣🤣
Günaydın bebeğim 😍 ben de başlıyayım madem ya 🥰

Günaydın canımm teşekkür ederim ben de alayım diyorum 🥰

Hahsh saol canım benim o gidince tekrar uyuyorum ama 😂

Günaydınn fıstığımm 😍

Günaydın bebeğim 😍 ben de başlıyayım madem ya 🥰
Valla canım doktor demedi ama ben kendi kafama göre kullanıyorum. Bide corasprin kullanıyorum. Bakalım inşallah bir sakıncası yoktur 🤣 artık herşeye sarılır olduk🤣🤣

Eşim covid olduğunda bkullanmisti ama hamilelikte duymamıştım kuzum
Covidde kanı pıhtı yapıyomuş galiba canım o yüzden kullandırıyolar. Kanı sulandırmak için yani. Bebekte kanla gelişiyor ya ☺️ Ben bikaç kere kan aldırırken kanım çok koyuydu tüpe hiç gelmemişti. Ondan da biraz dedim kullanıyom☺️

Covidde kanı pıhtı yapıyomuş galiba canım o yüzden kullandırıyolar. Kanı sulandırmak için yani. Bebekte kanla gelişiyor ya ☺️ Ben bikaç kere kan aldırırken kanım çok koyuydu tüpe hiç gelmemişti. Ondan da biraz dedim kullanıyom☺️
İyi yapıyosun kuzucum ben de bi bakayım 🥰 canım aşırı hamburger ve dondurma istiyoo 😍😍

Evet cnm covidde oliyormus hayırlısıyla gelsin bebisler bugün durumun nasil

E nabızdan bak hemogogram tam kan sayımın altında PLT değeri , 150 ila 400 arasında olması gerekir . O senın kan pıhtı oranını gösterir.

Kızlar geçen ay bende klomen kullanırken bu kadar ateş basması ve terleme olmuyordu bu ay ateş basıyor resmen böyle bir durumla karsilastinuzmi

X