- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
Benim de öyle o kadar gerginim ki takıntılı bir insana dönüştüm olay ve konuların üstünde çok duruyorumİnşallah canım benim yaabenim ya umudumu geri yüklemem lazım böyle olmuyo
O biraz hormonal de olabilir ya gel gitli olduk iyiceBenim de öyle o kadar gerginim ki takıntılı bir insana dönüştüm olay ve konuların üstünde çok duruyorum
Sen kayberdersen bizimde modumuz düşer bak :) senin enerjin te buralara kadar geliyor. Daha çok erken . Ben şöyle bakıyorum her ay belirti vardı bebiş yoktu. Bu ay belirti yok bebiş var demekki :))İnşallah canım benim yaabenim ya umudumu geri yüklemem lazım böyle olmuyo
Reglim haftasonu bitti bende kürü yarım tatlı kaşığı almaya başladım yarın da son olarak tüketiceO biraz hormonal de olabilir ya gel gitli olduk iyiceilk yumurtayı görene kadar çok stresli olcan tabi çok korkuyo insan büyümezse diye bi de kontrol yaklaştı inşallah çok güzel büyümüşlerdir de bi ikiz üçüz gelir
Kesinlikle aynı fikirdeyimSen kayberdersen bizimde modumuz düşer bak :) senin enerjin te buralara kadar geliyor. Daha çok erken . Ben şöyle bakıyorum her ay belirti vardı bebiş yoktu. Bu ay belirti yok bebiş var demekki :))
Hahahsh canımsınız hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınızSen kayberdersen bizimde modumuz düşer bak :) senin enerjin te buralara kadar geliyor. Daha çok erken . Ben şöyle bakıyorum her ay belirti vardı bebiş yoktu. Bu ay belirti yok bebiş var demekki :))
Bişey olmaz bebeğim doktorun yumurtan gelişmez diyip bıraktığı A Asenaasena96 ovülasyon testinde pozitifi gördü bal tarçınlaReglim haftasonu bitti bende kürü yarım tatlı kaşığı almaya başladım yarın da son olarak tüketice
Kaş yaparken göz çıkartmaktan korkuyorum
Ay maşallah gerçekten mi nasıl yaniHahahsh canımsınız hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınızçok mantıklı dimi hiç böyle düşünmemiştim
Bişey olmaz bebeğim doktorun yumurtan gelişmez diyip bıraktığı A Asenaasena96 ovülasyon testinde pozitifi gördü bal tarçınlahamile kaldıysa doktor işi bırakmalı bence
İlk cevap yazdığım konunun sahibi kendisi canımAy maşallah gerçekten mi nasıl yani
Aaaaaaaa çok sevindim ayyyyİlk cevap yazdığım konunun sahibi kendisi canımaynı gün dr gitmişiz klomen kullanmış 7 mm de kalmş doktor önümüzdeki ay artık bu ay olmaz demiş. Biliyosun bal tarçınla büyüttüm bende iki günde 6 mm. Önerdim ona da kullanmış o da geçen gün ovülasyon testi koyulaştı ertesi gün de silikleşti muhtemelen ovülasyon oldu canım
İnşallah canım benim hepimize inşallah herkes herkese candan yardımcı olmaya çalışıyoAaaaaaaa çok sevindim ayyyy
Maşallahhhh size rabbim doldursun kucaklarınızı
Evett baş ağrısı bende de var bu ara çok oluyo vallaBenim de aklımda o ve bu ay deli baş ağrım var bu yüzden çok sinir küpü oldum ama adamada sariyirum Allah affetsin
Günaydın uykucu şirinAyy yeni uyandım ne kadar konuşmuşsunuz anca okuyabildim
Herkes çok meşgul bende bişeyler atıştırdım dolu çamaşır var katlanacak onları katlıycamGünaydın uykucu şirinmuhabbet kuşuyuz biz sabahları ötüyoruz özet geçiyim Cookiie ın arkadaşı geldi şuan bebek seviyo misafir ağırlıyo Drdr17 erken kalktı bugün kahvaltı yaptı baya sağlıklı yiyo he hepimizi gömer Defneninannisi de muhtemelen dua etmeye gitti akşam gelir yine herkes
Ben de anneme geldim işteHerkes çok meşgul bende bişeyler atıştırdım dolu çamaşır var katlanacak onları katlıycam
Aramızda bir apartman var aynı sitedeyiz tek çocuğum gönüllerine göre oldu evde tek oturcama onlara gidiyorum geneldeOhh iyi en iyisi sensin
İlk cevap yazdığım konunun sahibi kendisi canımaynı gün dr gitmişiz klomen kullanmış 7 mm de kalmş doktor önümüzdeki ay artık bu ay olmaz demiş. Biliyosun bal tarçınla büyüttüm bende iki günde 6 mm. Önerdim ona da kullanmış o da geçen gün ovülasyon testi koyulaştı ertesi gün de silikleşti muhtemelen ovülasyon oldu canım
Benim 15 mmydi yavaş büyüyodu son kontrol den önce 2 günüm vardı incir suyu +bal tarçın çörek otu yedim canım ama ben doktor kontrolünde olduğum için kaşık kaşık yedim kist olma durumu yoktu yiyebilirsin dedi. Ama günde iki kaşık yiyebilirsin sen de. Benimki korkudan bi kase bitirdim 6 mm büyümüş iki gündebanada dr bu ay olmaz yumurtlama dedi ne yaptınız tam olarak bende klomen kullandım 5 gün boyunca sabah akşam