Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi babam için inan gram üzülmüyorum aksine yaşattıkları çok erken yaşta olgunlaştırdı, kinim de kardeşimin hastalığına sebep olduğu içindir yoksa bizden uzak olsun
Ah canım insan bazı konularda bişey söyleyemiyor bende şuan o durumdayım. Hiçbir şekilde kötü bişey diyemem babana haddim değil. Ama keşke sizleride üzmeseymiş bu kadar. Sen ailene 4 koldan sarıl onlarla kapatmaya calış boşluklarını canım🌺😔
Canım bebek sevmek çekti şuan bunun için doğurmam lazım doğurunca kimseye vermicem kucağımdan indirmicem en çok ben sevcem 😂😂
Ah canım o kadar tatlı bir bebekki sana anlatamam. İnsanın içine sokası geliyor 🤣
Cnm slm yazdıklarını okudum İnan ki Rabbim bana da nasip ederse fotoğraf koymucam zaten sosyal medya kullanmıyorum çünkü içimizin alev aldığını biz biliyoruz Rabbim yardımcımız olsun 🤲 ama inanıyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🥰💛

Amannn kolay gelsin kuzum günaydın🥰🌿🌼

Hiç deme benim adam (bu aralar çok sinirli olduğumdan adam deyip duruyorum Allah affetsin 😁🤪) bende öyle yapacam alın doğurdum diye getirin hediyeleri 😁😁🤦🏿‍♀️
Bende arada koymak istiyorum, benim adam da diyo neden bazı şeyleri millete gösterme derdindesin. Sen yaşıypsun o anı kime ne diyo🤣
Ama millete gösterme değilki işte kendimize uğraş arıyoruz. Ki hiç aktif kullanan bi insan değilim aylar olmyştur instaya fotıgraf ekleyeli🤣
Sadece çocuğum olursa ona bu isimli ayakkabılar olur ya onlardan yaptırıp paylaşmak istiyorum. Başkada paylaşırmıyım bilmiyorum 🤣

Yeni gelen canım kızlar❤️Listeye eklenmek birlikte beklemek isterseniz bilgilerini paylaşın ekliyim☺️

banada dr bu ay olmaz yumurtlama dedi ne yaptınız tam olarak bende klomen kullandım 5 gün boyunca sabah akşam
klomene ragmen yumurtlama olmadımı sızın?

bende kullandım 5 gun bugun reglının 12.gunu ama yumurta yok dedı ben ovü testi yaptıgmda genellıkle 17.gun felan pik goruyodum. doktora tekrar gıdıcem cuma gunu kontrol edcek kendı gunumdemı yumurtlıcam dıye.

Belli olmaz kuzum ya 😘
Ay bilmiyorum canım ya ben kendimi regliye hazırlıyorum. Sabah bide 5 dk falan yürürken sol kasığıma sancı girdi basamadım ayağmı. Bence gelicek gibi ya. Ben doktor araştırmasına başlıyım

Ay canım ne güzel şey söylüyosun😍 ama bugün iğne günü haric 5. Günüm erken değilmiki yerleşme için 😬
Bazen hissediliyor canım, ben ikinci gebeliğimde o günlerde adet ağrıları çekmiştim.Gebeliğim sağlıklı gitmedi ama erken hissettim yani olabiliyor öyle

Bazen hissediliyor canım, ben ikinci gebeliğimde o günlerde adet ağrıları çekmiştim.Gebeliğim sağlıklı gitmedi ama erken hissettim yani olabiliyor öyle
Böyle sanki kasılıyor gibi rahmim karnımın içinde gaz geziyor gibi 🙄

Ay bilmiyorum canım ya ben kendimi regliye hazırlıyorum. Sabah bide 5 dk falan yürürken sol kasığıma sancı girdi basamadım ayağmı. Bence gelicek gibi ya. Ben doktor araştırmasına başlıyım
Bugün hepberaber umutsuz günümüz galba bizim karamsarlık günü galba hepimizin modu düşük. Bi dur yerleşmedir o 😂

Kızlar karnında seyirme ve belinde çok hafif bi ağrı olup hamile olduğunu öğrenen var mı? 8.gün iğneden sonra ovülasyon olan tarafta seyirme var iki üç gündür arttı baya. Umut aşılayın bana lütfen 😂 yoksa bu modla olmuyo yükseltmem lazım

Kızlar karnında seyirme ve belinde çok hafif bi ağrı olup hamile olduğunu öğrenen var mı? 8.gün iğneden sonra ovülasyon olan tarafta seyirme var iki üç gündür arttı baya. Umut aşılayın bana lütfen 😂 yoksa bu modla olmuyo yükseltmem lazım
Ya benım yakın arkadasım öyle olmuştu karnım seyiriyo demişti. İnşlah sennkıde öledir.

X