- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
Ah canım insan bazı konularda bişey söyleyemiyor bende şuan o durumdayım. Hiçbir şekilde kötü bişey diyemem babana haddim değil. Ama keşke sizleride üzmeseymiş bu kadar. Sen ailene 4 koldan sarıl onlarla kapatmaya calış boşluklarını canımKendi babam için inan gram üzülmüyorum aksine yaşattıkları çok erken yaşta olgunlaştırdı, kinim de kardeşimin hastalığına sebep olduğu içindir yoksa bizden uzak olsun
Ah canım o kadar tatlı bir bebekki sana anlatamam. İnsanın içine sokası geliyorCanım bebek sevmek çekti şuan bunun için doğurmam lazım doğurunca kimseye vermicem kucağımdan indirmicem en çok ben sevcem
Cnm slm yazdıklarını okudum İnan ki Rabbim bana da nasip ederse fotoğraf koymucam zaten sosyal medya kullanmıyorum çünkü içimizin alev aldığını biz biliyoruz Rabbim yardımcımız olsun ama inanıyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Bende arada koymak istiyorum, benim adam da diyo neden bazı şeyleri millete gösterme derdindesin. Sen yaşıypsun o anı kime ne diyoAmannn kolay gelsin kuzum günaydın
Hiç deme benim adam (bu aralar çok sinirli olduğumdan adam deyip duruyorum Allah affetsin ) bende öyle yapacam alın doğurdum diye getirin hediyeleri
Ama millete gösterme değilki işte kendimize uğraş arıyoruz. Ki hiç aktif kullanan bi insan değilim aylar olmyştur instaya fotıgraf ekleyeli
Sadece çocuğum olursa ona bu isimli ayakkabılar olur ya onlardan yaptırıp paylaşmak istiyorum. Başkada paylaşırmıyım bilmiyorum