Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hiçte ağlama . Ya ben katıyım sen cok duygusalsın. Bilmiyorum ama önümüzde daha çook günler var. Hayat bizim . Emin ol bence bebişlermiz gelecekleri günü beklıyor. Hiç bişy vaktinden önce olmuyor. Negatifi hepimiz de görebiliriz asla üzülmek yok .
tüm yazdıklarınız okudum sabah iş var diye erkenden yatıyorum
Dün progestanada başladım.
hiç mi belirti olmaz arkadaş. Geçen ay daha çok belirti vardı not almışım neler olmuş bu ay hiç bişy yok.

Tabikii psikolojik ya 15. Nde yumurtluyorum 16 snde kasığm ağrıyo midem bulanıyo ateş basıyo olsa bile yavrucağun yerleşmesi 2 gün hele belirti vermesi 4 hafta ben yumurtlamanınn ertesi sabahı güne hamile gibi kalkıyorum herşey ruh halimz ve pskolojmzle ilgli 1 ay olmadan adet geçmeden belirti flan olmaz

Gerçekten bazı insanlar çok patavatsız düşüncesiz ya hadi yedi kat yabancı olsalar neyse bunu yapan aile gerçekyen
Yakn bir ardsm istedgmi bliyodu o isted ve 2 ay snra gebe kaldı ve tüm dış mekan foto yanında beni istedi ve gittim üstelk beraberken delrmş gibi pozlar verir kendni çektirirdi.. içmdeki fırtınaýı bilmesne rağmen. Sonra noldu doğurdu ve bebek görme vs diye hedyemi flan götürdüm tabiki ama sonunda görüşmeyi kestim.. insanların çık acımasız olduğunu o zaman birkez daha anlamıştım.. şahsen hamile olsam çocuğuolmayan kimseyi bu tarz şeylere dahil etmeyeceğim ve ınst face sürekli çocuğumu paylşmayacgım

İyiki varsınız. Şehirler neresi herkes istanbul mu ? Ben kartaldan :) kahvaltım

Eklentiler

• 13225A93-C5C0-4848-A743-29A570359808.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 24
Benim fikrim çok farklı düşünüyorsun canım, en yakın arkadaşınsa tabi her mutlu gününde yanında olmanı ister. Tabi seni çağırır. Senın bebegın yok diye seni çağırmasa asıl senın darılman lazım.
ben kafama taktıgımı sanıyordum ama ben takmıyormuşum gerçekten. Başkasında var bende yok muhabeti asla yapmayın. Neden dostlugunu bu tarz şeyler için bitirdin. Bir dost ne kdar zor bulunur ne emekle birikir.

Ayy benim annemin rüyasında oğlu oluyomuş ben doğmuşum çıkar derler böyle rüyalar acaba oğlun olcak da ilkay mı olcak adı hayır olsun inşallah
Hayırlı sağlıklı evlat olsun da kız erkek hiç fark etmez canım.. Genelde rüyalar tersine çıkar derler hayırlısı bakalım

Tamam insanda evme gelmşsn çay muhbbete habire eli karnında foto çektirir mi bür görüşmede 100 tane 200 tane bu görgüsüzlk değilse görgüsüzlk nedir

Tamam insanda evme gelmşsn çay muhbbete habire eli karnında foto çektirir mi bür görüşmede 100 tane 200 tane bu görgüsüzlk değilse görgüsüzlk nedir
Çektirir . Demek çok yakın değilmişsin. Böyle düşündüğüne göre. Bnmde arkadaşım doğum yaptıbenım tedavi gördüğümüde biliyor. Aynı şeyleri yaşadık ve sadece mutlu oldum çünki o çok mutlydu. Senın hayatın senın bakış açın ama artniyet var sende bu kesin.

bu tarz şeyler görgü ve adapla ilgilidir hanımefendi. evliliği kötü giden bir arkadaşnıza sürekli benm kocam harika benm evliliğim muhteşem demek arkadaşa yapılan saygısızlıktır.. yada sizde olan bir eşyanız bir başkasnda yoksa sürekli gözüne sokmazsınız bunlar yazılı olmayan görgü kurallarıdır. bence tam olarak benm yaşadığımda bir görgüsüzlüktü sizin kadar polyanna olamayacağm malesef

Tabıkı diyorumya bunlar yaşanyor ise eger gerçek dostluk değildir. Siz orada bebegini gözüme somuyor dediğiniz için söyledim. Diğer konularınızı elbette bilemediğim için bişy diyemem.

Ben pollianayım bu bi gerçek

evet sizin için değil ama etrafınız içn harika bişey ne yaparsa yapsınlar iyi düşünürsünüz alınmak sıfır muhteşemm
Aslında okadarda değil yaşın getirdiği zamanla oturan umursamazlık. Yani artık insanrın yaptıklarını canınızı acıtmıyor. Müthiş bişy. Ne yaparlarsa yapsınlar ben umursamadıktan sonra:)
Ama eşim ve ailem dışında bi iki dostum vs dışında kimsenin yaptıgı dokunmaz. Az önce onu anlatmaya çalışıyorum çok kırıldıgına göre çok yakın oldugunu düşündüm . Ama zaten o sana bu tarz şeyler yapıyorsa bir snye bile hayatında tutmaman gerekir , fazla yaşanmışlıklar hayatı hafife almayı saglıyor galiba. Umursamazlık degil belkıde kaybetmekten korkmamak bendeki, yada çok korktugum için elimdekilerinin fazla kıymetini bilmek . Balık burcuyum ben kimsenin kafası almaz benım düşüncelerimi. Fazla mantık yoktur bende. Benım dünyam ayrıdır :))

Bak bu doğru ben eşinden ayrılmış insanlar var akrabalar mesela. Anne evine dündüğü için evimde çay içerken foto koymaya çekiniyorum. Gücüne gider üzülür diye. Allahtan korku vardır. Hiçbi şey sana ait değil ki ya elindsn alınırsa. Ama o inaanların çocuğu var ve benim istediğimi biliyo. Sürekli çocuğunu koyup en büyük servetim felan diye hikayeler atıyo. Yine de Allah diyip susuyosun. Tabi ki mesafe koyuyosun arana anlıyosun iç yüzünü çünkü

Katıyım diye dile getirenler aslında en hassaslar oluyo genelde canım eşinden gizli tedaviye başlayıp ondan gizli ağlaman da hassas olduğunu gösterir. Tutma kendini sal gitsin kimse sonunda ödül vermiyo bize güçlü durduk diye malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…