- 10 Ocak 2021
- 161
- 135
- 32
Evet canım ben kahvaltı yapamıyorum kahve metabolizmamı çok iyi çalıştırıyor kahvaltı beni mahvediyor yani işlerimi bitirince atıştırıyorum yumurta peynir vsAmann maşallah yaa adamlar da artık havaya girdio zaman unuttu şimdi hatim yapcam diye uğraşıyo Allah işte
Doğru söylüyorsun canım ama aslında güne vol protein li kahvaltıyla başlamak lazım bu süreçte
O yüzden boşver gitsin kazık atanlara biz müsade verdik gelin atın diye onların hiç suçu yok vallahaİşte benim hatam ben bayılıyorum yaşam koçluğu yapmaya madalya takan olmadı ama kazık atan çok oldu valla
Hiç yumurta sevmiyorum ya ama zorla yemeğe başladım ben de canım. Kahveye bayılırım ve kahvaltı yerine kahve içiyorum ben deEvet canım ben kahvaltı yapamıyorum kahve metabolizmamı çok iyi çalıştırıyor kahvaltı beni mahvediyor yani işlerimi bitirince atıştırıyorum yumurta peynir vs
Ahahha ama bize destek oluyolar haklarını yemeyelimHadi bee işin en zevkli kısmındalar @Defneninannisi dimi kuzum bak senin konu geldi birlikte yükselelim
Severim ben kazık yemeği bünye alıştıO yüzden boşver gitsin kazık atanlara biz müsade verdik gelin atın diye onların hiç suçu yok vallaha
Ha bi de olmasalardı gülüm zorla çocuk yapcaz diye uğraşıyoruz adamlardanAhahha ama bize destek oluyolar haklarını yemeyelim
Çok iyi o zaman ye kuzucum köy yumurtası tüketmek daha iyi sanırım folik asit kullan bebek olması için şimdiden başla kullanmıyorsanHiç yumurta sevmiyorum ya ama zorla yemeğe başladım ben de canım. Kahveye bayılırım ve kahvaltı yerine kahve içiyorum ben de
Hahahah biliyorumm tabiki şaka bide olmasaydıSeverim ben kazık yemeği bünye alıştı
Ha bi de olmasalardı gülüm zorla çocuk yapcaz diye uğraşıyoruz adamlardan
Arkadaşlar şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın yoksa canım kocam yani
Ay canım ya olsun yinede müsade vermeSeverim ben kazık yemeği bünye alıştı
Ha bi de olmasalardı gülüm zorla çocuk yapcaz diye uğraşıyoruz adamlardan
Arkadaşlar şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın yoksa canım kocam yani
Hic gelmesin iyi misin sen sakın böyle düşünme eksik degiliz yarım değiliz biz bile bir mucizeyiz sakın böyle düşünme eminim eşlerimiz hiç böyle düşünmüyordurHahahah biliyorumm tabiki şaka bide olmasaydıya ben çekiniyorum biraz ama benim yüzümden zorlanıyoruz ya hani ne bilim aklıma bazen böyle şeyler geliyo
Tamam da biz de elimizden geleni yapıyoz ya onlar bizim kadar istemiyo bence zatenHahahah biliyorumm tabiki şaka bide olmasaydıya ben çekiniyorum biraz ama benim yüzümden zorlanıyoruz ya hani ne bilim aklıma bazen böyle şeyler geliyo
Haklısın canımAy canım ya olsun yinede müsade verme
Eşim böyle düşünmüyodur eminim ki banada hiç böyle hissettirmedi ama aklıma geliyo bazen böyle işteHic gelmesin iyi misin sen sakın böyle düşünme eksik degiliz yarım değiliz biz bile bir mucizeyiz sakın böyle düşünme eminim eşlerimiz hiç böyle düşünmüyordur
Aslında çok iyi baba olcaklar yaYok kızz istiyolardır da analık gibi değil babalık işte
Ayy inşallah yaaİnşallah inşallah olsun bi bebiş sağlıkla büyütelim torunlarımızı sevmek nasip olsun eşlerimizle birlikte
Ahh bilmez miyim ya o olmasa var ya nazımı kimse çekmez bunu annem bile diyogit sarıl kıymeyini bil
E tabi düşünmez doktor senin çocuğun olmaz dememişki teknoloji çok ilerledi olacak ben inanıyorumEşim böyle düşünmüyodur eminim ki banada hiç böyle hissettirmedi ama aklıma geliyo bazen böyle işte
Çok şükür çok maşallah ailemize nazar değmesinYaa valla öyle sende şanslısın demekki benimde öyle Allah bozmasın