Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ben kahvaltı yapamıyorum kahve metabolizmamı çok iyi çalıştırıyor kahvaltı beni mahvediyor yani işlerimi bitirince atıştırıyorum yumurta peynir vs

Evet canım ben kahvaltı yapamıyorum kahve metabolizmamı çok iyi çalıştırıyor kahvaltı beni mahvediyor yani işlerimi bitirince atıştırıyorum yumurta peynir vs
Hiç yumurta sevmiyorum ya ama zorla yemeğe başladım ben de canım. Kahveye bayılırım ve kahvaltı yerine kahve içiyorum ben de

O yüzden boşver gitsin kazık atanlara biz müsade verdik gelin atın diye onların hiç suçu yok vallaha
Severim ben kazık yemeği bünye alıştı
Ahahha ama bize destek oluyolar haklarını yemeyelim
Ha bi de olmasalardı gülüm zorla çocuk yapcaz diye uğraşıyoruz adamlardan
Arkadaşlar şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın yoksa canım kocam yani

Hiç yumurta sevmiyorum ya ama zorla yemeğe başladım ben de canım. Kahveye bayılırım ve kahvaltı yerine kahve içiyorum ben de
Çok iyi o zaman ye kuzucum köy yumurtası tüketmek daha iyi sanırım folik asit kullan bebek olması için şimdiden başla kullanmıyorsan

Severim ben kazık yemeği bünye alıştı

Ha bi de olmasalardı gülüm zorla çocuk yapcaz diye uğraşıyoruz adamlardan
Arkadaşlar şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın yoksa canım kocam yani
Hahahah biliyorumm tabiki şaka bide olmasaydı ya ben çekiniyorum biraz ama benim yüzümden zorlanıyoruz ya hani ne bilim aklıma bazen böyle şeyler geliyo

Hahahah biliyorumm tabiki şaka bide olmasaydı ya ben çekiniyorum biraz ama benim yüzümden zorlanıyoruz ya hani ne bilim aklıma bazen böyle şeyler geliyo
Hic gelmesin iyi misin sen sakın böyle düşünme eksik degiliz yarım değiliz biz bile bir mucizeyiz sakın böyle düşünme eminim eşlerimiz hiç böyle düşünmüyordur

Hic gelmesin iyi misin sen sakın böyle düşünme eksik degiliz yarım değiliz biz bile bir mucizeyiz sakın böyle düşünme eminim eşlerimiz hiç böyle düşünmüyordur
Eşim böyle düşünmüyodur eminim ki banada hiç böyle hissettirmedi ama aklıma geliyo bazen böyle işte

İnşallah inşallah olsun bi bebiş sağlıkla büyütelim torunlarımızı sevmek nasip olsun eşlerimizle birlikte
Ayy inşallah yaa öyle bi şey yaptın ki eşimin boynuna sarılasım geldi uyuyo bi de şaşırır heralde napıyo bu manyak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…