Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sırf çocuğunum adını geçirmek için napıyosun diye mesaj atan var kuzum ya sen napıyosun diyosun ya "napalım oturuyoz ahmetle" Ahmet 3 aylık daha oturamıyo bile deprem olur geçmiş olsun sizin orda olmuş hissettiniz mi derim "ayyy hissetmez miyiz tamm Ahmeti emziriyodum" sen aradan çık biz ahmetle konuşalım. Depremi bağladı ya valla helal olsun dedim

Adfagafafahhandk

Ahh canım benim ben sana kıyamam ya işte hiç sevmiyorum insanlarda eksiklik hissetiren günleri de nüspet yapar gibi paylaşım yapan insanları da sen de kızınla eşini gördükçe mutlu olacaksın inşallah

Ay kuzum insallah bu ara bir motive düşüklüğü yaşıyorum içsel gel gitler umudum korkum karıştı çarşambaaa randevum var
Sen beklemedesiiiinnnnnnnn
Haydi güzel haberler insalllah

Ahahah ya çok komiksin ya
Kız valla o kimdi bulamıyom da o da çok hassas bi arkadaş belli ki
Adfagafafahhandk
Yoktun buralarda gözlerimiz yaşardı güne puanım 10
Ay kuzum insallah bu ara bir motive düşüklüğü yaşıyorum içsel gel gitler umudum korkum karıştı çarşambaaa randevum var
Sen beklemedesiiiinnnnnnnn
Haydi güzel haberler insalllah
Benim artık gel gitim yok bebeğim 3 git bi gelim var olumsuzluk abidesi oldum herkesin karnı ağrıyomuş benim tık yok diye ağlıcaktım nerdeyse bi hafta kalsı çok gerginim

Öyle deme akışa bırak belirti arama, belirtiler yaşayıp negatif gördüğümüz çok oldu biliyorsun.

Cnm slm yazdıklarını okudum İnan ki Rabbim bana da nasip ederse fotoğraf koymucam zaten sosyal medya kullanmıyorum çünkü içimizin alev aldığını biz biliyoruz Rabbim yardımcımız olsun ama inanıyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Öyle deme akışa bırak belirti arama, belirtiler yaşayıp negatif gördüğümüz çok oldu biliyorsun.
Çok haklısın canım benim ama elde değil işte oluyo
Hamilelikte hiç koymayıp sadece doğunca ellerini çekip koymayı düşünüyorum o da doğurdum alın işte sorup duruyodunuz diye. Benim eşim çok hassas zaten şimdiden pazarlık yapıyo nazardan çok korkuyo

Günaydın kısllaarrr
daha yataktayım arkadaşım aradı bana gelicekmiş, ev curcuna. Şimdi hemen cıkcakmış bide. Motora bağlamam lazım
Amannn kolay gelsin kuzum günaydın
Hiç deme benim adam (bu aralar çok sinirli olduğumdan adam deyip duruyorum Allah affetsin ) bende öyle yapacam alın doğurdum diye getirin hediyeleri

Bende hamileyken paylaşım yapmayı düşünmüyorum karnım büyüyene kadar 7-8 ay saklayacağım.

Amannn kolay gelsin kuzum günaydın

Hiç deme benim adam (bu aralar çok sinirli olduğumdan adam deyip duruyorum Allah affetsin ) bende öyle yapacam alın doğurdum diye getirin hediyeleri
Senin konu vardı gece erkekler hakkında ama sen uyuyodun bebeğim kaçırdın ben tek başıma yükseldim konuya
Bende hamileyken paylaşım yapmayı düşünmüyorum karnım büyüyene kadar 7-8 ay saklayacağım.
Tabii kız nazar değer Allah korusun. İçim içimi yicek bi yandan herkes duysun isticem ama beni durdurun yapma etme diyin tutunn beni kızçelerim

Bende tam tersi karnımı ortalara koycam bakın bakın hamile aa evet hamile desinler :)
Asla saklamicam :)) sagır sultana duyurcam .
Birde babama gidcem kabrind bak torun geldi dicem. Ben de babasını kaybedenlerdenim . Herkesi var bi yarası . Ama ben paylaşım yapanlarada özenmiyorum üzülmüyorum tvler bagırıyor anneler günü babalar gününü buna kızıyorum. Gerçekten olmayan çok insan var . Onsuz yaşamaya alıştık zaten millet paylaşsa ne olur paylaşmasa ne olur babam gitmiş zaten :/

Allah rahmet eylesin canım o kadar haklısın ki gözüne sokuyirlar resmen ama içi yanmayan hicbisey anlamaz

Aynen öyle asla kimsenin sevincinde gözüm yok daha çok mutlu olsunlar eksiklik yaşamasınlar rabbim herkesin ailesine sevdiklerine uzun uzun ömürler versin
Karnımı da saklama nedenim; belli bir süredir bekliyorum rabbimden bana nasip ettiğinde ise benim gibi bekleyenler olur ne bileyim içi azıcık bile olsa üzülür ( bende üzüldüm çünkü çoğu kez ama yanlış anlaşılmasın kıskanmak değil tedavi süreci gittikçe yetersiz problemli olarak hissettirdiği için )
Ben de yaşadığımı istemeden bile olsa yaşatmak istemeyeceğim için böyle bir karar aldım.

Ayy bak tek kalmışsın ben akşam gene adama çattım zati adam artık dua okumaktan başka çaresi kalmıyor git abdest al namza kıl rahatla diyor

Ona bende çok kızıyorum ama paylaşıma da dikkat etmeli bi insan. Çok şükür ben babamdan dertli değilim tek çocuk büyüdüm ama bunu kimsenin gözüne sokmadım. İnanın bi şey eksik değilse o şeyden çok bahsetmezsiniz. Şova döndürmezsiniz. Bunu yapıyosanız bi eksiklik vardır. Baban yanındayken sosyal medyanda olmadığı halde paylaşım yapmak en büyük eksikliği gösterir
Çok doğru bi karar biz can yakanlardan olmayalım
Ayy bak tek kalmışsın ben akşam gene adama çattım zati adam artık dua okumaktan başka çaresi kalmıyor git abdest al namza kıl rahatla diyor
Benimki de öyle ya kuran okuyo sürekli canım benim Rabbim kabul etsin her duamızı Allaha sığındık artık

Öyle cnm bana çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…