- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
Ben hiç paylaşmayabilirim. Çok gıcık oluyorum göze sokanlara. Hayattaki tek başarısı çocuk demek ki insanların. O da Allah'ın lütfuYakn bir ardsm istedgmi bliyodu o isted ve 2 ay snra gebe kaldı ve tüm dış mekan foto yanında beni istedi ve gittim üstelk beraberken delrmş gibi pozlar verir kendni çektirirdi.. içmdeki fırtınaýı bilmesne rağmen. Sonra noldu doğurdu ve bebek görme vs diye hedyemi flan götürdüm tabiki ama sonunda görüşmeyi kestim.. insanların çık acımasız olduğunu o zaman birkez daha anlamıştım.. şahsen hamile olsam çocuğuolmayan kimseyi bu tarz şeylere dahil etmeyeceğim ve ınst face sürekli çocuğumu paylşmayacgım
Güzel kalbini yerim inşallah kutlama pastası olur. Riske atmamak için cumartesi yiyeyim bariİns cnm ama negatif olsafa ağlayarak pasta yemedim dememlerden olursun boşver kasma kendini güzel sonuçlar olacak ben inanıyorum
Evet hem psikolojik hem de belirti yok diyenlere kan testi yapmış gibi emin şekilde hamile değilsin diyolar töbe yaTabikii psikolojik ya 15. Nde yumurtluyorum 16 snde kasığm ağrıyo midem bulanıyo ateş basıyo olsa bile yavrucağun yerleşmesi 2 gün hele belirti vermesi 4 hafta ben yumurtlamanınn ertesi sabahı güne hamile gibi kalkıyorum herşey ruh halimz ve pskolojmzle ilgli 1 ay olmadan adet geçmeden belirti flan olmaz