Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç paylaşmayabilirim. Çok gıcık oluyorum göze sokanlara. Hayattaki tek başarısı çocuk demek ki insanların. O da Allah'ın lütfu
İns cnm ama negatif olsafa ağlayarak pasta yemedim dememlerden olursun boşver kasma kendini güzel sonuçlar olacak ben inanıyorum
Güzel kalbini yerim inşallah kutlama pastası olur. Riske atmamak için cumartesi yiyeyim bari
Evet hem psikolojik hem de belirti yok diyenlere kan testi yapmış gibi emin şekilde hamile değilsin diyolar töbe ya

bn babam öldüğünde 3 yaşnda falandm belki daha küçük hiç hatırlayamıyorum babamı.. 30 yaşıma geldim hala baba kız fotoğrafları paylaşanlara keşke diyorum elimde değil onların adına çok sevnyorum ama içindende keşke bende yaşasaydım diyorum Allah içimi biliyor belkide bu sebeple bazı şeyleri izole yaşamak bana daha doğru geliyor

Hatırlatırım canım bende bıraktım belirti aramayı benim de geçti iğneden dolayı olan ağrım Su süre biraz hızlı geçse keşke

balıkta çok duygusal değil mi ya sizde duygusal mısınız

Anneler günü babalar günü hiç sevmem bu günleri. Annesi ölen bildiğim arkadaşım olmadığı için anneler gününü kutlarım sosyal medyadan. Ama babası ölen bi arkadaşım olduğu günden beri babamın yüzüne söylerim hislerimi. İçi acır diye korkarım çok. Yakın mıyız o arkadaşımla hayır. Ama insanın çünkü. Ve korkum var Allahtan. Başın sağolsun canım benim çok üzüldüm inşallah o eksikliği eşin ve kızını gördükçe dindirirsin içinde.

valla yapsınlar yapsınlar valla

İzlesen bile sorun değil ama not tut ve onları uygula günlük duş al cidden çok iyi geliyor
Bu dediğini yapıcam benimde hoşuma gitti Bide yogaya başladım bikaç gündür ben oda insana iyi geliyo

hadi bakalım dene bi iyi gelirse bende başlarım aslında dua etmek çok iyi geliyo teslimiyet oluyo bi yandan

O nerden çıktı ya eşimden gizli tedavi olan ben değilim karıştı sanırım ağlamadım da hiç her ay kan verip negatif sonucunu alıp üzüldüm oturdum aşağı :)

Günaydın kısllaarrr
daha yataktayım arkadaşım aradı bana gelicekmiş, ev curcuna. Şimdi hemen cıkcakmış bide. Motora bağlamam lazım
Offf kolay gelsin bebeğim günaydınn ben hala kalkmadım keyif yapıyorum.
O nerden çıktı ya eşimden gizli tedavi olan ben değilim karıştı sanırım ağlamadım da hiç her ay kan verip negatif sonucunu alıp üzüldüm oturdum aşağı :)
Hadi be o sen değil miydin karışmış kız o kimdi acaba ya geçmişs de dönemem anasını ağlattık konunun neyse sen de sal gitsin boşver işte

Benim babam vefat etmedi ama hayatımda da yok, baba - kız ilişkileri beni de yaralar
Hoş önümde can verse bir bardak su vermeyecek kadar kinliyim ama eksiklik işte
Sokakta böyle emektar çalışan adamlar amcalar görünce burnum sızlıyor çünkü hepsi evine ekmek götürebilmek için çabalıyor o çabaya hayran kalıyorum

balıkta çok duygusal değil mi ya sizde duygusal mısınız
Aşşırı ama farklı bi yapım var , bende önceden böyle değildim çok üzülüyordum çocuk mevzularına haberlde birde yok çöpe atan bilmemne yapanları gördükçe ağladım üzüldüm eşime dedim olmicak sanırım gitmek istemiyorum artık dra , oda bana biz çocuk için evlenmedik unutma biz böylede mutluyuz dedi. Ve gerçekten öyle allah eşlerimize de sabır versin ne hallerimizi çekiyor.
yani sanada katılıyorum sev9 çocuk paylaşanların sanki çocuk yapmak dışında marifeti yok sanki o çocugun hesabını takip ediyorum

Canım üzülme boşver hayat insana neler yaşatacağı belli olmuyo

Gelmeseydi bende kalkmazdımda 1de gelcem diyodu şimdi aradı uyandırdı şimdi geleyimmi diye 4 aylık kızı var bi sevicem sevicem onu şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…