Ben hiç paylaşmayabilirim. Çok gıcık oluyorum göze sokanlara. Hayattaki tek başarısı çocuk demek ki insanların. O da Allah'ın lütfuYakn bir ardsm istedgmi bliyodu o isted ve 2 ay snra gebe kaldı ve tüm dış mekan foto yanında beni istedi ve gittim üstelk beraberken delrmş gibi pozlar verir kendni çektirirdi.. içmdeki fırtınaýı bilmesne rağmen. Sonra noldu doğurdu ve bebek görme vs diye hedyemi flan götürdüm tabiki ama sonunda görüşmeyi kestim.. insanların çık acımasız olduğunu o zaman birkez daha anlamıştım.. şahsen hamile olsam çocuğuolmayan kimseyi bu tarz şeylere dahil etmeyeceğim ve ınst face sürekli çocuğumu paylşmayacgım
Güzel kalbini yerim inşallah kutlama pastası olur. Riske atmamak için cumartesi yiyeyim bariİns cnm ama negatif olsafa ağlayarak pasta yemedim dememlerden olursun boşver kasma kendini güzel sonuçlar olacak ben inanıyorum
Evet hem psikolojik hem de belirti yok diyenlere kan testi yapmış gibi emin şekilde hamile değilsin diyolar töbe yaTabikii psikolojik ya 15. Nde yumurtluyorum 16 snde kasığm ağrıyo midem bulanıyo ateş basıyoolsa bile yavrucağun yerleşmesi 2 gün hele belirti vermesi 4 hafta ben yumurtlamanınn ertesi sabahı güne hamile gibi kalkıyorum herşey ruh halimz ve pskolojmzle ilgli 1 ay olmadan adet geçmeden belirti flan olmaz
bn babam öldüğünde 3 yaşnda falandm belki daha küçük hiç hatırlayamıyorum babamı.. 30 yaşıma geldim hala baba kız fotoğrafları paylaşanlara keşke diyorum elimde değil onların adına çok sevnyorum ama içindende keşke bende yaşasaydım diyorum Allah içimi biliyor belkide bu sebeple bazı şeyleri izole yaşamak bana daha doğru geliyorBak bu doğru ben eşinden ayrılmış insanlar var akrabalar mesela. Anne evine dündüğü için evimde çay içerken foto koymaya çekiniyorum. Gücüne gider üzülür diye. Allahtan korku vardır. Hiçbi şey sana ait değil ki ya elindsn alınırsa. Ama o inaanların çocuğu var ve benim istediğimi biliyo. Sürekli çocuğunu koyup en büyük servetim felan diye hikayeler atıyo. Yine de Allah diyip susuyosun. Tabi ki mesafe koyuyosun arana anlıyosun iç yüzünü çünkü
Hatırlatırım canım bende bıraktım belirti aramayı benim de geçti iğneden dolayı olan ağrımAmiiin canım aminnn benim de kızdığım bu sana onu Allah vermiş neden ukalalık yapıp bir kişinin hayallerini şimdiden yıkıyosun. O da meraklı değil buralara yazmaya belli ki umut arıyor. Hepimiz gibi. Tabi ki bulantı olur baş dönmesi olur iğne vurulan kızlarda da oldu ama hepimiz farklı oldu dimi ee şimdi midesi bulanan desin "mide bulantısı yoksa iğne işe yaramamıştır" mantıklı mı hayır. Yapmayalım kızlar biz bunu
Aynen benim olan belirtilerde gitti bel ağrısı bile çok nadir şimdi iğne etkisi geçince başlarız belirti aramaya ama bizim şuan kesin belirti görmemiz lazım sonuçta direk hormon aldık minnaklarımız geldiyse bile 14.güne anca aldığımız kadar hormon verirler bize. Hayal kırıklığına uğrayıp belirti aradığımda bana bunu hatırlatın bu haftahaftaya pazar büyük gün
balıkta çok duygusal değil mi ya sizde duygusal mısınızBak bu doğru ben eşinden ayrılmış insanlar var akrabalar mesela. Anne evine dündüğü için evimde çay içerken foto koymaya çekiniyorum. Gücüne gider üzülür diye. Allahtan korku vardır. Hiçbi şey sana ait değil ki ya elindsn alınırsa. Ama o inaanların çocuğu var ve benim istediğimi biliyo. Sürekli çocuğunu koyup en büyük servetim felan diye hikayeler atıyo. Yine de Allah diyip susuyosun. Tabi ki mesafe koyuyosun arana anlıyosun iç yüzünü çünkü
Anneler günü babalar günü hiç sevmem bu günleri. Annesi ölen bildiğim arkadaşım olmadığı için anneler gününü kutlarım sosyal medyadan. Ama babası ölen bi arkadaşım olduğu günden beri babamın yüzüne söylerim hislerimi. İçi acır diye korkarım çok. Yakın mıyız o arkadaşımla hayır. Ama insanın çünkü. Ve korkum var Allahtan. Başın sağolsun canım benim çok üzüldümbn babam öldüğünde 3 yaşnda falandm belki daha küçük hiç hatırlayamıyorum babamı.. 30 yaşıma geldim hala baba kız fotoğrafları paylaşanlara keşke diyorum elimde değil onların adına çok sevnyorum ama içindende keşke bende yaşasaydım diyorum Allah içimi biliyor belkide bu sebeple bazı şeyleri izole yaşamak bana daha doğru geliyor
Ahh saol canım benim oturdum karnımın ağrımasını bekledim bütün geceHatırlatırım canım bende bıraktım belirti aramayı benim de geçti iğneden dolayı olan ağrımSu süre biraz hızlı geçse keşke
Amann maşallah yaa adamlar da artık havaya girdio zaman unuttu şimdi hatim yapcam diye uğraşıyo Allah işte
Doğru söylüyorsun canım ama aslında güne vol protein li kahvaltıyla başlamak lazım bu süreçte
28 kuzucum
Ya duygusallık ayrıdır merhamet ayrı. İnsanlık da apayrı bişey. Bu bahsettiklerim aslında duygusallıktan ziyade insan olmanın gereği gibi canımbalıkta çok duygusal değil mi ya sizde duygusal mısınız
valla yapsınlar yapsınlar valla
İzlesen bile sorun değil ama not tut ve onları uygula günlük duş al cidden çok iyi geliyor
Bu dediğini yapıcam benimde hoşuma gittiBide yogaya başladım bikaç gündür ben oda insana iyi geliyo
Ben silivri canım afiyet olsunİyiki varsınız. Şehirler neresi herkes istanbul mu ? Ben kartaldan :) kahvaltım
O nerden çıktı ya eşimden gizli tedavi olan ben değilim karıştı sanırımKatıyım diye dile getirenler aslında en hassaslar oluyo genelde canımeşinden gizli tedaviye başlayıp ondan gizli ağlaman da hassas olduğunu gösterir. Tutma kendini sal gitsin kimse sonunda ödül vermiyo bize güçlü durduk diye malesef
Offf kolay gelsin bebeğim günaydınnGünaydın kısllaarrr
daha yataktayım arkadaşım aradı bana gelicekmiş, ev curcuna. Şimdi hemen cıkcakmış bide. Motora bağlamam lazım
Hadi be o sen değil miydin karışmış kız o kimdi acaba yaO nerden çıktı ya eşimden gizli tedavi olan ben değilim karıştı sanırımağlamadım da hiç her ay kan verip negatif sonucunu alıp üzüldüm oturdum aşağı :)
İstanbul bende :)Ben silivri canım afiyet olsun
Aşşırı ama farklı bi yapım var , bende önceden böyle değildim çok üzülüyordum çocuk mevzularına haberlde birde yok çöpe atan bilmemne yapanları gördükçe ağladım üzüldüm eşime dedim olmicak sanırım gitmek istemiyorum artık dra , oda bana biz çocuk için evlenmedik unutma biz böylede mutluyuz dedi. Ve gerçekten öyle allah eşlerimize de sabır versin ne hallerimizi çekiyor.balıkta çok duygusal değil mi ya sizde duygusal mısınız
Ahahah ya çok komiksin yaOfff kolay gelsin bebeğim günaydınnben hala kalkmadım keyif yapıyorum.
Hadi be o sen değil miydin karışmış kız o kimdi acaba yageçmişs de dönemem anasını ağlattık konunun neyse sen de sal gitsin boşver işte
Canım üzülme boşver hayat insana neler yaşatacağı belli olmuyoBenim babam vefat etmedi ama hayatımda da yok, baba - kız ilişkileri beni de yaralar
Hoş önümde can verse bir bardak su vermeyecek kadar kinliyim ama eksiklik işte
Sokakta böyle emektar çalışan adamlar amcalar görünce burnum sızlıyor çünkü hepsi evine ekmek götürebilmek için çabalıyor o çabaya hayran kalıyorum
Gelmeseydi bende kalkmazdımda 1de gelcem diyodu şimdi aradı uyandırdı şimdi geleyimmi diyeOfff kolay gelsin bebeğim günaydınnben hala kalkmadım keyif yapıyorum.
Hadi be o sen değil miydin karışmış kız o kimdi acaba yageçmişs de dönemem anasını ağlattık konunun neyse sen de sal gitsin boşver işte
Kendi babam için inan gram üzülmüyorum aksine yaşattıkları çok erken yaşta olgunlaştırdı, kinim de kardeşimin hastalığına sebep olduğu içindir yoksa bizden uzak olsunCanım üzülme boşver hayat insana neler yaşatacağı belli olmuyo