Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ağrı durumların falan nasıl var mı bişey
Kasık ve karın ağrım var. Mide bulantım da var. Birde bnim önceki hamileliklerimde sıkıntı yaşadığım için dr progesteron da verdi fitil olarak onu kullanıyorum. Baş dönmem de var o mu yapıyo bilmiyorum. Birde ter basması oluyo

Ay valla bilmiyorum ya belim çok kötü bide benim adet olmadan böyle bacaklarım ağrımaya başlar oda var korkuyorum valla
Farkında mısın bi anımız bi anımızı tutmuyo biraz önce hamileydik şimdi adet oluyoruz 😂😂

Kasık ve karın ağrım var. Mide bulantım da var. Birde bnim önceki hamileliklerimde sıkıntı yaşadığım için dr progesteron da verdi fitil olarak onu kullanıyorum. Baş dönmem de var o mu yapıyo bilmiyorum. Birde ter basması oluyo
Bende de ter basmayı oluyo bazen

Evet evet tam olarak öyle sonra soğuk soğuk ter döküyom 😂
Valla öyle 🤣 şimdi de yerleşme kanaması takip etmeye başlayacağım geçen ay kimyasal geçirdiğim de iğnenin 9 yada 10.günü onu tam hatırlayamıyorum lekelenme yaşamıştım o da olursa Bi kaç güne umudum artacak inşallah

Valla öyle 🤣 şimdi de yerleşme kanaması takip etmeye başlayacağım geçen ay kimyasal geçirdiğim de iğnenin 9 yada 10.günü onu tam hatırlayamıyorum lekelenme yaşamıştım o da olursa Bi kaç güne umudum artacak inşallah
Yaaa bende öyle olmamıştı ay bakalım ya ama ben büyük ihtimal adet olucam yazarım bi kaç güne adet oldum öyle gözüküyo gibi

Yaaa bende öyle olmamıştı ay bakalım ya ama ben büyük ihtimal adet olucam yazarım bi kaç güne adet oldum öyle gözüküyo gibi
Öyle düşünme bende öyle Allah Allah adet mi oldum diyorum sanki öyle sancı var ama olmuyo umarım seninde gelmez 😁

Hatta o kadar net gör ki var mı deme bile hamileyimmm de inşallah 🥰

13 şubattan sonra burası karışacak hamileler ve hayal kırıklığı yaşayanlar olacak ama inşallah sadece hamileler olur amiiiin 🥰❤️ sabah uyanıp test yapıp şuraya iki çizgili foto koymak istiyorum

Drdr17 Drdr17 Hem de saat 7de ve seni etiketleyip evet artık bebeğim var yazıcam inşallahh 😂😂😂
Ahahah inşlh kuzum 😁 inşlh o güzel haberleri almayı rabbim nasip eder. Çok az kaldı .

Öyle düşünme bende öyle Allah Allah adet mi oldum diyorum sanki öyle sancı var ama olmuyo umarım seninde gelmez 😁
Umarım canım ya bel ağrım çok fazla özellikle bugün şu saatler ağrıdan duramıyorum resmen anlamadım adet olma belirtilerim arasında bel ağrım ypk hiç olmadı ama bilemedim

Umarım canım ya bel ağrım çok fazla özellikle bugün şu saatler ağrıdan duramıyorum resmen anlamadım adet olma belirtilerim arasında bel ağrım ypk hiç olmadı ama bilemedim
Zaten gebelik ve adet belirtileri benzer yazıyo her yerde kırmızıları görene kadar umut etmeye devam

Ewt hele ben çok sabırsızım çok. Hatta ovulasyon testi vardı evde kaç tane yaptım şu 2 günde tahmin bile edemezsin
Bende öyleyim ama ruh halim aşırı değişiyo sonuçtan çok korkuyorum gerçekten ☹️
Hahaha valla ya ama çok tuhaf ya inşallah olmam ya😭
İnşallah canım benim olmucaksın çıkar aklından ❤️
Ahahah inşlh kuzum 😁 inşlh o güzel haberleri almayı rabbim nasip eder. Çok az kaldı .
İnşallah kuzumm inşallah ama bana umutsuzluk çöktü biraz ☹️ benim hiç ağrım yok bi belirtim de yok

Bende öyleyim ama ruh halim aşırı değişiyo sonuçtan çok korkuyorum gerçekten ☹️

İnşallah canım benim olmucaksın çıkar aklından ❤️

İnşallah kuzumm inşallah ama bana umutsuzluk çöktü biraz ☹️ benim hiç ağrım yok bi belirtim de yok
Kimimiz ağrı var diye yok olmadı diyoz kimimiz ağrı yok diye😂ay beklemekte çok yorucu be biran önce geçsin günler artık

X