Ay valla bilmiyorum ya belim çok kötü bide benim adet olmadan böyle bacaklarım ağrımaya başlar oda var korkuyorum vallaKız ne adeti saçmalama gebelik belirtisidir onlar hiçbi şey değilse iğne etkisidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla bilmiyorum ya belim çok kötü bide benim adet olmadan böyle bacaklarım ağrımaya başlar oda var korkuyorum vallaKız ne adeti saçmalama gebelik belirtisidir onlar hiçbi şey değilse iğne etkisidir
Kasık ve karın ağrım var. Mide bulantım da var. Birde bnim önceki hamileliklerimde sıkıntı yaşadığım için dr progesteron da verdi fitil olarak onu kullanıyorum. Baş dönmem de var o mu yapıyo bilmiyorum. Birde ter basması oluyoPeki ağrı durumların falan nasıl var mı bişey
Farkında mısın bi anımız bi anımızı tutmuyo biraz önce hamileydik şimdi adet oluyoruzAy valla bilmiyorum ya belim çok kötü bide benim adet olmadan böyle bacaklarım ağrımaya başlar oda var korkuyorum valla
Ewt hele ben çok sabırsızım çok. Hatta ovulasyon testi vardı evde kaç tane yaptım şu 2 günde tahmin bile edemezsin14 şubattan 10 şubata kadar çekicez galiba meraktan
Bende de ter basmayı oluyo bazenKasık ve karın ağrım var. Mide bulantım da var. Birde bnim önceki hamileliklerimde sıkıntı yaşadığım için dr progesteron da verdi fitil olarak onu kullanıyorum. Baş dönmem de var o mu yapıyo bilmiyorum. Birde ter basması oluyo
İnş hamilelik belirtisidirBende de ter basmayı oluyo bazen
İnşallah canımİnş hamilelik belirtisidir
Aaa o bende de oluyo birden Bi sıcaklık yanaklarımda kırmızı kırmızı oluyoBende de ter basmayı oluyo bazen
Evet evet tam olarak öyle sonra soğuk soğuk ter döküyomAaa o bende de oluyo birden Bi sıcaklık yanaklarımda kırmızı kırmızı oluyo
Valla öyle şimdi de yerleşme kanaması takip etmeye başlayacağım geçen ay kimyasal geçirdiğim de iğnenin 9 yada 10.günü onu tam hatırlayamıyorum lekelenme yaşamıştım o da olursa Bi kaç güne umudum artacak inşallahEvet evet tam olarak öyle sonra soğuk soğuk ter döküyom
Yaaa bende öyle olmamıştı ay bakalım ya ama ben büyük ihtimal adet olucam yazarım bi kaç güne adet oldum öyle gözüküyo gibiValla öyle şimdi de yerleşme kanaması takip etmeye başlayacağım geçen ay kimyasal geçirdiğim de iğnenin 9 yada 10.günü onu tam hatırlayamıyorum lekelenme yaşamıştım o da olursa Bi kaç güne umudum artacak inşallah
Öyle düşünme bende öyle Allah Allah adet mi oldum diyorum sanki öyle sancı var ama olmuyo umarım seninde gelmezYaaa bende öyle olmamıştı ay bakalım ya ama ben büyük ihtimal adet olucam yazarım bi kaç güne adet oldum öyle gözüküyo gibi
Ahahah inşlh kuzum inşlh o güzel haberleri almayı rabbim nasip eder. Çok az kaldı .Hatta o kadar net gör ki var mı deme bile hamileyimmm de inşallah
13 şubattan sonra burası karışacak hamileler ve hayal kırıklığı yaşayanlar olacak ama inşallah sadece hamileler olur amiiiin sabah uyanıp test yapıp şuraya iki çizgili foto koymak istiyorum
Drdr17 Hem de saat 7de ve seni etiketleyip evet artık bebeğim var yazıcam inşallahh
Umarım canım ya bel ağrım çok fazla özellikle bugün şu saatler ağrıdan duramıyorum resmen anlamadım adet olma belirtilerim arasında bel ağrım ypk hiç olmadı ama bilemedimÖyle düşünme bende öyle Allah Allah adet mi oldum diyorum sanki öyle sancı var ama olmuyo umarım seninde gelmez
Zaten gebelik ve adet belirtileri benzer yazıyo her yerde kırmızıları görene kadar umut etmeye devamUmarım canım ya bel ağrım çok fazla özellikle bugün şu saatler ağrıdan duramıyorum resmen anlamadım adet olma belirtilerim arasında bel ağrım ypk hiç olmadı ama bilemedim
Öyle bakalım Aallah büyük umudumuzu yitirmeyelimZaten gebelik ve adet belirtileri benzer yazıyo her yerde kırmızıları görene kadar umut etmeye devam
Bende öyleyim ama ruh halim aşırı değişiyo sonuçtan çok korkuyorum gerçektenEwt hele ben çok sabırsızım çok. Hatta ovulasyon testi vardı evde kaç tane yaptım şu 2 günde tahmin bile edemezsin
İnşallah canım benim olmucaksın çıkar aklındanHahaha valla ya ama çok tuhaf ya inşallah olmam ya
İnşallah kuzumm inşallah ama bana umutsuzluk çöktü biraz benim hiç ağrım yok bi belirtim de yokAhahah inşlh kuzum inşlh o güzel haberleri almayı rabbim nasip eder. Çok az kaldı .
Kimimiz ağrı var diye yok olmadı diyoz kimimiz ağrı yok diyeay beklemekte çok yorucu be biran önce geçsin günler artıkBende öyleyim ama ruh halim aşırı değişiyo sonuçtan çok korkuyorum gerçekten
İnşallah canım benim olmucaksın çıkar aklından
İnşallah kuzumm inşallah ama bana umutsuzluk çöktü biraz benim hiç ağrım yok bi belirtim de yok
Dayan canım 12. Güne kadar yalancı pozitif verebilir diye biliyorumBakalım cumaya kadar dayanabilirsem herhalde bata 3 gün kala çıkar