Evet canım valla zaten burası olmasaydı kafayı yermişim kendi başıma kimseyle paylaşamayıncaİyi yapıyosun kimse bilmesin canım biz biliyoz yeter işteinşallah geçer 18i biz zaten birlikte öğrenicez eğer varsa 14 şubat sabahı
Ayy olabilir yada büyüyolardır bakalım inşallah onlarda çatlar tutar belki ikiz olurİnşallah canımmbenim çok fena kasığıma sancı giriyor şuan sanki oyuluyor gibi. Arkadan gelen yumurtamda vardı doktor 2 3 güne çatlar oda demişti acaba omu çatlıyo şimdi aklıma o geldi
Ahhh ağzından ballar damlıyor yaaa inşallah canım benimmEvet canım valla zaten burası olmasaydı kafayı yermişim kendi başıma kimseyle paylaşamayıncaevdeki objelerden arkadaş edinirdim artık kendime
İnşallah canım bakalımmönce sizin bebeler gelcek büyük olcak 4 gün biz 18ini bekleyenlerden
Ahhh ağzından ballar damlıyor yaaa inşallah canım benimmben hep okuyordum ama üye olmuyordum burdan üye olmadan okuyanlara sesleniyorum gelin valla insan rahatlıyor
Sonra evet gebeyim yazdığımda olmuştu ya o günlere gelelim biran önce hepimizben silik gebelik testlerimde üye olmuştum var mı sizce falan diye soruyolar ya hahaha inşallah bida sormayı nasip eder rabbim hepimize
Ay birini yakalayalımda, ikizinde tadından yenmez vallaAyy olabilir yada büyüyolardır bakalım inşallah onlarda çatlar tutar belki ikiz olur
Bende üyeydim ama yazmıyodum canımAhhh ağzından ballar damlıyor yaaa inşallah canım benimmben hep okuyordum ama üye olmuyordum burdan üye olmadan okuyanlara sesleniyorum gelin valla insan rahatlıyor
Ay bakalım inşallah belli olmaz Allahtan ümit kesilmezAy birini yakalayalımda, ikizinde tadından yenmez valla
Bende üyeydim ama yazmıyodum canım
Hatta o kadar net gör ki var mı deme bile hamileyimmm de inşallahben silik gebelik testlerimde üye olmuştum var mı sizce falan diye soruyolar ya hahaha inşallah bida sormayı nasip eder rabbim hepimize
13 şubattan sonra burası karışacak hamileler ve hayal kırıklığı yaşayanlar olacak ama inşallah sadece hamileler olur amiiiinSonra evet gebeyim yazdığımda olmuştu ya o günlere gelelim biran önce hepimiz
Ayy inşallah canımm inşallahhHatta o kadar net gör ki var mı deme bile hamileyimmm de inşallah
13 şubattan sonra burası karışacak hamileler ve hayal kırıklığı yaşayanlar olacak ama inşallah sadece hamileler olur amiiiinsabah uyanıp test yapıp şuraya iki çizgili foto koymak istiyorum
Drdr17 Hem de saat 7de ve seni etiketleyip evet artık bebeğim var yazıcam inşallahh
İğne olalı ne kadar oldu canımmKızlar merhaba
Bat 14 şubat ewt az kaldı. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Geçen pazar yaptırmıştım canımİğne olalı ne kadar oldu canımm
İnşallah inşallah canımmAy bakalım inşallah belli olmaz Allahtan ümit kesilmez
Canım yapsanda yalancı pozitif çıkar az daha dayanKızlar merhaba
Bat 14 şubat ewt az kaldı. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
He 1 hafta olmuş daha az kalmış ama bekleyim bakalım inşallah olur canımGeçen pazar yaptırmıştım canım
Bakalım cumaya kadar dayanabilirsem herhalde bata 3 gün kala çıkarCanım yapsanda yalancı pozitif çıkar az daha dayan
İnş canım tşklerHe 1 hafta olmuş daha az kalmış ama bekleyim bakalım inşallah olur canım
Peki ağrı durumların falan nasıl var mı bişeyİnş canım tşkler
14 şubattan 10 şubata kadar çekicez galiba meraktanBakalım cumaya kadar dayanabilirsem herhalde bata 3 gün kala çıkar
Kız ne adeti saçmalama gebelik belirtisidir onlar hiçbi şey değilse iğne etkisidirAyy inşallah canımm inşallahhRabbim üzmesin hiç birimizi hepimizin kucağını doldurdun inşallah valla ben adet olcakmış gibiyim ama biliyo musun heryerimde garip ağrılar var zırt bırt lavaboya gidiyorum bakıyorum