Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapıyosun kimse bilmesin canım biz biliyoz yeter işte inşallah geçer 18i biz zaten birlikte öğrenicez eğer varsa 14 şubat sabahı
Evet canım valla zaten burası olmasaydı kafayı yermişim kendi başıma kimseyle paylaşamayınca evdeki objelerden arkadaş edinirdim artık kendime
İnşallah canım bakalımm önce sizin bebeler gelcek büyük olcak 4 gün biz 18ini bekleyenlerden

İnşallah canımm benim çok fena kasığıma sancı giriyor şuan sanki oyuluyor gibi. Arkadan gelen yumurtamda vardı doktor 2 3 güne çatlar oda demişti acaba omu çatlıyo şimdi aklıma o geldi
Ayy olabilir yada büyüyolardır bakalım inşallah onlarda çatlar tutar belki ikiz olur

Ahhh ağzından ballar damlıyor yaaa inşallah canım benimm ben hep okuyordum ama üye olmuyordum burdan üye olmadan okuyanlara sesleniyorum gelin valla insan rahatlıyor

Ahhh ağzından ballar damlıyor yaaa inşallah canım benimm ben hep okuyordum ama üye olmuyordum burdan üye olmadan okuyanlara sesleniyorum gelin valla insan rahatlıyor
ben silik gebelik testlerimde üye olmuştum var mı sizce falan diye soruyolar ya hahaha inşallah bida sormayı nasip eder rabbim hepimize

Ayy olabilir yada büyüyolardır bakalım inşallah onlarda çatlar tutar belki ikiz olur
Ay birini yakalayalımda, ikizinde tadından yenmez valla
Bende üyeydim ama yazmıyodum canım

ben silik gebelik testlerimde üye olmuştum var mı sizce falan diye soruyolar ya hahaha inşallah bida sormayı nasip eder rabbim hepimize
Hatta o kadar net gör ki var mı deme bile hamileyimmm de inşallah
Sonra evet gebeyim yazdığımda olmuştu ya o günlere gelelim biran önce hepimiz
13 şubattan sonra burası karışacak hamileler ve hayal kırıklığı yaşayanlar olacak ama inşallah sadece hamileler olur amiiiin sabah uyanıp test yapıp şuraya iki çizgili foto koymak istiyorum

Drdr17 Hem de saat 7de ve seni etiketleyip evet artık bebeğim var yazıcam inşallahh

Ayy inşallah canımm inşallahh Rabbim üzmesin hiç birimizi hepimizin kucağını doldurdun inşallah valla ben adet olcakmış gibiyim ama biliyo musun heryerimde garip ağrılar var zırt bırt lavaboya gidiyorum bakıyorum

Kız ne adeti saçmalama gebelik belirtisidir onlar hiçbi şey değilse iğne etkisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…