Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaaa Allahımmmm inşallaaaah inşallah bendede öyle olur kuzummm doktorum dedi zaten 0 çıkmaması iyi dedi pazartesiyi bekleyelim dedi , sen şu anda gebemisin balım
Yok canım beta çok güzel artıyordu sıkıntım yoktu da birden kanamam oldu kimyasal gebelik dedi doktorum bu ay yeniden uğraşıyorum gebelik için inşallah olur. Merak etme kaç olursa olsun nasibinde varsa dediğim gibi 3den 4den bile yükselir stres yapma yükselicekmi acaba nolacak acaba diye çok etkiliyor

Ooooo maşşlahhh
Teşekkürler inşllah tutar da güzel sonuçlar alırız
canm klomenmı kullandın kacıncı gun gıdıyosun ıgne olmaya
Canım iki ay klomen kullandım. Bir kimyasal geçirdim 1 sene ara verdim Geçen ay femaraya başladık olmadı bu ikinci ayım femarada 9. Günüm gittiğimde gelişmekte olan 4 yumurta vardı. 2 tanesi kaliteli gözüküyor demişti dediği gibi 11. Günüm yanı bugün tekrar gittim 2 tanesi 20 ye ulaşmış diğerleri 15 dolaylarında. Çatlamaya bilir diğerleri ama çatlaya da bilir dedi oyğzden bu akşam ve iğneden sorma 36.saat sonra ilişki sonrasında gğnnaşırı ilişkiye devam et dedi Protestanıda sordum dedi senin ihtiyacın olan bir durum yok dedi progestanı rahim duvarı ince olanlara veriyorlarmış bakalım sonuç ne olacak normalde 15 gün soruna test yap dedi ama ben regl tarihimde yapacağım yanş ayın 25 ine kadar bekleyeceğim

Benim dokuzuncu günüm gelısen yumurta yok hiç pazartesi olur dedi ama

Benim dokuzuncu günüm gelısen yumurta yok hiç pazartesi olur dedi ama
Canım ilk gittiğimde benimde çok küçük 1 tane vardı geçen ay 9. Günümde 13. Günümde ancak gelişen 2 yumurtam olmuştu ve iğne yaptı. Ona aldanma. Yumurta. Masajı var onu yap. Kendine YouTube yaz bak fayda edecek inşllah. Geçen ay 2 yumurtam vardı odunda 1 i çöptü yani çok gelişmemişti 1 tane vardı onunla olmadı bu ay 4 yumurtadan 2 tanesi gelişti bakalım sonuç ne olacak İnşllah hep beraber güzle haber alırız

hayırlısı olsunn canmm hakkında inşallah tutar. yumurta masajanın faydası ne buyutuyormu

İğnenin 2.günü pik denilen şeyi de gördük iğnenin etkisiyle

Eklentiler

• 16125172777902640430817219049070.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 18
E çok normal haftaya yumurtlama ise. Ben reglimin 1. Günü gitmiştim yumurtlarının iyi demişti ilaca başlamadan önce. İlaçtan sonra 1 tane yumurta gördü reglimin 10. Günü yani 19 cm di.

E çok normal haftaya yumurtlama ise. Ben reglimin 1. Günü gitmiştim yumurtlarının iyi demişti ilaca başlamadan önce. İlaçtan sonra 1 tane yumurta gördü reglimin 10. Günü yani 19 cm di.
Benim geç gelişiyor demekki bugun dokuzuncu gün yok dedi

Ben bulamadım ya ne yazarsam çıkar tam

Kızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
Merhaba, bugün reglimin 2.günü, yarın yani 3.günü femara'ya başlıyorum, günde 2 kere, 5 gün boyunca, sonrasında çatlatma iğnesi ve sonrası hayırlısı, bat 8 Mart inşallah olmaz.. takviye olarak regenesis max, venatura inositol, omepa, ocean d vitamini damlası, her gün 1 çorba kaşığı keten tohumu (yoğurt içinde) kullanıyorum

İnşallah kuzum valla benim 2 aydır psikolojim bozuldu üst üste hamile kaldım 2 side kimyasal oldu korkuyorum şimdikide kimyasal olursa diye valla napacağımı şaştım kaldım

İnşallah kuzum valla benim 2 aydır psikolojim bozuldu üst üste hamile kaldım 2 side kimyasal oldu korkuyorum şimdikide kimyasal olursa diye valla napacağımı şaştım kaldım
Yaa senin de mi iki kimyasal gebeliğin var doğal yöntemlerle mi kalmıştın klomen falan kullanarak mı

Yaa senin de mi iki kimyasal gebeliğin var doğal yöntemlerle mi kalmıştın klomen falan kullanarak mı
Yok kuzum doğal kaldım hsg çekindim ardından çekindiğim ayla birlikte iki ay üst üste hamile kaldım yani geçen ay ben hamileydim ondan önceki ayda

Canım belli olmaz bence 10. Gün erken yükselebilir
Tatlım normal normal ben hareket edemiyordum hani bı iğne vursam da içimdeki şişlik gitsin diyordum lavabo sorunu oldu beni pert etmişti bu ay nasıl olacak bakalım korkma
Ay bugün benimde çok fena canım içinde balon gibi hava var sanki
Doktordaydım şimdi iğne mi vuracak doktor 2 tane 20 mm yumurta. Var dedi geriden gelen 3 tanede 15 mm civarlarında var ama onlarda gelişmiş gün aşırı ilişki yap iğneden sonra dedi onlarda çatlayabilir dedi
canım hayırlısı olsun benimde aynı senin gibiydi 2 20 ve 21 mm yumurtam vardı. Arkadanda 3 tane en büyüğü 17 mm geliyor dedi oda 2 3 güne çatlar dedi doktorum bende ilişkiyi bırakmıcam biri olmazsa biri olyr belki
Merhaba, bugün reglimin 2.günü, yarın yani 3.günü femara'ya başlıyorum, günde 2 kere, 5 gün boyunca, sonrasında çatlatma iğnesi ve sonrası hayırlısı, bat 8 Mart inşallah olmaz.. takviye olarak regenesis max, venatura inositol, omepa, ocean d vitamini damlası, her gün 1 çorba kaşığı keten tohumu (yoğurt içinde) kullanıyorum
Hoşgeldin canımm hayırlısı olsunn ekliyorum senide listeye

Ah kuzum benim ağzından bal damlıyo inşallah yükselir değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…