Bende de çok ağrı yaptı ya özellikle haraket edince belim ağrıyoTatlım normal normal ben hareket edemiyordum hani bı iğne vursam da içimdeki şişlik gitsin diyordum lavabo sorunu oldu beni pert etmişti bu ay nasıl olacak bakalım korkma
Yok canım beta çok güzel artıyordu sıkıntım yoktu da birden kanamam oldu kimyasal gebelik dedi doktorum bu ay yeniden uğraşıyorum gebelik için inşallah olur. Merak etme kaç olursa olsun nasibinde varsa dediğim gibi 3den 4den bile yükselir stres yapma yükselicekmi acaba nolacak acaba diye çok etkiliyorYaaaaaa Allahımmmm inşallaaaahinşallah bendede öyle olur kuzummm doktorum dedi zaten 0 çıkmaması iyi dedi pazartesiyi bekleyelim dedi , sen şu anda gebemisin balım
Teşekkürler inşllah tutar da güzel sonuçlar alırızOoooo maşşlahhh
Canım iki ay klomen kullandım. Bir kimyasal geçirdim 1 sene ara verdim Geçen ay femaraya başladık olmadı bu ikinci ayım femarada 9. Günüm gittiğimde gelişmekte olan 4 yumurta vardı. 2 tanesi kaliteli gözüküyor demişti dediği gibi 11. Günüm yanı bugün tekrar gittim 2 tanesi 20 ye ulaşmış diğerleri 15 dolaylarında. Çatlamaya bilir diğerleri ama çatlaya da bilir dedi oyğzden bu akşam ve iğneden sorma 36.saat sonra ilişki sonrasında gğnnaşırı ilişkiye devam et dedi Protestanıda sordum dedi senin ihtiyacın olan bir durum yok dedi progestanı rahim duvarı ince olanlara veriyorlarmış bakalım sonuç ne olacak normalde 15 gün soruna test yap dedi ama ben regl tarihimde yapacağım yanş ayın 25 ine kadar bekleyeceğimcanm klomenmı kullandın kacıncı gun gıdıyosun ıgne olmaya
Benim dokuzuncu günüm gelısen yumurta yok hiçTeşekkürler inşllah tutar da güzel sonuçlar alırız
Canım iki ay klomen kullandım. Bir kimyasal geçirdim 1 sene ara verdim Geçen ay femaraya başladık olmadı bu ikinci ayım femarada 9. Günüm gittiğimde gelişmekte olan 4 yumurta vardı. 2 tanesi kaliteli gözüküyor demişti dediği gibi 11. Günüm yanı bugün tekrar gittim 2 tanesi 20 ye ulaşmış diğerleri 15 dolaylarında. Çatlamaya bilir diğerleri ama çatlaya da bilir dedi oyğzden bu akşam ve iğneden sorma 36.saat sonra ilişki sonrasında gğnnaşırı ilişkiye devam et dedi Protestanıda sordum dedi senin ihtiyacın olan bir durum yok dedi progestanı rahim duvarı ince olanlara veriyorlarmış bakalım sonuç ne olacak normalde 15 gün soruna test yap dedi ama ben regl tarihimde yapacağım yanş ayın 25 ine kadar bekleyeceğim
Canım ilk gittiğimde benimde çok küçük 1 tane vardı geçen ay 9. Günümde 13. Günümde ancak gelişen 2 yumurtam olmuştu ve iğne yaptı. Ona aldanma. Yumurta. Masajı var onu yap. Kendine YouTube yaz bak fayda edecek inşllah. Geçen ay 2 yumurtam vardı odunda 1 i çöptü yani çok gelişmemişti 1 tane vardı onunla olmadı bu ay 4 yumurtadan 2 tanesi gelişti bakalım sonuç ne olacakBenim dokuzuncu günüm gelısen yumurta yok hiçpazartesi olur dedi ama
hayırlısı olsunn canmm hakkında inşallah tutar. yumurta masajanın faydası ne buyutuyormuCanım ilk gittiğimde benimde çok küçük 1 tane vardı geçen ay 9. Günümde 13. Günümde ancak gelişen 2 yumurtam olmuştu ve iğne yaptı. Ona aldanma. Yumurta. Masajı var onu yap. Kendine YouTube yaz bak fayda edecek inşllah. Geçen ay 2 yumurtam vardı odunda 1 i çöptü yani çok gelişmemişti 1 tane vardı onunla olmadı bu ay 4 yumurtadan 2 tanesi gelişti bakalım sonuç ne olacakİnşllah hep beraber güzle haber alırız
Evet hem yumurta büyütüyor hem kalitesini arttırıyorhayırlısı olsunn canmm hakkında inşallah tutar. yumurta masajanın faydası ne buyutuyormu
E çok normal haftaya yumurtlama ise. Ben reglimin 1. Günü gitmiştim yumurtlarının iyi demişti ilaca başlamadan önce. İlaçtan sonra 1 tane yumurta gördü reglimin 10. Günü yani 19 cm di.Şuan büyüyen hiç yumurta yokmuş. Henüz erken zaten dedi seni erken çağırmamın sebebı ilk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor gormem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi olcak enaz 20cm lazım dedi. İyide suan neden bir iki cm bile yok ki acaba. Pazartesiye kadar ilaçta vermedi takip edicez dedi. Alttan baktı bide Normalde zaten yarın giriyordum yumurtlama haftama takvıme gore
Benim geç gelişiyor demekki bugun dokuzuncu gün yok dediE çok normal haftaya yumurtlama ise. Ben reglimin 1. Günü gitmiştim yumurtlarının iyi demişti ilaca başlamadan önce. İlaçtan sonra 1 tane yumurta gördü reglimin 10. Günü yani 19 cm di.
Ben bulamadım ya ne yazarsam çıkar tamCanım ilk gittiğimde benimde çok küçük 1 tane vardı geçen ay 9. Günümde 13. Günümde ancak gelişen 2 yumurtam olmuştu ve iğne yaptı. Ona aldanma. Yumurta. Masajı var onu yap. Kendine YouTube yaz bak fayda edecek inşllah. Geçen ay 2 yumurtam vardı odunda 1 i çöptü yani çok gelişmemişti 1 tane vardı onunla olmadı bu ay 4 yumurtadan 2 tanesi gelişti bakalım sonuç ne olacakİnşllah hep beraber güzle haber alırız
Merhaba, bugün reglimin 2.günü, yarın yani 3.günü femara'ya başlıyorum, günde 2 kere, 5 gün boyunca, sonrasında çatlatma iğnesi ve sonrası hayırlısı, bat 8 Mart inşallah olmaz.. takviye olarak regenesis max, venatura inositol, omepa, ocean d vitamini damlası, her gün 1 çorba kaşığı keten tohumu (yoğurt içinde) kullanıyorumKızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
İnşallah kuzum valla benim 2 aydır psikolojim bozuldu üst üste hamile kaldım 2 side kimyasal oldu korkuyorum şimdikide kimyasal olursa diye valla napacağımı şaştım kaldımYok canım beta çok güzel artıyordu sıkıntım yoktu da birden kanamam oldu kimyasal gebelik dedi doktorum bu ay yeniden uğraşıyorum gebelik için inşallah olur. Merak etme kaç olursa olsun nasibinde varsa dediğim gibi 3den 4den bile yükselir stres yapma yükselicekmi acaba nolacak acaba diye çok etkiliyor
Benim iki ay üste üste kimyasal olunca kan pıhtılaşmasından şüphelendi onun için verdiKansulandırıcı neden veriliyor ki banadamı yapıcaklar acaba
Yaa senin de mi iki kimyasal gebeliğin var doğal yöntemlerle mi kalmıştın klomen falan kullanarak mıİnşallah kuzum valla benim 2 aydır psikolojim bozuldu üst üste hamile kaldım 2 side kimyasal oldu korkuyorum şimdikide kimyasal olursa diye valla napacağımı şaştım kaldım
Yok kuzum doğal kaldım hsg çekindim ardından çekindiğim ayla birlikte iki ay üst üste hamile kaldım yani geçen ay ben hamileydim ondan önceki aydaYaa senin de mi iki kimyasal gebeliğin var doğal yöntemlerle mi kalmıştın klomen falan kullanarak mı
Canım belli olmaz bence 10. Gün erken yükselebilirKızlaaar günaydın hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnesinin 10.günü doktorum 10.gün kan ver çok düşük bir değer görsek bile hemen kan sulandırıcı iğneye başlamamız lazım dedibugün sabah verdiğim kan 3.24 çıktı doktorumda şüpheli yükselebilir pazartesi tekrar kan ver 6-7 civarlarında çıkarsa iğneyi yapmamız lazım dedi betanın 0 çıkmaması iyi bişey dedi valla bi şekil oldum sizce 10.güne göre değer nasıl aranızda böyle bi durum yaşayan varmı
Ay bugün benimde çok fena canım içinde balon gibi hava var sankiTatlım normal normal ben hareket edemiyordum hani bı iğne vursam da içimdeki şişlik gitsin diyordum lavabo sorunu oldu beni pert etmişti bu ay nasıl olacak bakalım korkma
canım hayırlısı olsun benimde aynı senin gibiydi 2 20 ve 21 mm yumurtam vardı. Arkadanda 3 tane en büyüğü 17 mm geliyor dedi oda 2 3 güne çatlar dedi doktorumDoktordaydım şimdi iğne mi vuracak doktor 2 tane 20 mm yumurta. Var dedi geriden gelen 3 tanede 15 mm civarlarında var ama onlarda gelişmiş gün aşırı ilişki yap iğneden sonra dedi onlarda çatlayabilir dedi
Ah kuzum benim ağzından bal damlıyo inşallah yükselir değerimCanım belli olmaz bence 10. Gün erken yükselebilir
Ay bugün benimde çok fena canım içinde balon gibi hava var sanki
canım hayırlısı olsun benimde aynı senin gibiydi 2 20 ve 21 mm yumurtam vardı. Arkadanda 3 tane en büyüğü 17 mm geliyor dedi oda 2 3 güne çatlar dedi doktorumbende ilişkiyi bırakmıcam biri olmazsa biri olyr belki
Merhaba, bugün reglimin 2.günü, yarın yani 3.günü femara'ya başlıyorum, günde 2 kere, 5 gün boyunca, sonrasında çatlatma iğnesi ve sonrası hayırlısı, bat 8 Mart inşallah olmaz.. takviye olarak regenesis max, venatura inositol, omepa, ocean d vitamini damlası, her gün 1 çorba kaşığı keten tohumu (yoğurt içinde) kullanıyorum
Hoşgeldin canımm hayırlısı olsunn ekliyorum senide listeye
Çatlatma iğnesinin 14.günü yaptım fakat negatif bekliyorum şuandamerhaba, naptınız test falan yaptınız mı ?