Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzeli uzak olmak canım. Gerci bende uzağım arabayla 20 dk mesafedeyizde. Yine her hafta gidiyoruz. Eskiden hep arardım halini hatrını sormaya artık hiç aramıyorum. Çok iyi kendisi çok seviyorum orası ayrı ama çokta soğuttu kendisinden. En güzeli mesafeli olmak🤣

İnşallah canım. Böyle şeylerde valla ben eşime söylüyorum. Hatta geçen bi olay oldu. Söyledim artık konuşcam dedi. Bu zamana kadar bırak deme bişey dedim hep ama artık hiç diyesim gelmiyo gitsin konuşshn yani🤷🏼‍♀️ Kırmadan onlar bi şekilde uyarsınlar ailelerini 🤷🏼‍♀️
Aynen öyle eşimde konuşacak söylediği lafı yeni söyledim bu konuşulacak bu cümle değil ben soylicem dedi

Ay bunu benim görümcemde yapmış ve verdiği kız benim nişanımda o elbiseyi giydi. Kıza kendim aldım demiş bi de 🙄 niye böyleler yaa

İnşallah canım benim ❤️ sabırla o günü bekliyorum bi yanımın hamile kalınca cümle aleme "allll hamileyim" diyesi var öbür yanım söyleme bilmesinler diyo 😂😂
Hiç deme yazın köye cikiyorlar koy meydanında hamile olursam eğer yuruyesim var hani soranlar nerde dercesine 😂😂😂

Vücut ısısı yöntemi kızlar müthiş yöntem doktor onaylı valla rahatım çatladığını biliyom en azından 😂😂
Günaydın, şubat anneleri diyelim :) artık kendimize .
ısı konusunu biliyorum ben ölçerek gitmedim ama eşimden biliyorum allah aşkına uzak dur çok sıcaksın dediği günler benım hep pik günlerim :)
Ben iğneyi yaptıgım akşam acayip ateşim çıktı. İyiki bize 12 saat sonra demiş ilişkiyi. O gün çatladığını düşünüyorum.
bu arada kızlar 12 saat dediği zaman o saati biraz aştık biz yani iki saat kadar geçti sorun olurmuydu acaba ?

Kızlaaar günaydın hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnesinin 10.günü doktorum 10.gün kan ver çok düşük bir değer görsek bile hemen kan sulandırıcı iğneye başlamamız lazım dedi 🙄 bugün sabah verdiğim kan 3.24 çıktı doktorumda şüpheli yükselebilir pazartesi tekrar kan ver 6-7 civarlarında çıkarsa iğneyi yapmamız lazım dedi betanın 0 çıkmaması iyi bişey dedi valla bi şekil oldum sizce 10.güne göre değer nasıl aranızda böyle bi durum yaşayan varmı

Kızlaaar günaydın hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnesinin 10.günü doktorum 10.gün kan ver çok düşük bir değer görsek bile hemen kan sulandırıcı iğneye başlamamız lazım dedi 🙄 bugün sabah verdiğim kan 3.24 çıktı doktorumda şüpheli yükselebilir pazartesi tekrar kan ver 6-7 civarlarında çıkarsa iğneyi yapmamız lazım dedi betanın 0 çıkmaması iyi bişey dedi valla bi şekil oldum sizce 10.güne göre değer nasıl aranızda böyle bi durum yaşayan varmı
Benn 😁 beta 4 le başladı benim geçen ay 8 sonra bi sıçrama oldu iğnenin etkisi geçince 15. gün falan 90 küsür çıkmıştı

Amin aminn canım🤲🏼😍

ay kızlar bu sanah uyandığımdan beri gaz sancısı var sanki hareket ettikce nasıl ağrıyo karnım. Bide şiş davul gibi dokunamıyorum, normalmi sizcee 🙄
İğne etkisi arkadaşım ya bunlar gebelik hormonları vücudumuzu mahfediyo maalesef

Benn 😁 beta 4 le başladı benim geçen ay 8 sonra bi sıçrama oldu iğnenin etkisi geçince 15. gün falan 90 küsür çıkmıştı
Yaaaaaa Allahımmmm inşallaaaah 😍 inşallah bendede öyle olur kuzummm doktorum dedi zaten 0 çıkmaması iyi dedi pazartesiyi bekleyelim dedi , sen şu anda gebemisin balım

Kansulandırıcı neden veriliyor ki banadamı yapıcaklar acaba

Şuan büyüyen hiç yumurta yokmuş. Henüz erken zaten dedi seni erken çağırmamın sebebı ilk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor gormem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi olcak enaz 20cm lazım dedi. İyide suan neden bir iki cm bile yok ki acaba. Pazartesiye kadar ilaçta vermedi takip edicez dedi. Alttan baktı bide Normalde zaten yarın giriyordum yumurtlama haftama takvıme gore

ısı konusunu biliyorum ben ölçerek gitmedim ama eşimden biliyorum allah aşkına uzak dur çok sıcaksın dediği günler benım hep pik günlerim :)
Ben iğneyi yaptıgım akşam acayip ateşim çıktı. İyiki bize 12 saat sonra demiş ilişkiyi. O gün çatladığını düşünüyorum.
bu arada kızlar 12 saat dediği zaman o saati biraz aştık biz yani iki saat kadar geçti sorun olurmuydu acaba ?
Olmaz.kuzu olmaz kafanı rahat tut 🥰

Amin aminn canım🤲🏼😍

ay kızlar bu sanah uyandığımdan beri gaz sancısı var sanki hareket ettikce nasıl ağrıyo karnım. Bide şiş davul gibi dokunamıyorum, normalmi sizcee 🙄
Tatlım normal normal ben hareket edemiyordum hani bı iğne vursam da içimdeki şişlik gitsin diyordum lavabo sorunu oldu beni pert etmişti bu ay nasıl olacak bakalım korkma 🥰☘️

Sen boş geçme canım yine de çatladığından süpheleniyosan

Yok canım önce iğneden sonra. Valla bende de hiç gelmiyo yaa çatladımı çatlamadımı insan bi işaret yollar terbiyesiz yumurralar 🤣
Doktordaydım şimdi iğne mi vuracak doktor 2 tane 20 mm yumurta. Var dedi geriden gelen 3 tanede 15 mm civarlarında var ama onlarda gelişmiş gün aşırı ilişki yap iğneden sonra dedi onlarda çatlayabilir dedi

İnşallah tutmuştur canım sanmıyorum sorun olcağını ❤️

X