Aynen benimde öyle iğnenin etkisi muhtemelen dün çok ağrı yaptı çarpıntı baş dönmesi. Belim ve karnım kopuyo sanki ağrıdanPazar günü iğne olmuştum. Karnım ve kasıklarım ağrıyo. Midem de bulanıyo. Sizde iğnenim ne gibi etkileri oldu kızlar
Ya kuzumyaaa benimde negatif bugün 14. günüm pozitife dönme şansım var mı bilmiorum ama içim çok buruk
Valla kasık ağrım vardı canım iğne gibi batma hafif akıntım oldu. 25 inde oldum iğneyi 12 gün olduAy canım bize güzel haberlerle gelkaçıncı günün oldu bi belirtin falan varmıı
Ayy yarın yapcakmısın testiValla kasık ağrım vardı canım iğne gibi batma hafif akıntım oldu. 25 inde oldum iğneyi 12 gün oldu
Benimde öyle canım bende pazartesi oldumPazar günü iğne olmuştum. Karnım ve kasıklarım ağrıyo. Midem de bulanıyo. Sizde iğnenim ne gibi etkileri oldu kızlar
Yakınmışız kııız benimkide 15iGeçen ay gibi süpriz olmazsa 18i canım
İnşallah hayırlısı olsun bana yine yaz doktora gidince hayırlı haber verirsin inşallahYa kuzum14.güne kadar regl gelmeyince insan cidden umutlanıyor. Bende negatifi görünce öyle oldum. Bende bilmiyorum ki değişme şansı olsa keşke bende adet olmazsam Pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum
Aynen benim 15. Gun negatif cikti pazar gunu bat gunum onu bekliyorumÇatlatma iğnesinin 14.günü yaptım fakat negatif bekliyorum şuanda
31 ocak dicektim...merhaba canım konuyu açtığını diğer topikte fark ettim, BAT 1 ocak sayılıyor mu?
Aynen benimde öyle iğnenin etkisi muhtemelen dün çok ağrı yaptı çarpıntı baş dönmesi. Belim ve karnım kopuyo sanki ağrıdan
Canım iğnenin kaçıncı günündesinizBende sık idrar yaptımı bilmiyorum canım zaten sıvı çok almaya çalıştığım dan idrara çok çıkıyorum. Benimde bugün çok ağrım var sabahtan gaz ağrısı gibiydi şimdide bel ağrısı ve miğde bulantısı
5.günü bugün canım baya sarsıyo bazenCanım iğnenin kaçıncı günündesiniz
E nasıl oluurrr senin bugün 10. Gününse 4 veya 5 gün sonra bat olması gerekmezmiYakınmışız kııız benimkide 15i
1 ocak nasıl canım 1 martmı yaniimerhaba canım konuyu açtığını diğer topikte fark ettim, BAT 1 ocak sayılıyor mu?
geciktinmi canım31 ocak dicektim...
Benim iğne olduğum gün haric 2. Günüm canımCanım iğnenin kaçıncı günündesiniz
Yarın mı yapmalıyım pazar mı bilmiyorumAyy yarın yapcakmısın testi
Yarında yap pazardaYarın mı yapmalıyım pazar mı bilmiyorum
HahaYarında yap pazardaben olsam bu geceden başlarım, yarın sabah, öğlenden sonra, öbür gün devam ederim test manyağı olarak
İnşallah olumlu sonuç alırsın hepiniz dualarımdasınız kızlarHahayaa bakalım haber ederim yaparsam