Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazar günü iğne olmuştum. Karnım ve kasıklarım ağrıyo. Midem de bulanıyo. Sizde iğnenim ne gibi etkileri oldu kızlar
Aynen benimde öyle iğnenin etkisi muhtemelen dün çok ağrı yaptı çarpıntı baş dönmesi. Belim ve karnım kopuyo sanki ağrıdan

yaaa benimde negatif bugün 14. günüm pozitife dönme şansım var mı bilmiorum ama içim çok buruk
Ya kuzum 14.güne kadar regl gelmeyince insan cidden umutlanıyor. Bende negatifi görünce öyle oldum. Bende bilmiyorum ki değişme şansı olsa keşke bende adet olmazsam Pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum

merhaba canım konuyu açtığını diğer topikte fark ettim, BAT 1 ocak sayılıyor mu?

İnşallah hayırlısı olsun bana yine yaz doktora gidince hayırlı haber verirsin inşallah

Aynen benimde öyle iğnenin etkisi muhtemelen dün çok ağrı yaptı çarpıntı baş dönmesi. Belim ve karnım kopuyo sanki ağrıdan
Canım iğnenin kaçıncı günündesiniz

31 ocak dicektim...
geciktinmi canım tabiki neden sayılması şubat yazdığıma bakma maksat birlikte bu süreci gecirip birbirimizden bilgi alışverişi yapmak, geri kalanda sohbet muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…