Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canımm senden umutluyum 2 kere sağlıksızda olsa olmuş. Yine olur Allahın izniyle
İnşallah balım kaç haftadır coraspin içiyorum kanım pıhtılaşmasın diye allahım inşallah Pazartesi değerim yükselirde İğnelere hemen başlarız

İnşallah balım kaç haftadır coraspin içiyorum kanım pıhtılaşmasın diye allahım inşallah Pazartesi değerim yükselirde İğnelere hemen başlarız
İnşallah inşallah canımm Bende bebe asprini içsemmi acabq diye düşünüyorum ama

İnşallah inşallah canımm Bende bebe asprini içsemmi acabq diye düşünüyorum ama
Kuzum ben genetik test olmadığım halde coraspin kullanıyorum doktorum zararı olmaz faydası olur dedi bence sende coraspinden kullanabilirsin en düşüğünden 3 günde bir içebilirsin güne doktoruna danışarak iç tabii de , ay varya sitedeki herkesin yazdığını okuyorum kimisininki düşüyomuş 14.günden sonra geri yükseliyormuş kafa gitti bende valla

Bana da geçen annem dedi teyzemin kızının da 2 keremi ne düşük olmuştu doktoru ona hamile kalana kadar bebe asprini kullan demiş kanında koyuluk var demiş. Sonra benimde aklıma düştü. Bir iki kere kan aldırdığımda kanım o kadar koyuyduki tüpü dolduramamışlardı hiçç gelmemişti. Dedim acaba bende kullansammı. Birde benim de 2 kere sağlıksız gebeliğim var değerlerim hep düzensiz arttı dış gebelik şüphesiyle iğneyle düşük yaptım. Rahim filmi çektirdim hiçbir problem cıkmadı. Acaba benimde bu sorunum olabilirmi dedim kendi kendime

canım okuma hiçbiyeri kötü düşünüp kötüyü çağırma sabırla beklicez inşallah pazartesi yükseldi haberini vericeksin bize

Ahh bebeğiiim inşallahhh hapı kullanmanı tavsiye ederim balım kesin bi sorun olabilir kanında düşükle ilgilidr olabilir Bi gözük istersen

Ahh bebeğiiim inşallahhh hapı kullanmanı tavsiye ederim balım kesin bi sorun olabilir kanında düşükle ilgilidr olabilir Bi gözük istersen
şimdi kadın doğuma gitmicem sonucu görene kadar ama bu ara dahiliyeye gidicem ona sorsam anlarmı acaba :) evde de corasprin var içsemmi acaba :)

canım herhangi bir sorunun varmı pko vs gibi:)

şimdi kadın doğuma gitmicem sonucu görene kadar ama bu ara dahiliyeye gidicem ona sorsam anlarmı acaba :) evde de corasprin var içsemmi acaba :)
Sorsan iç derler kesin kuzum bence sen 2 güne bir coraspin iç hiç zararı olan bi ilaç değil sonuçta dediğim gibi benim genetik testim olmamasına rağmen hergün içiyorum

Sorsan iç derler kesin kuzum bence sen 2 güne bir coraspin iç hiç zararı olan bi ilaç değil sonuçta dediğim gibi benim genetik testim olmamasına rağmen hergün içiyorum
evet canım burada da çok konuda hamile kalmadan kullanan hamile kalınca doktoruna söyleyen doktorunun iyiki kullanmışsın dediğini okudum :) bende başlayım ona içiyim. birde acaba progestan içsemmi ilaç fıçısı gibi oldum artık

Yok canim dun negatif gorunce bugun yapmak istemedim. Yarin sabah yapacagim zaten negatifse 8 subatta regl olursun demisti doktorum. Eger olmazsam bir de o zaman yaparim. Sen yaptin mi?
Yarın sabah yada pzar sabahı yapçam canım negatif görmek istemiyorum bakalım hayırlısı bende 9unda doktora gidicem çağırmıştı

Pazar günü iğne olmuştum. Karnım ve kasıklarım ağrıyo. Midem de bulanıyo. Sizde iğnenim ne gibi etkileri oldu kızlar

kıız dur bismillah senin bat ne zaman

Yarın sabah yada pzar sabahı yapçam canım negatif görmek istemiyorum bakalım hayırlısı bende 9unda doktora gidicem çağırmıştı
Ay canım bize güzel haberlerle gel kaçıncı günün oldu bi belirtin falan varmıı

Aynen canım benimde öyle benim o iki tane 20 olanlar çatlamak üzereymiş öyle dedi zaten belli karnım çatlıyor ağrıdan bir de bu. Çatlatma iğnesi sizde de sık idrara çıkma yapıyor mu ?

Aynen canım benimde öyle benim o iki tane 20 olanlar çatlamak üzereymiş öyle dedi zaten belli karnım çatlıyor ağrıdan bir de bu. Çatlatma iğnesi sizde de sık idrara çıkma yapıyor mu ?
Bende sık idrar yaptımı bilmiyorum canım zaten sıvı çok almaya çalıştığım dan idrara çok çıkıyorum. Benimde bugün çok ağrım var sabahtan gaz ağrısı gibiydi şimdide bel ağrısı ve miğde bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…