Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Canım bende 17.sinde vuruldum.. varmı kasıklarında ağrı.. benim vurulduğum 3. günü başladı halen devam ediyor..
Normalde ağrıması mı gerekiyor ağrımamasımı.. Hamile olupta kasık ağrısı olanları arıyorum:))
Aynen benim durumum... reglim de 12 gün gecikti kan verdim negatif çıktı malesef, şimdi 2. kez klomen tedavisi oluyor bende.. dün iğnemi vuruldum, hayırlısı hepimize...

gEceninin 2si olunca şubatı nisan olarak görünce:))
Kuzum, sanırım yanlıs yazmışsın :)))
İğneden sonra yaklaşık 14 gün kasıklarda ağrı olması normal iğnenin etkisi o. Etki geçince hafif kasılmalar olur gebelik varsa. Lakin bu kasılmalar regl başlama ağrısı da olabiliyor. Ayırt etmek çok zor canım. İnş sen hamilesindir.

Yok canım sadece klomifen ve iğneyle yumurta takibindeyim. Burda aşılama yapıyorlar mı bilmiyorum ama artık yarın doktora gidince konuşup soracagim aklımda olan herseyi. Bakalım bakalım ne diyecek.
Ay canım bir süre giremedim foruma. Ramazan geldi ya bende film koptu diğer yazdıklarınıda okudumda operasyon geciricekmişsin sanırım inşallah hayırlısıyla geçer gider benimkide seninkide Ama aşılama icin altı ay bir sene cok demişler ya bir iki ay beklersin bencede çünkü banada öyle dediler ama daha sonra başka tedavi yapılması gerekiyor bence Dediğin gibi yavaş ilerliyor biraz ama her şeyde vardır bir hayır

Amin canım. Bence de 1 sene çok uzun dur bakalım o zamana kadar inşallah gerek kalmaz da ben de 6 ay bile zor beklerim gibi geliyor. haber veririm ameliyattan sonra ne dicek bakalım doktor. Merak ediyorum var mı bir problem.

Amin canım. Bence de 1 sene çok uzun dur bakalım o zamana kadar inşallah gerek kalmaz da ben de 6 ay bile zor beklerim gibi geliyor. haber veririm ameliyattan sonra ne dicek bakalım doktor. Merak ediyorum var mı bir problem.
Tamam canım haberlerini bekliyoruz deneyimlerine ihtiyacım olucak sanırım

Sen naptin canım? Nasılsın? Nasıl gidiyor?
İyi diyelim iyi olsun canim iyiyim Allaha şükür ameliyat günümü bekliyorum sabırsızlıkla. Gerçi daha günü belli değil ama Simdi sokağa çıkma yasağıda geldi insallah sorunsuz halledebilirim işlerimi biraz moralim bozuk gibi sanki nedensizcesabırsız gibiyim yanliz gibi..Bilmiyorum ya Allah sonumuzu hayr etsin insallah

Amin canım. Seni çok iyi anlıyorum ben de bir yandan korkuyorum ameliyattan öte yandan da seviniyorum enazindan inşallah varsa bir problem çözülecek ve bize yol gösterecek diye. Bir an önce sağlıkla olur gelir geçer inşallah diye sabırsızlanıyorum. Senin de günün belli olunca biraz daha rahatlarsın inşallah ama bence olup bitene kadar da insan naparsa yapsın çok da rahat olamıyor. insallah çabucak halledersin sen de canım. Belli olunca tarihin de yaz mutlaka.

Tamam canim haber veririm mutlaka sokağa çıkma yasagi geldi ama hastaneler normal bir şekilde devam ediyor Allaha şükür ona seviniyorum Senin ne zamandı ameliyat günün cuma günümüydü sanki oyle hatırlıyorum. Peki senin adetin kaçıncı gunünde yapıcaklar operasyonu?

Benim cuma günü sabah. Adetin kaçıncı günü olduğu önemli mi ya. Bana doktorum bunu pek sormadı ve takmadı da gibi geldi. 15. günü oluyor adetin. I imtisall BankacI26 siz ne yapıyorsunuz kızlar hiç sesiniz çıkmıyor.

Kuzu ben takılıyorum kafama göre gebelik için hiç bişey yapmadım bu ay ve cok iyi geldi biliyor musun rahatladım

Ben gece regli oldum. 46. Günde geldi sonunda. Cuma gününe randevu almıştım. Gidip baktircam kist gitmiş mi diye. Bir de hormon tahlili yaptırcam nasipse. Daha sonra da özele gidip rahim filmini konuşayım dedim. Hayirlisi bakalım. Seninde cuma günüymüş. Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız InsaAllah.

Çok uzun sürmüş ya senin de canım. Insallah tahlillerin iyi çıkar. aynen cuma günü bakalım ne çıkacak. Haber veririm.
Kuzu ben takılıyorum kafama göre gebelik için hiç bişey yapmadım bu ay ve cok iyi geldi biliyor musun rahatladım
Iyi yapıyorsun biz de şimdi ameliyat olacağım için bu ayı bıraktık. Bana da çok iyi geldi valla tekrar normale döndüm sadece ameliyat korkusu var biraz ama istiyorum olmayı o yüzden inşallah güzel geçecek ve çabucak da toparlayacağım. Sen peki ağrıların için gittin mi bakim doktora?
Cuma günü haber ver bize de durumu G Gizoludi
Tamam veririm. Bugün anestezi doktoruyla görüşmem vardı yarında kendi doktorumla çok kısa sabah görüşeceğiz. Son evrak işleri falan. Cuma sabah erken olacak sanirim saati yarın belli olacak. Dua edin bana kızlar valla inşallah hayırlısı olur.

Çok uzun sürmüş ya senin de canım. Insallah tahlillerin iyi çıkar. aynen cuma günü bakalım ne çıkacak. Haber veririm.
Malesef canim. 60 günü bulduğu oluyor. Alıştım bu döngüye. Doktor kilo ver biraz dedi ancak oyle düzelirmiş. Senin de guzel gecer insaAllah. Bekliyoruz haberlerini

Adet bitiminde bir hafta içerisinde yapılması gerekliymiş sanırım. Çünkü o dönemden sonra rahim kalınlaşmaya başlarmış . İnsallah guzel gecer ameliyatin canm doktorun teşhisin tedavin rast gitsin inşallah

Tam olarak geçmedi akapunkturla tedaviye başladım 1. seans oldu 3 seans sürecek. Çok şükür daha iyiyim. Sen şimdi ne var ne yok diye mi ameliyat edecekler. Laparoskopik yöntemle demi? Korkma kesisiz oluyor eğer öyleyse. Türkiye de öyle oluyormş yani o günde taburcu oluyomuşsn. Yumurtalıklara mı bakacaklar?

Aynen iç organlara, rahime bakacaklar. Yapisiklik ya da başka büyüyen bir kitle falan var mı diye bir de tabi tuplerin gecirgenligine de bakılacak. Aynen aynen laparoskopik olacak doktor merak etme agrin olur ama çok olmaz dedi. Pazartesiye kadar şimdilik yatış verdi doktor bana. Geçen sefer aynı gün çıkmıştım ama bu biraz daha büyük olduğu için tutuyorlar tedbir amaçlı. Merak ediyorum doktor birsey bulabilecek mi, bulursa çözebilecek mi...

Bu arada daha iyi olmana sevindim. Daha da iyi olursun inşallah tamamen geçer ağrıların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…