Ay aman boşver. Sen o kadar üzülüyorsun. Biraz da onlar darlansinEvet yaa allahtan baya düzenli gene 30-31 gün ama düzenli yani. Gecikince hamile misin yoksa pko dan mı geciktin bilemiyorsun ona da ayrı sinir oluyor insanolsun canım senin birtane var diye üzülmedigin anlamına gelmez de sen zaten ama yine de üzülme de zaten elimden geleni yapıyorum ben de üzülmemek için ama bazen de elde değil ne yapalim saldım ben de valla. kocamı sisiriyorum. Önceki ay da annemi sisirmistim. Annem benim bir de hemşire. Zeynep Kamilden emekli. Ebeliği de var hatta ama ebelik yapmamış. Onu baya darlıyorum arada
Aynen vallaAy aman boşver. Sen o kadar üzülüyorsun. Biraz da onlar darlansin
Ay hadi hayırlısı olsun kuzum.Bugün zeynep kamil hastanesinde anesteziden onayımı aldım Allahtan randevusuz baktılar .Pazarteside gün alıcam bakalim ne zamana vericekler
Cok sağol canim pazartesi haber veririm insallahAy hadi hayırlısı olsun kuzum.
Benim hiç bir sikayetim yoktu. Farkinda bile değildim. Hem hamilelige engel olabilir ya da hamile kalsan da düşüğe sebep olabilir diye, hem de polip Allah korusun sonrasında büyüyebilir, kansere dönüşebilir diye. Pek durması taraftarı değil genelde doktorlar poliplerin. Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım. Insallah senin de benim gibi kolay geçer.Cok sağol canim pazartesi haber veririm insallahbide senin polipini hamileliğe engel olabileceğini düşünerekmi aldılar yoksa sikayetlerinmi vardı.
Naptin canım? Merak ettim seni.Benimde hic bir sikayetim yoktu rahim filminde çıktı tesadüfen . Benimde gebelikte tutunmaya engel olabilir dediler. Esimde simdi bunu duyunca diyo ki şimdi bunu aldırınca olurmuyani buna bagladi olayi
Dün gün almak icin gittim ama alamadım daha önceden haber vermek gerekiyor sanırım. Doktor bana adetin kaçıncı günündesin dedi bende üç gün oldu biteli dedim adet başlangıcında gelmen lazım gün vermek için dedi . Aslında özelde yaptırsaydım dün yaptırmış olucaktık demekki şuanda tam zamanı ama devlet hastanesi olduğu için hemen yapmıyor önceden gün almak gerekiyor. İşler cok uzuyo devlette 1 ay sonra gidicem anlayacağınNaptin canım? Merak ettim seni.
Sen naptın nasıl gidiyor ne durumdasın ?Naptin canım? Merak ettim seni.
Valla benim de doktor randevuyu perşembeye verdi ilaca gene başla dedi. Bugün aldım iki tane sabah. Bu 4. Deneme olacak ama inşallah perşembe gene de konuşacağım sonraki adım için. Ben bu sefer de aslında pek istemedim denemeyi bakılmadan ama artık hayırlısı. Şimdi tüplerim falan açık mı belli değil yani boşa kürek çekiyor da olabiliriz.Sen naptın nasıl gidiyor ne durumdasın ?
Her işte bir hayır vardır canım belki böylesi daha iyidir.Dün gün almak icin gittim ama alamadım daha önceden haber vermek gerekiyor sanırım. Doktor bana adetin kaçıncı günündesin dedi bende üç gün oldu biteli dedim adet başlangıcında gelmen lazım gün vermek için dedi . Aslında özelde yaptırsaydım dün yaptırmış olucaktık demekki şuanda tam zamanı ama devlet hastanesi olduğu için hemen yapmıyor önceden gün almak gerekiyor. İşler cok uzuyo devlette 1 ay sonra gidicem anlayacağınama ne yapalım nasip kısmet canım
Bende senin gibi düşünüyorum. Yanı ilk etapta tüplere bakılması gerekmez mi?Valla benim de doktor randevuyu perşembeye verdi ilaca gene başla dedi. Bugün aldım iki tane sabah. Bu 4. Deneme olacak ama inşallah perşembe gene de konuşacağım sonraki adım için. Ben bu sefer de aslında pek istemedim denemeyi bakılmadan ama artık hayırlısı. Şimdi tüplerim falan açık mı belli değil yani boşa kürek çekiyor da olabiliriz.
Aynen canımBende senin gibi düşünüyorum. Yanı ilk etapta tüplere bakılması gerekmez mi?
Hadi önce ilaçla denemek istedin tamam da olmuyor sa bi bak yani açık mi değil mi ona göre birşey uygula. Bu doktorlarida anlayamıyorum bazen. Vardır mutlaka bir bildikleri ama en azından açıklasınlar bizde kendi kendimize kurulmayalim dimi
Hayırlı haberler al InsaAllahAynen canımbakalım bunları sorunca yarın ne dicek bana. Merak ediyorum.
Valla benim de doktor randevuyu perşembeye verdi ilaca gene başla dedi. Bugün aldım iki tane sabah. Bu 4. Deneme olacak ama inşallah perşembe gene de konuşacağım sonraki adım için. Ben bu sefer de aslında pek istemedim denemeyi bakılmadan ama artık hayırlısı. Şimdi tüplerim falan açık mı belli değil yani boşa kürek çekiyor da olabiliriz.
Yok canım sadece klomifen ve iğneyle yumurta takibindeyim. Burda aşılama yapıyorlar mı bilmiyorum ama artık yarın doktora gidince konuşup soracagim aklımda olan herseyi. Bakalım bakalım ne diyecek.Canım sen aşılama yaptırmışmıydin ?Aşılamada guzel bir tedavi bence bir sonraki adımın o olur. Ben yaptırdım bir kere ama tutmadı
Aaayh şiştim doktorun acil ameliyatı çıktı. 1 saat sonra eve gönderdiler beni alamicaz sizi diye. Ameliyattan sonra dönünce aricaz sizi dediler. Bakalım bugün konuşabilecek miyim doktorumlaHayırlı haberler al InsaAllah❤
Aaa aksilik işte. Ben de salı gecesi siddetli ağrı bulantı ve terleme şikayetiyle acile gittim. Ölüyorum falan sandım bian. Idrar tahlili yaptılar. Hafif bir enfeksiyon var dedi. K.doguma çık dediler. Gittim bende. Kan tahlili temiz çıktı. Idrarda hafif enfeksiyon var dedi. Ultrasonda baktı ne görsün bide. 4.5 cm kist oluşmuşAaayh şiştim doktorun acil ameliyatı çıktı. 1 saat sonra eve gönderdiler beni alamicaz sizi diye. Ameliyattan sonra dönünce aricaz sizi dediler. Bakalım bugün konuşabilecek miyim doktorumla
Bu arada konuşabildin mi doktorunla?Aaayh şiştim doktorun acil ameliyatı çıktı. 1 saat sonra eve gönderdiler beni alamicaz sizi diye. Ameliyattan sonra dönünce aricaz sizi dediler. Bakalım bugün konuşabilecek miyim doktorumla
Aaay hadi ya. Ne ara olmuş da o kadar büyümüş yaaa. Devlet hastaneleri her gün daha da zorlasiyor vallahi. Allah yüzümüze baksın da şansımız yolunda gitsin. Ne yapalım. Çok geçmiş olsun haberdar et bizi sonra gene.Aaa aksilik işte. Ben de salı gecesi siddetli ağrı bulantı ve terleme şikayetiyle acile gittim. Ölüyorum falan sandım bian. Idrar tahlili yaptılar. Hafif bir enfeksiyon var dedi. K.doguma çık dediler. Gittim bende. Kan tahlili temiz çıktı. Idrarda hafif enfeksiyon var dedi. Ultrasonda baktı ne görsün bide. 4.5 cm kist oluşmuşbana adetin 2. Yada 3. Günü gel kist hala gitmemiş olursa ilaç vericem dedi. Devlete gittim. Hic bi derdimi anlatamadım. Sürekli giren çıkan vardı. Merak ettiğim şey ne zamam adet olacağımi bilmiyorum. Bu kist büyümeye devam eder mi ki?