Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya arayan soran yok artık unuttular mi beni bilmiyorum
Ayy unuttular mi dedin de beni bi keresinde cilt bakımında unutmuşlardı buhari acti kadin gelicem dedi gelmedi. Baya bi bekledim. Eehh be dedim kalktım giyindim. Beni unutmussunz yukarda dedim nasılda mahcup olmuşlardı. O seansi ücretsiz yapmışlardı

Sağol canımm. Valla hiç bilmiyorum ne ara o kadar büyümüş. Daha da büyür mu diye korkuyorum. Regli de olmadım

Ay inşallah büyümez sen peşini bırakma da bence. Daha önceden oldu mu sende böyle?
Nadir oluyordu ama küçük oluyordu. Beni rahatsız etmiyordu. Bir kaç güne belki adet olurum. Göğüslerim çok hassaslasti. ordan anlıyorum bazen

Nadir oluyordu ama küçük oluyordu. Beni rahatsız etmiyordu. Bir kaç güne belki adet olurum. Göğüslerim çok hassaslasti. ordan anlıyorum bazen
O bana da sık oluyor. Dokununca patlıcak gibi agriyorlar bu arada dananın kuyruğu koptu kızlar. Bu ay ara veriyoruz haftaya cuma ameliyat var. Bakacaklar artık hersey yolunda mı bir problem varsa onu çözmeye çalışacaklar. Sonrasında da konuşacağız ameliyatta ne yapıldığına bağlı. Ama aşılama ya da tüp bebeğe ameliyattan sonra 6ay 1 sene arasında gene olmazsa dedi. Burda yavaş ilerliyor ya baya herşey. Bakalım hayırlısı.

Gizooşş ne ameliyatı kıızzzz

Iyi hadi hayırlısı bakalım. 6 ay olsa belki sabredersin de 1 sene çok degil mi ya

Iyi hadi hayırlısı bakalım. 6 ay olsa belki sabredersin de 1 sene çok degil mi ya
Aynen valla dur bakalım oraya gelince artık gene düşünücez. Bence ben ama 6 ay bile dayanabilirsem iyi zaten oldum 33.
Gizooşş ne ameliyatı kıızzzz
İşte laparoskopik girip karın, organlar, rahim ve kanalların geçirgenligi hepsi birden. Varsa yapışıklık falan ya da içeriye yayılan bu çikolata kistleri vs onları halledecekler bakalım

Şu süreçte sabretmekten başka birşey de gelmiyor ki elimizden. Yaşın gencmis ya. Daha dur olsun bi tane arkası hemen gelecek insaAllah

Varsa kistlere bakacaklar. Tanı amaçlı. Ne zaman olcaksın?

Şu süreçte sabretmekten başka birşey de gelmiyor ki elimizden. Yaşın gencmis ya. Daha dur olsun bi tane arkası hemen gelecek insaAllah
Aynen öyle valla artık dur 1 taneyi beceremem de artık 2.den vazgeçtim zaten
Varsa kistlere bakacaklar. Tanı amaçlı. Ne zaman olcaksın?
Haftaya cuma canım. 30unda.
Ben bu ay saldım valla hiç yumurtlama günüymüş falan bakmadım.
Mecburen ben de. İyi gelecek ama bana ara valla ne yalan diyim. Biraz kafamiz da dağılır.

Aynen öyle valla artık dur 1 taneyi beceremem de artık 2.den vazgeçtim zaten
Benim bi tanıdığının ilk çocuğu yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle oldu. İkinciye hemen hamile kaldı kendiliginden çünkü bir tane olunca kafa boşaldı. Nasılsa olmaz diye korunmasmdı da hiç. Kızı 1.buçuk yaşında falandı hamile kaldı.

Ne güzel darısı başımıza

Bu kafa rahatlığı gerçekten çok önemli. Kafayı nasıl rahatlatcaz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…