Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef canim. 60 günü bulduğu oluyor. Alıştım bu döngüye. Doktor kilo ver biraz dedi ancak oyle düzelirmiş. Senin de guzel gecer insaAllah. Bekliyoruz haberlerini
Benim de 15 kilo fazlayken olurdu öğle 78 gün olmadığım falan yılda birkaç kere. Kilo verdiğimden beri de işte 26-35 gün arasında oluyor yani daha düzenli evet ama hala her 28 günde bir falan değil. Zaten öyle olmasından da kestim ümidi öyle bir beklentim yok ama benim 15 kilo vermem 1 senemi aldı. Hala da zorlanıyorum 3-4 kilo alıp alıp heme diyete başlıyorum.

Geçen sefer derken bu ikinci mi? Tanı amaçlı iyi oluyor aslında ya işi sağlama almak gibi. Güzel sonuçlar çıkar ve sorun olsada düzeltirler bence. Merk ediyorum neler olacak.

sağol canım benim inşallah daha iyi olurum Kendimi evlendikten sonra çürükmüş gibi hissediyorum resmen evlendim her yerim dökülmeye başladı

Kız ben 28 günde bir oluyorum da noluyor elde var sıfır

Ben 70 kiloyken düzenli oluyordum ya 28 31 gün arasi. 5 6 kilo aldım bozuldu iyice düzenim. 78 de çokmuş ya. Yılda bir kaç kere diyon da zaten yılın 2.buçuk ayı yapıyor ay çok zor valla bu şekilde adet olmak. Sinir stres tavan. Ama bak ben agnucaston kullandım ya adet öncesi sendromu yaşamadım bu ay. Agresiflik yoktu üstümde. Gayet güleçtim. Hiç agrım da yok masaAllah diyim bi ona yaradı

Kız ben 28 günde bir oluyorum da noluyor elde var sıfır
En azından yeni umutlara daha erken başlıyorsun bizimki bekle ki gelsin de yeniden umutlanalim. Bide yumurtlamanin ne zaman olacağını kestiremediğin için gün aşırı ilişki olmak zorunda oluyor ve bayıyor artık.

Bir ayda olsa ara vermek çok iyi geliyor deneyiiinnn

Evet canım ocakta da polip almışlardi ama o cok ufak bir operasyondu. Regli kadar bile ağrım falan olmamıştı. Aynen ya. Ben birde güya spor akademisimde okudum. Hergun spor yapan kız gitti yerine patates geldi neysek 2 senedir gene daha hareketliyim pandemiye kadar da düzenli spor yapıyordum sonra kapanınca hersey tabi spor salonları da kapandı şimdi hava güzel olursa koşu olmazsa enazindan yürüyüşle falan idare ediyorum yoksa hemen belim sırtım bacağım başlıyor ağrımaya

Aynen ya gecikince ben de tam bir sınır küpü kimse yanıma yaklasamiyor

G Gizoludi canım nasılsın? Oldun mu ameliyatını?
Oldum kuzum oldum ama dün baya zordu. Ayağa kalkıp tuvalete gidim dedim yanımda hemşire vardı allahtan bayılıyordum az daha sonrasında da sürekli bir titreme falan kalkamadım ya hiç. Yatak lazimligi getirdiler çok garipti. Bugün çok şükür daha iyiyim kalkıyorum tek başıma falan. Biraz gazım olunca ağrım artıyor yoksa ağrım da çok az. Doktorda haberler de biraz iyi biraz kötü. Malesed tüplerin sadece biri acıkmış. Diğerini ilaçla açmaya çalışmış ama açılmadı dedi. Birde küçük küçük birseyler bulmuş onları temizlemis büyük ihtimalle Endometriose dedi sanırım Türkçesi çikolata kisti olabilir rahim içi dokunun karında rahim dışında da büyümesi. O da kısırlık yaparmış. Öyle işte haberler kızlar.

Çok geçmiş olsun kuzum. Sen hiç rahim filmi çektirmiş miydin? Çikolata kistini alttan muayene ettklerinde de görmeleri lazım. Ee bundan sonra ki aşama ne olacakmış? Önceden de sormuşumdr ama ne kadar süredir deniyordunz?

Aldığın narkozun etkisidir bayılma hissi canım. Benimde doğumdan sonra böyle oldu. Şükür bunu atlattın. Çok geçmiş olsun. Evet canım türkçesi çikolata kisti. Ameliyat sonucunda neler olacak peki bilgi verildi mi gebelik şansın falan ?

Alttan bakinca görülebilir birsey değil bu canım rahim dışında çünkü karında öyle düşün. Klomifenle istersen 2-3kere dağa devam edelim dedi. 6 ay sonra da olmazsa tüp bebek merkezine sevk edecek. Rahim filmi işte bu ameliyatta yapıldı aynı zamanda kistler temizlendi birde birsey daha yaptım dedi polikistik overlilere yapılan birsey daha düzenli regli için. 4 senedir deniyoruz canım. 3 ayı klomifenle.
Aynen olurmuş. Şansın var dedi şimdi kistler de gidince arttı inşallah ama tek taraf açık olduğu için artık bakalım ne kadar sürer

Sen ne yapmaya karar verdin?

Çok geçmiş olsun canım hayırlara vesile olsun insallah tek tüple de cok fazla hamile kalan var canını sıkma endometrisleri temizlemişler ne güzel.Benim bir tanıdığım tek tüpü tamamen alınmış birde yani ve kac kere hamile kaldı.

Sen ne yapmaya karar verdin?
Iste 2-3sefer daha yumurta takibi olur sonra bir 3 ay da öyle kendi halinde deneriz olmadı tüp bebek merkezi yapicak birsey yok başka. Orda tüp bebek merkezlerinin fiyatı nasıldır biliyor musun hiç kuzu? Karşılaştırma yapmak istiyorum da burayla.

Insallah canım benim ya. Bu çabalar, ameliyatlar inşallah ise yarar. Senin nasıl durum?

Hiç bilmiyorum canım ama 7000 bin küsür demişti sanki doktorum.
İnsallah canımbende haftaya pazartesiye randevu aldım ameliyat günü almak icin. İnsallah benimkide hayırlısıyla geçer gider
Sen neden ameliyat olacaksın?

Hiç bilmiyorum canım ama 7000 bin küsür demişti sanki doktorum.

Sen neden ameliyat olacaksın?
Anladım canım o zaman gelince İstanbulda da sorarım artık. Dediğin gibiyse buranın yarısı. Neyse kısmet artık. güzel haber doktor bugün eve çıkabilirsin dedi eve gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…