Yok ya arayan soran yok artık unuttular mi beni bilmiyorumBu arada konuşabildin mi doktorunla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya arayan soran yok artık unuttular mi beni bilmiyorumBu arada konuşabildin mi doktorunla?
Ayy unuttular mi dedin de beni bi keresinde cilt bakımında unutmuşlardı buhari acti kadin gelicem dedi gelmedi. Baya bi bekledim. Eehh be dedim kalktım giyindim. Beni unutmussunz yukarda dedim nasılda mahcup olmuşlardı. O seansi ücretsiz yapmışlardıYok ya arayan soran yok artık unuttular mi beni bilmiyorum
Sağol canımm. Valla hiç bilmiyorum ne ara o kadar büyümüş. Daha da büyür mu diye korkuyorum. Regli de olmadımAaay hadi ya. Ne ara olmuş da o kadar büyümüş yaaa. Devlet hastaneleri her gün daha da zorlasiyor vallahi. Allah yüzümüze baksın da şansımız yolunda gitsin. Ne yapalım. Çok geçmiş olsun haberdar et bizi sonra gene.
Ay inşallah büyümez sen peşini bırakma da bence. Daha önceden oldu mu sende böyle?Sağol canımm. Valla hiç bilmiyorum ne ara o kadar büyümüş. Daha da büyür mu diye korkuyorum. Regli de olmadım
Nadir oluyordu ama küçük oluyordu. Beni rahatsız etmiyordu. Bir kaç güne belki adet olurum. Göğüslerim çok hassaslasti. ordan anlıyorum bazenAy inşallah büyümez sen peşini bırakma da bence. Daha önceden oldu mu sende böyle?
O bana da sık oluyor. Dokununca patlıcak gibi agriyorlar bu arada dananın kuyruğu koptu kızlar. Bu ay ara veriyoruz haftaya cuma ameliyat var. Bakacaklar artık hersey yolunda mı bir problem varsa onu çözmeye çalışacaklar. Sonrasında da konuşacağız ameliyatta ne yapıldığına bağlı. Ama aşılama ya da tüp bebeğe ameliyattan sonra 6ay 1 sene arasında gene olmazsa dedi. Burda yavaş ilerliyor ya baya herşey. Bakalım hayırlısı.Nadir oluyordu ama küçük oluyordu. Beni rahatsız etmiyordu. Bir kaç güne belki adet olurum. Göğüslerim çok hassaslasti. ordan anlıyorum bazen
Gizooşş ne ameliyatı kıızzzzO bana da sık oluyor. Dokununca patlıcak gibi agriyorlar bu arada dananın kuyruğu koptu kızlar. Bu ay ara veriyoruz haftaya cuma ameliyat var. Bakacaklar artık hersey yolunda mı bir problem varsa onu çözmeye çalışacaklar. Sonrasında da konuşacağız ameliyatta ne yapıldığına bağlı. Ama aşılama ya da tüp bebeğe ameliyattan sonra 6ay 1 sene arasında gene olmazsa dedi. Burda yavaş ilerliyor ya baya herşey. Bakalım hayırlısı.
Iyi hadi hayırlısı bakalım. 6 ay olsa belki sabredersin de 1 sene çok degil mi yaO bana da sık oluyor. Dokununca patlıcak gibi agriyorlar bu arada dananın kuyruğu koptu kızlar. Bu ay ara veriyoruz haftaya cuma ameliyat var. Bakacaklar artık hersey yolunda mı bir problem varsa onu çözmeye çalışacaklar. Sonrasında da konuşacağız ameliyatta ne yapıldığına bağlı. Ama aşılama ya da tüp bebeğe ameliyattan sonra 6ay 1 sene arasında gene olmazsa dedi. Burda yavaş ilerliyor ya baya herşey. Bakalım hayırlısı.
Aynen valla dur bakalım oraya gelince artık gene düşünücez. Bence ben ama 6 ay bile dayanabilirsem iyi zaten oldum 33.Iyi hadi hayırlısı bakalım. 6 ay olsa belki sabredersin de 1 sene çok degil mi ya
İşte laparoskopik girip karın, organlar, rahim ve kanalların geçirgenligi hepsi birden. Varsa yapışıklık falan ya da içeriye yayılan bu çikolata kistleri vs onları halledecekler bakalımGizooşş ne ameliyatı kıızzzz
Şu süreçte sabretmekten başka birşey de gelmiyor ki elimizden. Yaşın gencmis ya. Daha dur olsun bi tane arkası hemen gelecek insaAllahAynen valla dur bakalım oraya gelince artık gene düşünücez. Bence ben ama 6 ay bile dayanabilirsem iyi zaten oldum 33.
İşte laparoskopik girip karın, organlar, rahim ve kanalların geçirgenligi hepsi birden. Varsa yapışıklık falan ya da içeriye yayılan bu çikolata kistleri vs onları halledecekler bakalım
Varsa kistlere bakacaklar. Tanı amaçlı. Ne zaman olcaksın?Aynen valla dur bakalım oraya gelince artık gene düşünücez. Bence ben ama 6 ay bile dayanabilirsem iyi zaten oldum 33.
İşte laparoskopik girip karın, organlar, rahim ve kanalların geçirgenligi hepsi birden. Varsa yapışıklık falan ya da içeriye yayılan bu çikolata kistleri vs onları halledecekler bakalım
Aynen öyle valla artık dur 1 taneyi beceremem de artık 2.den vazgeçtim zatenŞu süreçte sabretmekten başka birşey de gelmiyor ki elimizden. Yaşın gencmis ya. Daha dur olsun bi tane arkası hemen gelecek insaAllah
Haftaya cuma canım. 30unda.Varsa kistlere bakacaklar. Tanı amaçlı. Ne zaman olcaksın?
Mecburen ben de. İyi gelecek ama bana ara valla ne yalan diyim. Biraz kafamiz da dağılır.Ben bu ay saldım valla hiç yumurtlama günüymüş falan bakmadım.
Benim bi tanıdığının ilk çocuğu yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle oldu. İkinciye hemen hamile kaldı kendiliginden çünkü bir tane olunca kafa boşaldı. Nasılsa olmaz diye korunmasmdı da hiç. Kızı 1.buçuk yaşında falandı hamile kaldı.Aynen öyle valla artık dur 1 taneyi beceremem de artık 2.den vazgeçtim zaten
Ne güzel darısı başımızaBenim bi tanıdığının ilk çocuğu yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle oldu. İkinciye hemen hamile kaldı kendiliginden çünkü bir tane olunca kafa boşaldı. Nasılsa olmaz diye korunmasmdı da hiç. Kızı 1.buçuk yaşında falandı hamile kaldı.
AminNe güzel darısı başımıza
Bu kafa rahatlığı gerçekten çok önemli. Kafayı nasıl rahatlatcaz pekiBenim bi tanıdığının ilk çocuğu yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle oldu. İkinciye hemen hamile kaldı kendiliginden çünkü bir tane olunca kafa boşaldı. Nasılsa olmaz diye korunmasmdı da hiç. Kızı 1.buçuk yaşında falandı hamile kaldı.
Ben bu ay kafayı rahatlattirdim da ne oldu. 4.5 cm kist fazla salmışım heraldeBu kafa rahatlığı gerçekten çok önemli. Kafayı nasıl rahatlatcaz peki
Ben bu ay kafayı rahatlattirdim da ne oldu. 4.5 cm kist fazla salmışım heralde
onlarsa her ay bizim gibi umutla bekliyorlarSen olayı yanlış mı anladın acaba
Ben geçen hafta doktoruma gittim nagehan hasta oldun mu dedi evet dedm kadın gözlerini devirdi resmen oda bıktı