Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Randevu alamadim canım yoktu çünkü doluydu zaten alabilsem gerisi gelicekti simdi beklemem gerekiyor randevu bulana kadartabi ki herseyde var bir hayır Allah işimizi rast getirsin inşallah
Çok iyi anlıyorum seni emin ol. Ben de doktordan haber bekliyorum randevu versin diye. 4. Denemeyi yapmadan istiyorumaa doktor da yoğun baya. Sonraki adıma hemen geçebilir miyiz diye konuşmak istiyorum. Hala da regli olmadım,13unde olmam lazımdı. Iki test yaptım ikisi de negatif. Benim de sonraki adım büyük ihtimalle ameliyat ama paralı mı, nekadar tutar, ne zaman olur hersey muamma. Bor doktorla görüşsem öğreneceğim de işte o zamana kadar insan dişini sıka sıka çenesi ağrıyor.

Canim sana mesela şu kadar zaman sonra randevu verebiliriz demediler mi?

Gerçekten öyle düşün düşün başı ağrıyor insanin inşallah hersey bittiğinde bunları gülerek hatirlarız

Ne ameliyatı olucak canim seninde polipmiydi

Sonunda Progesteron u birakinca regli oldum. Doktordan pazartesi de randevu istedim ama daha belli değil verip vermeyeceği. Haber bekliyorum. Ona göre karar vericem klomifene 4. Kere devam mı yoksa sonraki adıma mi geçeceğiz. Hem maddi hem manevi boyutlarıyla düşüneceğiz tabi.

Demek ki o etkiliyormuş. InsaAllah hayırlı sonuçlar alırsın canım ❣ bendende süt kesiği gibi akıntı geliyor yaa mantar falan mi oldu acaba? Islak beklememeye ve pamuklu camasir kullanmaya cok özen gosteriyorum ama neden oldu ki bilemiyorum. Salı gününe randevu aldım bakalım. Gidip bi baktirayim geçmezse.

Kasinti ve koku yoksa birsey yoktur ama bence de git bak bakalım. Benim de bir ara mantar oldu hafif hafif kasiniyordu ama doktor çok çok az bence biraz dikkat et kendiliğinden geçer dedi hakikaten 1 haftada geçti. Biraz da bu süreçte çok sık ilişkiye girmekten de oluyor canım biz nekadar dikkat etsek de. Aynen Progesterondan oldu. Yani benim düşük de değildi niye vermisti anlamamistim zaten. Doktorumun yerine bakan başka bir doktordu veren. Çok şükür ama doktorum döndü tatilden ondan alicam gene randevumu. Diğer doktor geçen sefer catlamami bile kaçırmıştı. neyse her işte ama bir hayır vardır. Moralin nasıl bu arada? Benim geçen günler çok kötüydü biraz da negatifi görüp regliyi bekleme psikolojisinden işkence gibi geçti günler ama çok şükür bugün olunca bir rahatladım.

Hafif kaşıntı var çok rahatsız etmiyor. Ama koku yok. Özellikle baktım geçerse gitmem hastaneye bakalım. Hiç sevmiyorum hastaneye gitmeyi. Moralim iyi. Geçen aylara nazaran daha stressiz geciriyorum. Sanırım tedavi v.s olmadığı için nasılsa olmucak diye bu kadar saldım. Klomene devam etseydim muhtemelen strese girecektim. Canimm o negatifi görmek gerçekten çok kötü. Ya ben yanlış anlaşılmasın diye çok söyleyemiyorum. Hadi benim bir tane var. Tabi ki üzülüyorum negatif görünce ama sizin kadar olamaz. Ilk olunca daha yoğun yaşıyorsun o duyguları. Her zaman dua ederken önce hiç olmayana ver Rabbim diyorum. Şimdi regli oldun ya kafan rahatlar. Yeni ay yeni umutlar. Kız en azından benim kadar geç adet olmuyorsunuz.

Bende cok uğraştım mantarla fitiller haplar ama şuanda yok gibi .sirkeli suyu oneririm hem taharet hemde icmek iyi geliyor.benim kokulu peceteden oldu ilk basta sonra ara ara devam etti bir kere florasi bozulunca zor oluyor toparlamak benim esimde ilac kulllandi bir sefer ondan sonra bidaha olmadı

Evet yaa allahtan baya düzenli gene 30-31 gün ama düzenli yani. Gecikince hamile misin yoksa pko dan mı geciktin bilemiyorsun ona da ayrı sinir oluyor insan olsun canım senin birtane var diye üzülmedigin anlamına gelmez de sen zaten ama yine de üzülme de zaten elimden geleni yapıyorum ben de üzülmemek için ama bazen de elde değil ne yapalim saldım ben de valla. kocamı sisiriyorum. Önceki ay da annemi sisirmistim. Annem benim bir de hemşire. Zeynep Kamilden emekli. Ebeliği de var hatta ama ebelik yapmamış. Onu baya darlıyorum arada

Ya nasıl zor oldumu ben hafiften korkuyorum sanki senin ücretlimi olucak canım ?bide tamamen uyutarakmi olmuştun ocak ayında
Ben Almanyadayim canım burda ki fiyat bilgisi senin işine malesef yaramaz ama yine de diyim benim sigortam karşılanmıştı o zaman normal devlet sigortası. Evet canım uyuyarak oldu alttan girerek. Hiç korma 15 dk falan sürüyor. Sonrasında da ben hastanede bile kalmadım. Sadece 4 saat falan tedbir amacıyla tutmuşlardi. Birtek ilk çişini yaparken yanıyor ve anestezinin etkisini atana kadar o gün baya sersem oluyorsun. Ama benim sonrasında reglimde olduğundan bile az ağrım olmuştu.

Ben ilk evlendigim zaman olmuştu. Aman Allah'ım o neydi öyle. Enfeksiyon da olmuş. Bi fitil verdi doktor. 2 adet 3 günde bir kullan dedi. Kullandım geçti şükür. Ondan sonra ilk defa oldu bu sekilde. Ramazan dan dolayı çok su tüketmiyorum. Bi sahurda işte. Iftardan sonra içecek çok iciyorum ama suyun yerine geçmiyormuş. O da tetiklemis olabilir. Ayıptır söylemesi tuvalete her girdiğimde taharetlenirim. Bide şu kokulu tuvalet kağıtlarının zararli olduğunu duymuştum. Duyunca kestik hemen almayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…