Gunaaaydınn!!GÜNAYDIIIINNNN
İyiyim canım benim sen nasılsın? Herşey pek yolunda değil ya kas ağrım var hala şimdi iğne vurundm da geldm. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor bakalımGunaaaydınn!!nasılsın? Hersey yolunda mı?
Geçmiş olsun. Benim bir değişiklik yok ya işte sadece çatlama gününü yakaladik mi kacirdik mi o belli değil ama hayırlısı. Hiç bir belirti yok. Progesteron kullanıyorum onun yan etkisi uyku yaparmış o bile yokİyiyim canım benim sen nasılsın? Herşey pek yolunda değil ya kas ağrım var hala şimdi iğne vurundm da geldm. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor bakalım
İnşallah denk gelmiştirGeçmiş olsun. Benim bir değişiklik yok ya işte sadece çatlama gününü yakaladik mi kacirdik mi o belli değil ama hayırlısı. Hiç bir belirti yok. Progesteron kullanıyorum onun yan etkisi uyku yaparmış o bile yok
Insallah canım. Totem yaptın diye senin diğer konuyu sormuyorum bakİnşallah denk gelmiştir
Yok kız ben bu ay umutlu değilim çok değerlendiremedk. Cuma akşamı görümcemle kaynanam vardı yatılı zaten dün de erkenden uyumuşum derken gün aşırı olması gereken ilişki 2 günde bire düştüInsallah canım. Totem yaptın diye senin diğer konuyu sormuyorum bakama sen kendin anlatmak istersen yaz tabi
Belli olmaz ama aynen ben de bu aydan ümitli değilimYok kız ben bu ay umutlu değilim çok değerlendiremedk. Cuma akşamı görümcemle kaynanam vardı yatılı zaten dün de erkenden uyumuşum derken gün aşırı olması gereken ilişki 2 günde bire düştü
Ben henüz yumurtlamadim sanırım. Hiç bir belirtim yok. Bu ay klomen kullanmadım. Agnucastona devam ediyorum şimdilik. Adetlenirsem hormon tahliline gidicem. Belki tekrar başlayabilirim klomene yada rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Nasip bakalım. Sen nasılsın? Belirti v.s var mı?
Hafta da iki kere de olsa yeterli oluyor canım. Pozitif düşün. Tek ilişkiyle hamile kalan var. Biz saldık ya. Gün aşırı da olmuyor. Bu aralar aramız biraz limoni. Dün bana dua falan yollamış. Niye hep ben yapıyorum herşeyi. Çok istiyorsan sen oku dedim. Sinirlendim. Tek başıma mücadele etmek yordu artık.Yok kız ben bu ay umutlu değilim çok değerlendiremedk. Cuma akşamı görümcemle kaynanam vardı yatılı zaten dün de erkenden uyumuşum derken gün aşırı olması gereken ilişki 2 günde bire düştü
Benim bat mechuuullBenim bat 13 veya 14 Nisan sizin ne zaman kızlar?
Canım sen kacirmadin. Hatta bence tam zamanında olmuş. Hayırlısı Allah tanBelli olmaz ama aynen ben de bu aydan ümitli değilimkaçırdık çatlama gününü falan sonra da heralde hevesimiz kaçtı ahahaha iki kere değerlendirebildik biz de o da 2 günde bir gün aşırı değil artık saldım bu ay bosver. Bu ay da böyle olsun
Bende saldım valla düşünüp durmaktan yoruldm. Ne zaman olursa olsun diyorum artık.Belli olmaz ama aynen ben de bu aydan ümitli değilimkaçırdık çatlama gününü falan sonra da heralde hevesimiz kaçtı ahahaha iki kere değerlendirebildik biz de o da 2 günde bir gün aşırı değil artık saldım bu ay bosver. Bu ay da böyle olsun
Baktır canım hormonlarına bencede rahim filmi falan çekildikten sonra için rahat olur en azından. İyiyim çok şükür tek sıkıntı kas sıkışması varmış omzumda onun ağrısyla uğraşıyrm 3 haftadır. Belirtim falan çokBen henüz yumurtlamadim sanırım. Hiç bir belirtim yok. Bu ay klomen kullanmadım. Agnucastona devam ediyorum şimdilik. Adetlenirsem hormon tahliline gidicem. Belki tekrar başlayabilirim klomene yada rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Nasip bakalım. Sen nasılsın? Belirti v.s var mı?
Ne duası yollamış? Bende bazen sinir oluyorm başı ağrıyor ağrı kesici içiyor mesela etkilediğini düşünüyorum spermleri. Ne biliyim beslenmeye dikkt etse her iki taraf. Sanki tek kadın istiyomuş gibi davranılmasınHafta da iki kere de olsa yeterli oluyor canım. Pozitif düşün. Tek ilişkiyle hamile kalan var. Biz saldık ya. Gün aşırı da olmuyor. Bu aralar aramız biraz limoni. Dün bana dua falan yollamış. Niye hep ben yapıyorum herşeyi. Çok istiyorsan sen oku dedim. Sinirlendim. Tek başıma mücadele etmek yordu artık.
Geçmiş olsun canım. Benim de dün geceden beri bileklerim de yanma varmış gibi hissediyorum. Çok rahatsız ediyordu. Şuan yok geçti. Ödüm kopuyor bisey olacakda ilaç kullanmak zorunda kalcam diye. Zaman bizim için çok kıymetli. Kaybetme gibi bir lüksümüz olamaz.Bende saldım valla düşünüp durmaktan yoruldm. Ne zaman olursa olsun diyorum artık.
Baktır canım hormonlarına bencede rahim filmi falan çekildikten sonra için rahat olur en azından. İyiyim çok şükür tek sıkıntı kas sıkışması varmış omzumda onun ağrısyla uğraşıyrm 3 haftadır. Belirtim falan çok
Ne duası yollamış? Bende bazen sinir oluyorm başı ağrıyor ağrı kesici içiyor mesela etkilediğini düşünüyorum spermleri. Ne biliyim beslenmeye dikkt etse her iki taraf. Sanki tek kadın istiyomuş gibi davranılmasın
Ay inşallah ya nedense inanamıyorum bir de sadece iki kere degerlendirdigimiz için de yine de çok da şey etmiyoruzCanım sen kacirmadin. Hatta bence tam zamanında olmuş. Hayırlısı Allah tanBekleyeceksiniz.
Yok ya bence çoğu çift böyle benim ki bayaaa aman bosver olmazsa yigenleri severiz diyorGeçmiş olsun canım. Benim de dün geceden beri bileklerim de yanma varmış gibi hissediyorum. Çok rahatsız ediyordu. Şuan yok geçti. Ödüm kopuyor bisey olacakda ilaç kullanmak zorunda kalcam diye. Zaman bizim için çok kıymetli. Kaybetme gibi bir lüksümüz olamaz.mecburi hâller dışında tabi.
Her zamanki dilek dualarından. Duaya çok inanıyorum ama hayir yani neden hep biz kadınlar yapıyoruz böyle şeyleri. Adamlar çok rahat ya. Tek icraatlari o iş başka bisey yok. Kendimiz adına konuşayım. Herkes böyle değildir tabi
Ya ne tatlısın. Erkekler özellikle Türk erkekleri gerçekten malesef çogunlukla böyle ama ben valla artık herseyi yaptiriyorum öyle böyle nasıl alışırlarsa öyle gidiyor ama ona rağmen asla yaptiramadigim şeyler de oluyor tabi gene.Ya çocuk uyumasa bile suçlusu benim. Uyutmuyorsun ondan olmuyor diyor. Ben odada çocuğu uyutmaya çalışırken sen bir elinde telefon bir elinde kumanda yayılırken o çocuk ta soruyor babam niye uyumuyor diye. Uyumak istemiyor. Kaç gündür buna takigim. Iyi oldu böyle ohh içimi döktüm. Çok iyi geldi
Inan inan. Inanmak başarmanın yarısıdir demislerAy inşallah ya nedense inanamıyorum bir de sadece iki kere degerlendirdigimiz için de yine de çok da şey etmiyoruz