Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya bence çoğu çift böyle benim ki bayaaa aman bosver olmazsa yigenleri severiz diyor 😂🙄 aslında biryandan iyi extra üstümde baski hissetmiyorum illa olmalı diye ama bu sefer de sürekli ben pesinde koşuyorum herseyin valla off puff yani 😁
Tamam üstümüze gelmesinler de bizi de bi taksınlar yani😂 kendimi şey düşkünü gibi hissediyorum sonra. Bunu bana hissetrirmesin. Adamı dürtmekten yıldımmm 🤣🤣
Ya ne tatlısın. Erkekler özellikle Türk erkekleri gerçekten malesef çogunlukla böyle ama ben valla artık herseyi yaptiriyorum öyle böyle nasıl alışırlarsa öyle gidiyor ama ona rağmen asla yaptiramadigim şeyler de oluyor tabi gene. 😒😄 aman neyse dedikodu yapasimiz gelmiş boşver içimizi dökelim rahatlayalım
Sağolsun benimki her biseyime yardımcı olur da şu çocuk konusunda hep geri planda. O sinir ediyor. Allah başımızdan eksik etmesin tabi ❤❤

Tamam üstümüze gelmesinler de bizi de bi taksınlar yani😂 kendimi şey düşkünü gibi hissediyorum sonra. Bunu bana hissetrirmesin. Adamı dürtmekten yıldımmm 🤣🤣

Sağolsun benimki her biseyime yardımcı olur da şu çocuk konusunda hep geri planda. O sinir ediyor. Allah başımızdan eksik etmesin tabi ❤❤
Aahahahah şey düşkünü gibi hissetmek gerçekten beni de uyuz ediyor 😂🤣 amiin gerçekten eksik etmesin Allah başımızdan.

Hayırlısı olsun canım. Belki olmazsın belli olmaz. Az kalmış var mi hiç regli ağrısı falan benim bazen 5 gün öncesinden başlar ağrılar falan. Gerçi hamile kalınca da olabilirmiş ağrı.
Bel ağrım var arada o yokluyor onun haricinde bişey yok daha ztn böyle olur hep bel ağrısı ile başlar

Kizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler 😘

Kizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler 😘
Merhaba ☺️Benim bele yakı ile ilgili bilgim yok ama benim arkadaşım vardi 15 gun arayla evlendik onun da prolaktini yüksekti ve ilaç kullandi prolaktin duzene girince hemen hamile kaldı . Ben hatta diyodumki bizde sıkıntı yok insallah hemen olur bebegin onun oldu benim yok suanda nasip kısmet hersey 1.5 yaşında bir kızı var şimdi

Merhaba ☺️Benim bele yakı ile ilgili bilgim yok ama benim arkadaşım vardi 15 gun arayla evlendik onun da prolaktini yüksekti ve ilaç kullandi prolaktin duzene girince hemen hamile kaldı . Ben hatta diyodumki bizde sıkıntı yok insallah hemen olur bebegin onun oldu benim yok suanda nasip kısmet hersey 1.5 yaşında bir kızı var şimdi
Teşekkür ederim içim rahatladı birazcık 🙈şimdi yakıyı da yaptım inşallah işe yarar herkes hakkında hayırlısını diliyorum Allah'tan Allah ne zaman nasip ederse inşallah 🥰😏

Şimdi kontrolden geldim cook kafam karışık ya. Aynı yerde 2 seferdir başka doktora gidiyorum benim doktorum tatilde olduğu için. Bu doktor şimdi 3. denemede de olmazsa yaşın 32 o yüzden sonraki adına geçmeyi düşünebilirsin dedi. Illa 5 ya da 6 kere bu yöntem denenmek zorunda değil. Bunun için de yakında bir tüp bebek klinigi var orda gidip rahim röntgeni cekilebilirsin dedi. Ama benim kendi doktorum rahim röntgeni önermedi direk laparoskopik ameliyatla bakicaz dedi o da 5 denemeden sonra. Bir de bu doktor şimdi rahmin kalp şeklinde dedi. Var mı rahim kalp şeklinde olan? Çok önemli birsey değil dedi ama bir tanidigim bu yüzden ameliyat olmuştu. Anlamadım valla. 😒 I imtisall BankacI26 BankacI26 M mrve36 G Gecemsi

X