Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay benim gecen ay cok fenaydi göğüs ve kasıkta ağrım çoktu ama bu ay hiçbir şey yok bende ona şaşırdım iyimi kötü mü anlamadim amasadece yumurta gelişen tarafta ara ara ağrım vardı şimdi o da geçti
Neyse en iyisi oluruna bırakmak aslinda canım

Doktor tekrar kontrole çağırmadı mı çatladığını görmek için?

Yok çağırmadı ama keske çağırsaydı merak ediyorum çünkü progesteron tahlilimi yaptirsam acaba
Aslında çağırması lazım. Ne umutlarla başlıyoruz bu tedavilere. Catladigindan emin olması lazım. Pregesteron ne için yapılıyor onu hiç bilmiyorum Rahim kalınlığına falan mı bakıyorlar?

Aslında çağırması lazım. Ne umutlarla başlıyoruz bu tedavilere. Catladigindan emin olması lazım. Pregesteron ne için yapılıyor onu hiç bilmiyorum Rahim kalınlığına falan mı bakıyorlar?
Çağırmadı valla daha belli olmaz dimi bu saatten sonra 6 gün oldu giderdim yani zaten kontrol suresi icindeyim şuanProgesteron tahliliyle çıkan değerle yumurtanin çatlayıp çatlamadıgı belli oluyor

Çağırmadı valla daha belli olmaz dimi bu saatten sonra 6 gün oldu giderdim yani zaten kontrol suresi icindeyim şuanProgesteron tahliliyle çıkan değerle yumurtanin çatlayıp çatlamadıgı belli oluyor
Ya aslında ultrasonda bakıp büyüyen yumurtayı görmezse çatlamış.demek oluyor ama belki vajinal muayene yapmak istemez tehlikeli olmasın diye. Bebek falan varsa hani Ama progesteron tahlilinde çıkar mi onu hiç bilmiyorum. Pek anlamıyorum

Kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor?son zamanlarda catlatma ignesi vurulan varmı?ben persembe günü vuruldum ama hic etkisi yok bu ay anlamadım gecen ay baya yan etkisini farketmiştim
Ben pazartesi gittim daha yeterince büyük değildi folikuller. Bir sağda bir solda vardı sonra bugün sabah gittim doktor da kendiliğinden çatlamış dedi şansa dün gece de nolur normal diye ilişkiye girdik ama keşke pazartesi akşam da yapsaydık dedim. Eşim yorgundu diye ama zorlamak da istemedim onu sanki içime doğmuş gibi. Artık bakalım görücez. Bu ay bana doktor yeni Progesteron fitil de verdi ilk defa. Aslında değerlerim iyi ama bir zararı olmaz bazen hatta ise yarar dedi şansa sistemleri çöktü bugün alamadım reçeteyi yarına kaldı. Kısmet.

Dünü degerlendirdiysen yeterli olur canım. Ben ilk gebeligimde çatladığı günü değerlendirmistim. Bide 3 gün öncesini. Progesteron ne için veriliyor?

Pazartesi gittiğinde boyutlarını söylemedi mi? Şu gün çatlayabilir demedi mi?

Daha gitmem zaten 10 gün var adetime beklemedeyim hayırlısı insallah

Dünü degerlendirdiysen yeterli olur canım. Ben ilk gebeligimde çatladığı günü değerlendirmistim. Bide 3 gün öncesini. Progesteron ne için veriliyor?
Ya normalde Progesteron eksikliğinde verilirmiş ama bazen benim gibi herseyi normal olup hamile kalamayanlarin şansını arttırmak içinde verilirmiş. Bir hormon bu canım hamilelik oluşmasına ve oluşursa bebeğin tutunmasına yardımcı. Bu hormon yeterli olmazsa mesela belki hamile kalabilirsin ama bebek tutunamayabilir. Bazı kadınlar hamilelikleri boyunca bile bu hormonu iğne şeklinde kendilerine yapabiliyorlar. Benim Allah'tan fitil. Insallah yarın alabilirim. Ya valla dediğin gibiyse iyi. Doktor da şanslısınız iyi ki dün ilişkiye girmişsiniz dedi zaten. şimdi sadece dua edeceğiz ve bekleyeceğiz

Aa kac mm de catladı acaba? İyi ki degerlendirmissiniz o zaman

Anladim canim. Sanirim klomenin rahim duvarini inceltme gibi bir olasılığının olmasindan dolayi veriliyor. Umarım o mujdeli haberi alırsın. Rabbim işinizi rast getirsin. Bana da dua edin. Daha yumurtlama olmadi. Yani oyle düşünüyorum belirti olmadigi için. Gun asiri degerlendirmeye çalışıyoruz. Hayit suyu iciyordum ya tadi aci geldi bogazimi falan yaktı. 1hafta içebildim. Hapini aldim 3 gündür onu kullanıyorum. İnsaAllah vesile olur. Hepimiz hayırlı haberler alalim insaAllah.

Ya hiç bilmiyorum ki en son gittimde pazartesi nerdeyse 18mm idi ikisi de ama dün catladiysa çok da büyük catlamamislardir. Normalde enaz 20mm olmasını istiyor benim doktorum. Hayırlısı artık.
Kuzu 18- 22 mm olmasi gebelik olusmasi icin yeterli oluyormuş.

Edicem canım hep ediyorum ama bu gün sana özel edeyim. Ben çatlama olduğunu hiiiç hissetmedim ya bu sefer. Hiç bir belirti olmadı en ufak. O yüzden iyi yapmışsınız gün aşırı değerlendirmekle. Hayit suyu ne ise yarıyormuş?

Pazartesi gittiğinde boyutlarını söylemedi mi? Şu gün çatlayabilir demedi mi?
Ya şansa benim doktorum tatile çıktı şimdi klinikte hangi doktora denk gelirsem. O gün de uyuz bir doktora denk geldim. Nerdeyse 18mm dedi ama 20 olmasını bekleyelim dedi. Bu arada da iliski öneriyorum falan demedi. Biz öyle nolur nolmaz diye kendi kendimize düşündük de Allahtan ama yine de bilemiyorum zamanında yapmış olduk mu yoksa geç mi kaldık.

Adet düzenliyormuş. Doğurganlığı falan artırıyormuş. Bu ay böyle deniyim dedim. Sizi etiketlicem bir sayfaya baştan okuyun bakalım. InsaAllah gerek kalmaz da eğer adet olursanız belki bunu denemek istersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…